2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Merhaba canım epeydir görüşemiyoruz dimi ama iyiymişsin baksana tatile çıkıyorsun :) hadi tatilden dönünde değerleriniz iyi çıksın sizde başlayın inşallah biran önce

Merhaba canım epeydir görüşemiyoruz dimi ama iyiymişsin baksana tatile çıkıyorsun :) hadi tatilden dönünde değerleriniz iyi çıksın sizde başlayın inşallah biran önce
İim cnm sukur sende iisin umarim. Evet gecikmeli tatile cikiyoruz ismetse pazartesi gunu ve donuste guzelgunler beni bekler insl belkide bende sizinle ayni anda baslarim tedaviye kimbilir inslh cnm ya cok sabirsizim cokk.

masallah becerkli kuzuma ellerne saglk bi kızce dogurursun artk bunlara

phala canım nasılsın aklımdan gitmiyorsun şu sıralar konuyu pek takip etme fırsatım olmuyor beni hatırladın mı bilmiyorum Şahin hocNın hastasıydım sende tedaviye şu sıralar başlamış olman lazım yanlış hatırlamıyorsam ne durumdasın ??Allah herkesin yardımcısı olsun dualarım sizinle kızlar ama moral motivasyon çok çok önemli birde doktorunuza inanıp güvenmek tabii Rabbim gönlünüze göre versin

Merhabalar..şimdi yazınızı gördüm.. siz de Şahin hocanın hastasıymışsınız.. ben de kısmet olursa bu ayki adetimle şahin beyde tadeviye başlıyorum hamilelik takvimi görüyorum :) Rabbim sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsin inşallah.... sizin kaçıncı denemenizde tuttu acaba? sorun neydi? biraz anlatabilir misiniz? Teşekkür ederim..

Evet canım Şahin hocanın hastasıydım ve sende emin ol çok iyi bir kArar vermiştin doktor konusunda :) benim 2. Denememde tuttu aslında ilk tedavide diyebilirim çünkü ilk tüp bebekte transfer dahil yapılamamıştı bizim hem eşimde hemde bende problem vardı benim yumurta rezervimde azlık vardı eşimde inmemiş testis ve sperm sayısında düşüklük kalite bozukluğu vardı... Daha önce gittiğim doktor adını vermiyeyim şimdi ama Bursa'nın en iyi doktorlarından biriydi ama bana göre kesinlikle değil bizi moralmen çöküntüye uğratmıştı çocuk sahibi olmamın çok zor olduğunu falan hatta erken menapoza gireceğimi bile söyledi tedaviyede bodoslama başladı ve sonuç hüsran çok üzüldüm çok ağladım ama Şahin hoca toparladı bizi onun hakkını ödeyemeyiz Allah razı olsun diyorum hep yumurtalıklarımın durumunu düzenleyene kadar başlamadı tedaviye 3 ay boyunca bana ilaç tedavisi uyguladı ve en iyi gördüğü durumda tedaviye başladı ve çooook şükürki meleğime önce Rabbim sonra Şahin hocam sayesinde kavuştum allahım sağlıklarda kucağıma almayı nasip etsin inşallah :) Hala Şahin hocama gidiyorum doğumumda onda yapıcım kısmetse :) sende moralini yüksek tut Şahin hocanın elinden gelenin fazlasını yapacağına emin olabilirsin :) sormak istediğin birşey varsa cevaplayablirim canım

Bu akşam Btd08 arkidişimiz test yaptırcak
Banu_K hatunun sanki bugün tekrar testi vardı inşallah değeri artmış

herkese günaydın biraz önce idrar testi yaptım ve yine negatif çıktı transferin 6.günüydü

Çok sevindimmm senin adına Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım ya inşallahbiz de 5 yıllık evliyiz 3,5 senedir bebiş için uğraşıyoruz..bir tane aşılama denedik tutmadı.. tüpe karar verdik.. Medikaldeki Ahmet Bey tavsiye etti Osman Hoca ile Şahin Bey'i.. Biz kararımızı Şahin Beyden yana kullandık.. görüştük çok samimi içten geldi bize.. kafama bişey takılmıştı dün mail attım hemen cevap yazmış.. şimdilik her şey yolunda şükür.. ben zaman daraldığı için sanırım sıkıntıya giriyorum "ya tutmazsa" beynimi kemiriyor.. Rabbime sığınıyorum hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin hepimize inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…