Merhaba canım epeydir görüşemiyoruz dimi ama iyiymişsin baksana tatile çıkıyorsun :) hadi tatilden dönünde değerleriniz iyi çıksın sizde başlayın inşallah biran önceinşlh cnm yok tatile daha çıkmadık pazartesi çıkıyorum tatile inşlh 10 e yakın kalıcaz ardından gelince eşim test vericek bakalım duruma göre tedavi sürecim belli olucak o zaman kadar senin transferin olur inşlh belkide sonuç alırsın bile
Günaydııııngünaydınlaaarrrrr
İim cnm sukur sende iisin umarim. Evet gecikmeli tatile cikiyoruz ismetse pazartesi gunu ve donuste guzelgunler beni bekler insl belkide bende sizinle ayni anda baslarim tedaviye kimbilir inslh cnm ya cok sabirsizim cokk.Merhaba canım epeydir görüşemiyoruz dimi ama iyiymişsin baksana tatile çıkıyorsun :) hadi tatilden dönünde değerleriniz iyi çıksın sizde başlayın inşallah biran önce
canmmmm ozledm ya nerdesn senkuzummmmmmmmmmmmmmmmm
masallah becerkli kuzuma ellerne saglk bi kızce dogurursun artk bunlaraEki Görüntüle 1233917 Eki Görüntüle 1233918 ayy kızlar yaptım resim yüklemeyi meger gözümün önündeymiş
elimde küçük bebek badisi vardı kolarını kestim
bide üstüne maskulen bi tasarım yaptım
mickeyler fuşya kırmızı gibi çıkmış resimde
kendi bebeğim olursa diye boş vaktimi değerlendirdim beğenmişsinizdir umarım
arkası salopet tarzı yüksek bel bi kot şort yada pantolonla düşünemiyorummmm
phala canım nasılsın aklımdan gitmiyorsun şu sıralar konuyu pek takip etme fırsatım olmuyor beni hatırladın mı bilmiyorum Şahin hocNın hastasıydım sende tedaviye şu sıralar başlamış olman lazım yanlış hatırlamıyorsam ne durumdasın ??Allah herkesin yardımcısı olsun dualarım sizinle kızlar ama moral motivasyon çok çok önemli birde doktorunuza inanıp güvenmek tabii Rabbim gönlünüze göre versin
amin canmcmhayırlısı o vakitttttt kiiiii
Evet canım Şahin hocanın hastasıydım ve sende emin ol çok iyi bir kArar vermiştin doktor konusunda :) benim 2. Denememde tuttu aslında ilk tedavide diyebilirim çünkü ilk tüp bebekte transfer dahil yapılamamıştıMerhabalar..şimdi yazınızı gördüm.. siz de Şahin hocanın hastasıymışsınız.. ben de kısmet olursa bu ayki adetimle şahin beyde tadeviye başlıyorumhamilelik takvimi görüyorum :) Rabbim sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsin inşallah.... sizin kaçıncı denemenizde tuttu acaba? sorun neydi? biraz anlatabilir misiniz? Teşekkür ederim..
Evet canım Şahin hocanın hastasıydım ve sende emin ol çok iyi bir kArar vermiştin doktor konusunda :) benim 2. Denememde tuttu aslında ilk tedavide diyebilirim çünkü ilk tüp bebekte transfer dahil yapılamamıştıbizim hem eşimde hemde bende problem vardı benim yumurta rezervimde azlık vardı eşimde inmemiş testis ve sperm sayısında düşüklük kalite bozukluğu vardı... Daha önce gittiğim doktor adını vermiyeyim şimdi ama Bursa'nın en iyi doktorlarından biriydi ama bana göre kesinlikle değil bizi moralmen çöküntüye uğratmıştı çocuk sahibi olmamın çok zor olduğunu falan hatta erken menapoza gireceğimi bile söyledi tedaviyede bodoslama başladı ve sonuç hüsran çok üzüldüm çok ağladım ama Şahin hoca toparladı bizi onun hakkını ödeyemeyiz Allah razı olsun diyorum hep yumurtalıklarımın durumunu düzenleyene kadar başlamadı tedaviye 3 ay boyunca bana ilaç tedavisi uyguladı ve en iyi gördüğü durumda tedaviye başladı ve çooook şükürki meleğime önce Rabbim sonra Şahin hocam sayesinde kavuştum allahım sağlıklarda kucağıma almayı nasip etsin inşallah :) Hala Şahin hocama gidiyorum doğumumda onda yapıcım kısmetse :) sende moralini yüksek tut Şahin hocanın elinden gelenin fazlasını yapacağına emin olabilirsin :) sormak istediğin birşey varsa cevaplayablirim canım
yaa neden yapıyorsun ki daha çokkk erken cnm morali,ni bozma bekel bari 9 veya onuncu gün olsun ya lütfen moral bozmak yokkkkkkkherkese günaydın biraz önce idrar testi yaptım ve yine negatif çıktı transferin 6.günüydü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?