Cokkkkk guzel oomusss bebisinin uzerinde gormek icin sabirsizlaniorumm canimcim
Tup patlatmayii ben buldum..bi gun tee bülee yazisiyoruz kizlarla dedım kiii bi tup patlatalim..deyis o deyisss patladi gittiiitüp patlatmak bizim işimizz şükrüüüüü
Eki Görüntüle 1233917 Eki Görüntüle 1233918 ayy kızlar yaptım resim yüklemeyi meger gözümün önündeymiş
elimde küçük bebek badisi vardı kolarını kestim
bide üstüne maskulen bi tasarım yaptım
mickeyler fuşya kırmızı gibi çıkmış resimde
kendi bebeğim olursa diye boş vaktimi değerlendirdim beğenmişsinizdir umarım
arkası salopet tarzı yüksek bel bi kot şort yada pantolonla düşünemiyorummmm
hayırlısı o vakitttttt kiiiiiaynen canm hazrlklara basldk bakalm hayrlsyla insallah
Kuzum Rabbim içine sindirsin sonra patlat bir tüp koy gobuse bebisiAyin 10 unda bi ongorusme var izmirde irenbede 11indede rapor icin basvurucam kısmetse ekim kasim gibi tatlisimmm
Eki Görüntüle 1233917 Eki Görüntüle 1233918 ayy kızlar yaptım resim yüklemeyi meger gözümün önündeymiş
arkası salopet tarzı yüksek bel bi kot şort yada pantolonla düşünemiyorummmm[/QUOTE
Kuzum süper olmuş eline sağlık bende bende isterim bebislerime teyzesi
amin canım inşallah hepimize nasip olsun....Cupcakelove bebek badilerini beğendi hatta aşık oldu
Ellerine sağlık cnm kuzularına giydirmek nasip olur inşallahhh
Alllahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhaydi şimdi bütünnnn eller havayaaaaa
çileeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
aaaaa aaaa aaaaaa aaaaaaaaaaaa A AAAA AAAAAAAAAA.............
Çile bülbülümmmmmmmmmmmmmmmmmm.............
kızzz koptumm yaa yemin ederim öldüm gülmektennnnnTup patlatmayii ben buldum..bi gun tee bülee yazisiyoruz kizlarla dedım kiii bi tup patlatalim..deyis o deyisss patladi gittiiiyapma bunuu banaa yapmaa valla tam geymee modumdayimm geyik yapicak yer ariorumm
Nasil diyorrr flyingmom "finally bebis in the gobis" insalllahhhhh..nasilsin fistikim??Kuzum Rabbim içine sindirsin sonra patlat bir tüp koy gobuse bebisi
Aaaa aaaa aaaa aaa allahhhhhhhhhhhAllahhhhhhhhhhhhhhhhhh
Kuzum Rabbim içine sindirsin sonra patlat bir tüp koy gobuse bebisi
Alllahhhhhhhhhhhhhhhhhhh
Aaaa aaaa aaaa aaa allahhhhhhhhhhh
iyigeceler canım Allah rahatlık versinVe cupcakin pili biter
Allah rahatlık versin canlar
Phala gündüz burdaydi şu aralar kürler kraliçesi ekim için hazırlık yapıyorsenin bebişede yaparız o vakit kuzum
sen bi tüpü patlat hayırlısıyla alalım pozitif haberlerinizi inşallah
phaladan hbr varmı o nerlerde ben görmedim de :S
Iyi geceler bebem artık buralardsyiz Muckkociş geldi ben de çıkıyorum kızlar iyigecelerrrrrrrrrr
Phala gündüz burdaydi şu aralar kürler kraliçesi ekim için hazırlık yapıyoronunda tedaviye az kaldı
Amin bitanem inşallah valla kız Az kaldı önce sen görüşmeye sonra benayyy eylüle de girdik ekime ne kaldı yaaa ekim kasımda şenlenicek buralarrrr
bi gün gelecekk '''oooo buralar hep tüpçüydüüüü '' diyeceğiz bebiş büyütürkenn..inşallahh bizden sonra çokca gelen olmasın herkes ceket tutup hamiş olsun tüpüyle doktoruyla uğraşmadann kavuşsun evlatlarınaaa
bayildim kiyafete yaa ins evladinin uerinde gorursun sekerim.Eki Görüntüle 1233917 Eki Görüntüle 1233918 ayy kızlar yaptım resim yüklemeyi meger gözümün önündeymiş
arkası salopet tarzı yüksek bel bi kot şort yada pantolonla düşünemiyorummmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?