Oooo yeahhh bayb
Ohhh yeahhh baybbb arada benimkini de gotur ziraa benimkinde deoloorrrrr
Çok enteresan bişi oldu benim ekranda gitti iyimi

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Oooo yeahhh bayb
Ohhh yeahhh baybbb arada benimkini de gotur ziraa benimkinde deoloorrrrr
kız daha 2hafta var tedavye ayrlarz bi gun![]()
GuldencimmmAllah ol desin yeter ki ne yaşarsan yaşa sonu pozitif olur...
Çok ciddi birşey olmadıkça ufak tefek şeylere takılıp yorma kendini![]()
editörümm editörümmm canımmBu süreyi ekmek yeme üzerinden ölçülendirirsek vay halimize..
Tüp tedavisi ile birlikte obezite tedavisi görmek durumunda kalırız...
Bakkk yaa akilli yegen kuzularim benim biri kucagaa biri gobiseee:))))Hiç soröa az kaldı valla büyük bi ihtimal benim transferime denk gelecek fatmanın doğumu![]()
O Lisenin eskiden ortaokul bolumu vardi bende ordan mezunum. Simdi de karacabey ortaokulu oldu zaten. Lise tasindi ve adi da dayi karacabey anadolu lisesi oldu. Yolun duserse her zaman beklerim...
aah canııım yaaa ben orada büyüdüm valla özledim kız orayı geçen mayısta oradaydım.gezmeye geldim.karacabey lisesinde okudum. en temiz masum günlerimin ve de lise yıllarının deli günlerinin geçtiği şehir orası..bende ayrı bir yeri var.biraz daha yazışsak akraba çıkıcaz![]()
editörümm editörümmm canımmözledim seni nasılsın görüşmeyeli
online kişiler ne zmn görüncek eski sohbetlerimizide özledimmm
Aşağı bakarsan online olanları görürsün canım..editörümm editörümmm canımmözledim seni nasılsın görüşmeyeli
Slm canim nerelerdesin yahu? Bu arada online kisiler en asagida gozykuyoreditörümm editörümmm canımmözledim seni nasılsın görüşmeyeli
Bakkk yaa akilli yegen kuzularim benim biri kucagaa biri gobiseee:))))
ayyyyyyyyyyyyyyy ben hep geliyordum kimse olmayınca gidiyordum sessiz sessiz okuyup sende yoktun bi kerem ben geldiğimde hiç mesajına denk gelmedim kiAşağı bakarsan online olanları görürsün canım..
nerdesiniz arada bir gelip özledim demeyin işte hııhhhhh![]()
Guldencimmm
Dun aksam acik pembe akinti geldi wc de.bi heyecanla aradim doktorumu.hemen gidip test yaptirayimmi dedim.
Korkma dedi.11.gun yaptirabilirsin testi dedi.11.gun cumaya geliyor.sabah verip is yerinde ogrenmek istemiyorum.
Yarin aksam is cikisi acilde yaptircam.
Cok heyecanliyimmmm...
Yarin nasil aksam yapicam bilmiyorum.
Insallah yavrularim benimledir cnm yaaaa
Kizlar burda,istanbul anadolu yakasinda acayip simsekler cakti ve yagmur bardaktan bosanircasina yagiyor..sonbahar erken geldi galiba...
demek hamilelik sevincin bu kadar basit olcak senin..e tabii ondan bebek gelmiyor kıyasladığı şeye bakayyyyyyyyyyyyyyy ben hep geliyordum kimse olmayınca gidiyordum sessiz sessiz okuyup sende yoktun bi kerem ben geldiğimde hiç mesajına denk gelmedim ki
amannnnnnn boşver online kişiler gelmişşşşşşşşşşşşşşşşşş ya tamam artık hasret giderelimmmmmmmmm dimi güldenim canım editörümmm
hamile kalmış gibi sevindim tabiri caizse![]()
Kız aşağaya bak artıl online olanlar görünüyor![]()
Slm canim nerelerdesin yahu? Bu arada online kisiler en asagida gozykuyor![]()
Tatlim diger yazini yeniden bulamadim bundan yaziyim. Senin doktor tum doktorlar fibi fshin dusmesinin onemli olmadigini soylese de basari hikayelerine bakarsak ve birkac doktorun soylemine fsh dusukse tutunma ihtimali artiyor. Rezerv evet dusuk ve fsh dustugunde rezerv artmiyor bu dogru ama tutunma da da etkisi var fsh degerinin. Bebekle dogmak diye bi itaptan bahsetmistim bi ara, bahcecinin bi doktoru var uzun uzun aciklanmis tutunma ile ilgili baglantilari. Ve seninki de bir basari hikayesi, sende de fsh dusuk.... Hatta bahcecide fsh dusuk degilse o ay transferin yapilmadigi donduruldugu anlatilmis...Kizlar burda,istanbul anadolu yakasinda acayip simsekler cakti ve yagmur bardaktan bosanircasina yagiyor..sonbahar erken geldi galiba...
bende tam mesajını okurken ciddi bir ışık yansıması ile irkildim..a ha dedim istanbulda yağmur var burda da şimşek çaktı ama sessizKizlar burda,istanbul anadolu yakasinda acayip simsekler cakti ve yagmur bardaktan bosanircasina yagiyor..sonbahar erken geldi galiba...
basit değil bi keremdemek hamilelik sevincin bu kadar basit olcak senin..e tabii ondan bebek gelmiyor kıyasladığı şeye bak![]()