• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Evimde 1 haftadır bir kuş ve bir balık var..
Sahipleri cami avlusuna bırakır gibi bana terk edip gittiler ne arayan var ne soran...
Komşum tatile gitti pazar günü gelcez dediler gelmediler hala bende hayvancağızlar..
Evde hayvan besleyemem ben çok huylu ve alerjik biriyim zorlanıyorum..
Eskiden çok bakardım ama evleneli bakamıyorum..
Bi de ona kızgınım bi zahmet gelemediler...

Akrabası yokmu ki kadının niye sana bıraktı sende bu kada iyi olma canım keşke yokum evde deseydin
Gelir inşallah biran önce
Şimdi sana özelden bişi yazıcam bekle :KK36:

valla bi topikte bi abla vardı fsh ı yirmili değş, doktorlar acilen tüp bebek demiş. yaptırmamış... sürekli aslan pençesi civan perçemi bal tarçın çörekotu polen karışımı yemiş... en son gebe kalmadan önceki reglinde fsh ı 14 müş. sonra tedavisiz gebe kalmıştı. bol dua ve bitkisel kürlerle demişti.... bana kullandıklarını da yazmıştı onları da denedim. eşimde bir problem yok, yani yok denilebilir... sayı iyi, hareketlilik biraz sorunlu; bir de şekil bozuklukları varmış biraz ama çok kayda değer düzeyde değilmiş.... ona da keçi boynuzu içirmiştim o dönemde....
ben bide ikinci tedavi öncesi burda devlet hastanesine gittim fsh ölçtürmke isteiştim. doktor ultrasonla baktı kim sana menopoz riski dedi ki falan dedi, en az 10 folikül görünüyor dedi. klomen içtim ancak tabiki büyüyemedi yumiler... bende ki genel problem şu aslında... folikül var çok olmasa da ideal sayıda diyelim. ancak ilk tedavimde de ikincisinde de hep önden giden biri oluyo.... diğerleri onun kadar büyüyemiyo... zaten çatlama olup olmadığını bilemiyorum normal tedavisiz zamanlarımda... artık tanındım da her doktora gittim bulunduğum ilçede, e sürekli izin alıp bursa merkeze de gitmem mümkün değil... tüp bebek tedavisi gördüğüm için doktorlarda bunu bildiği için öyle yumurta takibi falan yapmıyorlar....
Ben de tecrube olmadigindan tup bebek tedavisinde yumurta cogalir sandim ama zoraki buyudu ancak ikisi toplandi.
bakalım dediklerini deneyeceğim.sonra her ay kontrole gideceğim.gerekirse amh yi de tekrar ölçtürürm. bu arada sen bursanın hangi ilçesindensin ben de bursalıyım :)))

Akrabası yokmu ki kadının niye sana bıraktı sende bu kada iyi olma canım keşke yokum evde deseydin
Gelir inşallah biran önce
Şimdi sana özelden bişi yazıcam bekle :KK36:

Gecenin 12 sinde kapı çaldı kocam açtı ve bi baktım içerde bir kuş ve bir balık var...
Tekrar kocam almış ben geri getirdim diyemezdim...
Bak daha da kızdım şimdi kocama:KK48:

bu arada şunu da yazayım yanlış anlaşılmak istemem.... tedavisiz de olur bırakalım tedaviyi demiyorum asla; bende nazan gibi düşünüyorum zaten az ise rezervimiz bu zamanı iyi değerlendirmemiz gerekiyor demek.... ve bizler için de en uygunu tedavi.... senin de bildiğin gibi zorlu gruptayız.... yani birçok doktordan bunu duydum, siz en zorlu grupta yer alıyosunuz bla bla bla.... söylemeye çalıştığım sadece şu, evet zorlu gruptayız ancak imkansız diye bi şey yok... her zaman elimizdeki en önemli koz umudumuz; kesinlikle umutsuz olmamalıyız. her an herşeyin olma ihtimali var.... elimizden geleni yapmalı gerisini de Allaha bırakmayı bilmeliyiz....

tabiki canım ama hiç bir şey kullanmadan tedaviye girdim çok kötü sonuç aldım birşeyler kullanırsam bence daha iyi olur diye düşünüyorum.yoksa tedavisiz de çok umudum yok Allah verirse de o da onun gücü büyüklüğüdür

kabız olmandan iyidir canım..
su kaybın olacak haliyle bol sıvı al..
haşlanmış patates ye..
bağırsakları etkileyen kayısı vs..gibi besinler tüketme yeter..
ayrıca utanılacak ne var bunda nelerimizi paylaşıyoruz burda ishal olmuşsun alt tarafı:KK19:
Evet dikkat ediyorum ama nasıl oldum neyden kaynaklandı anlamadım bebislerime bişey olmamıştır dimi :(

Gecenin 12 sinde kapı çaldı kocam açtı ve bi baktım içerde bir kuş ve bir balık var...
Tekrar kocam almış ben geri getirdim diyemezdim...
Bak daha da kızdım şimdi kocama:KK48:
Ossunnnn datlumm sevabim buyugu kucugu olmaz ii etmissinnn..gerci vakitlice geleydi komsun iidiii..benim bi sultan papaganim var hayvanlari cokkkkk sevmeme ragmen bazen tuyunden daral gelio bana bilee tekrar tekrar sil supur..evde hayvan istemeyene dahada zordur eminim

Ben de tecrube olmadigindan tup bebek tedavisinde yumurta cogalir sandim ama zoraki buyudu ancak ikisi toplandi.
bakalım dediklerini deneyeceğim.sonra her ay kontrole gideceğim.gerekirse amh yi de tekrar ölçtürürm. bu arada sen bursanın hangi ilçesindensin ben de bursalıyım :)))
Karacabeydeyim cânim ben...

Evet dikkat ediyorum ama nasıl oldum neyden kaynaklandı anlamadım bebislerime bişey olmamıştır dimi :KK43:

kullandığımız ilaçlar az mı,operasyonlar vs..bir yerde tepki veriyor vücut..kabızlıkta oluyor çok o zaman daha fena çünkü ıkınmamak lazım çok arkadaş tuvalet sıkıntısı yüzünden şurup kullandılar doktorları verdi...dedim ya ishal olman daha iyi..ilk önce bağırsaklar etkileniyor..

Back
X