• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
tabiki canım ama hiç bir şey kullanmadan tedaviye girdim çok kötü sonuç aldım birşeyler kullanırsam bence daha iyi olur diye düşünüyorum.yoksa tedavisiz de çok umudum yok Allah verirse de o da onun gücü büyüklüğüdür
Bende ilk tedavim de ayni seyi yasadim canim... Kesinlikle iyi bi doktor arastirmasina gir. Gorusmeye gittiginde kafandaki sorulari netlestir ve hepsini sor. Gerekirse gitmeden once not al sorularini.

Yazdım bunu bi kenara :KK48:
Buarada yarın fatmayla buluşucam keşke sende olaydın
Yaaa ciddimisinn:confused::confused:cokkk sevindimm keske olsaydim..kocaman bi saril benim icinde pitisima dicem amaa koca gobusunden kollarin sarilmaya yetermi bilemedimm:KK53::KK53: az kaldi elifin gelmesinee bi dogydii sagliklaa insallahh

hosbuldk tatlm ben btgun cidere uye oldum folik ast aldm snra fındk cevz incr yicem az kaldı ki tedavye:rolleyes:

çok iyi yapmışsın canım üye olunca indirim alıyorsun buna ihtiyaç oluyor malum paranın aktığı bir süreç..
fındık fıstık benimde almam lazım bu ara iyice boşladım hiç bişi yapmıyorum..

kullandığımız ilaçlar az mı,operasyonlar vs..bir yerde tepki veriyor vücut..kabızlıkta oluyor çok o zaman daha fena çünkü ıkınmamak lazım çok arkadaş tuvalet sıkıntısı yüzünden şurup kullandılar doktorları verdi...dedim ya ishal olman daha iyi..ilk önce bağırsaklar etkileniyor..
Tamam canım Sağol biraz olsun içimi rahatlattin tsk ederim :)

:KK71:
Karacabeydeyim cânim ben...

aah canııım yaaa ben orada büyüdüm valla özledim kız orayı geçen mayısta oradaydım.gezmeye geldim.karacabey lisesinde okudum. en temiz masum günlerimin ve de lise yıllarının deli günlerinin geçtiği şehir orası..bende ayrı bir yeri var.biraz daha yazışsak akraba çıkıcaz :KK71:

ben yazn bahcedn topladkkarmı kırıp yiyom canm snde ye bakm boslamak yok:KK20:
çok iyi yapmışsın canım üye olunca indirim alıyorsun buna ihtiyaç oluyor malum paranın aktığı bir süreç..
fındık fıstık benimde almam lazım bu ara iyice boşladım hiç bişi yapmıyorum..

Allah ol desin yeter ki ne yaşarsan yaşa sonu pozitif olur...
Çok ciddi birşey olmadıkça ufak tefek şeylere takılıp yorma kendini:KK19:
Yok zaten bi kere oldu ve geçti ama çok korkuyorum inş bişey olmamıştır
Allah ol desin yeter ki ne yaşarsan yaşa sonu pozitif olur...
Çok ciddi birşey olmadıkça ufak tefek şeylere takılıp yorma kendini:KK19:
Tamam canım Sağol :)

Yaaa ciddimisinn:confused::confused:cokkk sevindimm keske olsaydim..kocaman bi saril benim icinde pitisima dicem amaa koca gobusunden kollarin sarilmaya yetermi bilemedimm:KK53::KK53: az kaldi elifin gelmesinee bi dogydii sagliklaa insallahh

Hiç soröa az kaldı valla büyük bi ihtimal benim transferime denk gelecek fatmanın doğumu:rolleyes:

Canim bana kan pihtilasmasi ve genetik bisiiere hic baktirmadi dr..kurtajdan sonra bekleme surecinde bisiiler yapmis olmak icin 40 gun gibi aslanpencesi cayi ictim.akabinde sogan kuru yaptim 10gun filan.sonrasinda test yaptirip kontrol ettim degerlerimi.FSH 9,7 den 2,7 ye TSH 3,4 dan 1,8e E2 42den 170 e cikmis.Drum fsh in dusmesi bisii farkettirmez,E2 yuksek,rezerv azligi belli oluyor dedi..sormadim ama sanirim ikiside dusuk olmasi gerekiyor..neyse bunlarin cok da ise yaradigini dusunmesemde,elimden geleni yaptim diyebilmek icin kurleri uyguladim..bu arada 3ay kesintisiz esime keciboynuzu kuru uygulattim ve ACE selenyum diye vitamin icirttim.sigara zaten kullanmiyoruz,arada ictigi birayi da yasakladim ki spermler de kaliteli olsun...
Bu arada keyifsiz olacak bisii yok bence,allah saglik versin sana ve esine.en onemlisi bu...sevdigin birilerinin bebegi varsa git sev,super motive oluyorsun:) hemen seninde oyle biseyin olsun istiyorsun:KK68:

selenyum arada veriyordum proxed kulandığı için artık vermiyorum.çünkü içinde selenyum avar.ama o bitince başlarım.normalde de içilmesi gereken bişey diye düşünüyorum.selenyum kanser için faydalı.benim değerlerim tsh o kadar yüksek çıkmadı ama e2 dikkat etmedim ona da bakarım.inşallah bizim de sonucumuz senin gibi olumlu olur

Back
X