- 10 Kasım 2012
- 4.263
- 901
- 448
Ama ama ben telefondan giriyorumben de herşey normal...
bi de kızlara soralım..
KIZLAAAARRRRRR LERİ LERİ....
sizinde ekranınız gidip geliyor mu kk da....

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ama ama ben telefondan giriyorumben de herşey normal...
bi de kızlara soralım..
canım ben bilgisayardan giriyorum sorun yokben de herşey normal...
bi de kızlara soralım..
oyyy kuzummmm tşk ettim arkadaşımEkran gidiyor oyüzden boş olabilirhaber verdim tabi sensiz burası olmaz ki
gelsin eski sohbetler
ah bide ekran gitmese
yazarken böyleyim
![]()
Ay acilin bende geliyorumHahaha tamam o zaman karşılıklı oynarız![]()
Ama ama ben telefondan giriyorum![]()
canım ben bilgisayardan giriyorum sorun yok
cep telefonundan durum nedir bilgim yok hiç
ama bazı sayfalardada okudum sanki ekran gidiyor dediklerini![]()
listeyi ben sistem değişmeden çok önce kaldırmıştım canım ilgilenemiyorum..ilk sayfadaki listemizde mi yok oldu![]()
gel kıs gelll pembe bikinili dansözümü buldum da yükleyemedimAy acilin bende geliyorum![]()
Nasipse 22 eylül de canım regli m ozaman denk geliyor doktora mail attim bizi bekliyoroyyy kuzummmm tşk ettim arkadaşım
valla gelsin eski sohbetler diyoruz ama cevap verme hızımız düşük şimdi de sanki
neyse en azından kimler var kimler yok görebiliyoruz zamanla hızımızda düzelir inşallah cep tlf için
ekim yaklaşıyor gittin mi sen bursaya öngörüşmeye ?
hihihih fink atmıyordum da o ilk format zamanı bi kaç gün çevrim içileri görme umudyla pek sık ugramıştımondan olabilir canım yarında aynı şey olursa o zaman bildiririm tamammı..
Bu vesileylen bazı sayfalarda fink attığınıda anlamış bulundum..
oyyyyy oy offff of başımı daşlara duvarlara vurasım var![]()
dıp tısss dıp tısssssssss dıp tıssssssssssssss
bir zamanlar pembe bikinili dansözümüz vardı burda özel günlerde oynattıgım nerde ki şimdi![]()
anladım canım sende haklısın tabilisteyi ben sistem değişmeden çok önce kaldırmıştım canım ilgilenemiyorum..
kk da işlerim çok...
yetişemiyorum...
Ohhh yandan zulala zulala bonzai yeşilova camdibi bonzai bu sene düğünler de hep bu çaldıgel kıs gelll pembe bikinili dansözümü buldum da yükleyemedim
biz bize oynayalım artk idare edin anacım
hadi ozaman benim bütün düşmanlarım KÖFTEMİ YESİN :))) eşliğinde göbecikler havaya![]()
ayyy hadi hayırlısı canım benim ertelendi bi müddet bazı durumlardan dolayıNasipse 22 eylül de canım regli m ozaman denk geliyor doktora mail attim bizi bekliyorson 1.5 ay
![]()
canım sizi bırakmam demek hem görevimi hem kk yı bırakmam demek olur böyle birşeyi düşünmüyorum ...anladım canım sende haklısın tabi
bi açıdan bize kolaylık sağlıyordu kim nerde hangi sorun açısından bilgi ediniyorduk ama
tabi senin için böylesi kolaylık sağlıcaksa biz idare ederiz. ama bizi de liste gibi bırakmazsın dimi editörüm
Canimsin iyiki varsın editimondan olabilir canım yarında aynı şey olursa o zaman bildiririm tamammı..
Bu vesileylen bazı sayfalarda fink attığınıda anlamış bulundum..
oyyyyy oy offff of başımı daşlara duvarlara vurasım var![]()
Ay acilin bende geliyorum![]()
iyigeceler canımcımKızlar ben kocaya kaçıyorumbeni bekler her ne kadar kendisiylen gergin olsakta...
Evlilik böyle bişi işte..
ilk zamanlar Et ete,
bir kaç yıl içinde G*t G*te
Yıllar geçince Git öte..
Biz ikinci evredeyiz![]()
Kolay gelsinKızlar ben kocaya kaçıyorumbeni bekler her ne kadar kendisiylen gergin olsakta...
Evlilik böyle bişi işte..
ilk zamanlar Et ete,
bir kaç yıl içinde G*t G*te
Yıllar geçince Git öte..
Biz ikinci evredeyiz![]()