2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .

Akrabası yokmu ki kadının niye sana bıraktı sende bu kada iyi olma canım keşke yokum evde deseydin
Gelir inşallah biran önce
Şimdi sana özelden bişi yazıcam bekle

Ben de tecrube olmadigindan tup bebek tedavisinde yumurta cogalir sandim ama zoraki buyudu ancak ikisi toplandi.
bakalım dediklerini deneyeceğim.sonra her ay kontrole gideceğim.gerekirse amh yi de tekrar ölçtürürm. bu arada sen bursanın hangi ilçesindensin ben de bursalıyım :)))

Akrabası yokmu ki kadının niye sana bıraktı sende bu kada iyi olma canım keşke yokum evde deseydin
Melindammmm blgk mybayb phala ensu amaya yetisinnnn aaa dostlar kulaktan kulagaa konusmalarr oluyoo

Gecenin 12 sinde kapı çaldı kocam açtı ve bi baktım içerde bir kuş ve bir balık var...
Tekrar kocam almış ben geri getirdim diyemezdim...
Bak daha da kızdım şimdi kocama

tabiki canım ama hiç bir şey kullanmadan tedaviye girdim çok kötü sonuç aldım birşeyler kullanırsam bence daha iyi olur diye düşünüyorum.yoksa tedavisiz de çok umudum yok Allah verirse de o da onun gücü büyüklüğüdür

Evet dikkat ediyorum ama nasıl oldum neyden kaynaklandı anlamadım bebislerime bişey olmamıştır dimi

Gecenin 12 sinde kapı çaldı kocam açtı ve bi baktım içerde bir kuş ve bir balık var...
Tekrar kocam almış ben geri getirdim diyemezdim...
Bak daha da kızdım şimdi kocama
Ossunnnn datlumm sevabim buyugu kucugu olmaz ii etmissinnn..gerci vakitlice geleydi komsun iidiii..benim bi sultan papaganim var hayvanlari cokkkkk sevmeme ragmen bazen tuyunden daral gelio bana bilee tekrar tekrar sil supur..evde hayvan istemeyene dahada zordur eminim

Karacabeydeyim cânim ben...

Evet dikkat ediyorum ama nasıl oldum neyden kaynaklandı anlamadım bebislerime bişey olmamıştır dimi

kullandığımız ilaçlar az mı,operasyonlar vs..bir yerde tepki veriyor vücut..kabızlıkta oluyor çok o zaman daha fena çünkü ıkınmamak lazım çok arkadaş tuvalet sıkıntısı yüzünden şurup kullandılar doktorları verdi...dedim ya ishal olman daha iyi..ilk önce bağırsaklar etkileniyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…