önemli birşey değil aslında bana bişi için gereksiz kızdı bende sen bana nasıl kızarsın diye daha çok kızdım sonra o küstü ben de o küserse ben daha çok küserim dedim sanırım anlatabildimYok cnm hiç belli olmuyor desemde inanma
Sana yazarken 10 kere düşünüyorum
Şaka bi yana yine ne yaptı eşin sana
Leride leri yinede leri leri
önemli birşey değil aslında bana bişi için gereksiz kızdı bende sen bana nasıl kızarsın diye daha çok kızdım sonra o küstü ben de o küserse ben daha çok küserim dedim sanırım anlatabildim
genel olarak sakinim bazen geliyorlar tabii engel olamıyorum..Tatlum ne oldu sinirlerin tavan yapmis sanirsam
Oof kizlar trkiyeye gelmek istiyorumailemi cookk ozledim vatanimida esimi beni gondermesi icin ikna cabasi icersindeyim sabirsam haftasonu bilet bakcek kendisi..
inşlh cnm yok tatile daha çıkmadık pazartesi çıkıyorum tatile inşlh 10 e yakın kalıcaz ardından gelince eşim test vericek bakalım duruma göre tedavi sürecim belli olucak o zaman kadar senin transferin olur inşlh belkide sonuç alırsın bile
Almanyada canimcimCanımcım sen nerde yaşıyorsun
Hahahha çok iyi anlattın
nereye gelcen pekiOof kizlar trkiyeye gelmek istiyorumailemi cookk ozledim vatanimida esimi beni gondermesi icin ikna cabasi icersindeyim sanirsam haftasonu bilet bakcek kendisi..
Almanyada canimcim
Evimde 1 haftadır bir kuş ve bir balık var..
Sahipleri cami avlusuna bırakır gibi bana terk edip gittiler ne arayan var ne soran...
Komşum tatile gitti pazar günü gelcez dediler gelmediler hala bende hayvancağızlar..
Evde hayvan besleyemem ben çok huylu ve alerjik biriyim zorlanıyorum..
Eskiden çok bakardım ama evleneli bakamıyorum..
Bi de ona kızgınım bi zahmet gelemediler...
Aahhh aahhh tedaviler yuzunden Iki yildir anacugumu goremiyorumOyyyy deme Kıyamam
Benim annem avrupa yakasında bende anadolu yakasında oturuyorum bana uzak diye üzülüyordum ama sen şimdi almanya diyince kendime kızdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?