2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Evet
bu arada egunalcım sen daha net bilgi verirsin, zeynepciceke... hatta bana da; yanlış mı biliyorum? tamam 5 üst sınır ama bizde 20 li yaşlarda değiliz ki.... hani 30unu aşan hatunlarda bu değer 5 e yakın mı????
Yardimmmmmm istiyorum deprosyana girecem bu konuyuda hic duymadim daha onceden bi bilgimde yok.
Amh yi hic bilmiyorum.

bu arada egunalcım sen daha net bilgi verirsin, zeynepciceke... hatta bana da; yanlış mı biliyorum? tamam 5 üst sınır ama bizde 20 li yaşlarda değiliz ki.... hani 30unu aşan hatunlarda bu değer 5 e yakın mı????

Bizler yaşımızla birlikte 4 ve aşağısı değerlere sahip olabiliriz...30 lu yaşlar genelde 3 ün altında çıkıyor ben öyle dek geldim hep...2.2 ile 3 arasındaki değerler yaşlarımızla uyumlu oluyor daha düşüğü tehlike sinyali...
Fertilite Potansiyeli (Fertilite : Doğurganlık)

AMH düzeyleri ng / mL

Optimal Fertilite

4.0 - 6.8

Yeterli Fertilite

2.2 - 4.0

Düşük fertilite

0.3 - 2.2

Çok düşük Fertilite

0.0 - 0.3

Yüksek düzey (Aşırı uyarılma riski)

> 6.8

Evet

Yardimmmmmm istiyorum deprosyana girecem bu konuyuda hic duymadim daha onceden bi bilgimde yok.
Amh yi hic bilmiyorum.
Depresyona girecek bir durum değil canım lütfen hemen karalar bağlama..
1.5 değeri yumurtan yok demek değil ya da menapoza girmen an meselesi değil yıllar var daha önünde...Yaşına göre biraz düşük değerin o kadar zaten tedaviye gireceksin buna takılma lütfen.

Canim bana kan pihtilasmasi ve genetik bisiiere hic baktirmadi dr..kurtajdan sonra bekleme surecinde bisiiler yapmis olmak icin 40 gun gibi aslanpencesi cayi ictim.akabinde sogan kuru yaptim 10gun filan.sonrasinda test yaptirip kontrol ettim degerlerimi.FSH 9,7 den 2,7 ye TSH 3,4 dan 1,8e E2 42den 170 e cikmis.Drum fsh in dusmesi bisii farkettirmez,E2 yuksek,rezerv azligi belli oluyor dedi..sormadim ama sanirim ikiside dusuk olmasi gerekiyor..neyse bunlarin cok da ise yaradigini dusunmesemde,elimden geleni yaptim diyebilmek icin kurleri uyguladim..bu arada 3ay kesintisiz esime keciboynuzu kuru uygulattim ve ACE selenyum diye vitamin icirttim.sigara zaten kullanmiyoruz,arada ictigi birayi da yasakladim ki spermler de kaliteli olsun...
Bu arada keyifsiz olacak bisii yok bence,allah saglik versin sana ve esine.en onemlisi bu...sevdigin birilerinin bebegi varsa git sev,super motive oluyorsun:) hemen seninde oyle biseyin olsun istiyorsun

Ayyy kendime başka topik açcam sadece kendim yazıp kendim cevap vercem bu ne beeee

Güldenim ne oldu bizden sıkıldınmı
evet sıkıldım ama sizden değil sessiz oluşunuzdan...
ben alışık değilim sus pus olmaya geliyorum gidiyorum bi uyuşuk haller sohbet akmıyor illa ben laf atcam da falan da filan...benim eşim kişisine hala sinirli olduğum belli oluyor mu çok

Benimde kilo vermem lazım ekime kadar 5 kilo verebilirmiyim acaba

Benimde kilo vermem lazım ekime kadar 5 kilo verebilirmiyim acaba

verirsin bence ama spor yaparak...
yediklerini fazla kısıtlama hamurişi ve aşırı yağlı yemek dışında çünkü sıkıntı olabilir sonuçta diyetisyen değiliz..
abur cuburu kes spor yap verirsin bence..

Yok cnm hiç belli olmuyor desemde inanma
Sana yazarken 10 kere düşünüyorum
Şaka bi yana yine ne yaptı eşin sana

Tatlum ne oldu sinirlerin tavan yapmis sanirsam

O zamam sabah yürüyüşlerine başlasam iyi olur
Tedaviye kadar 5 kilo versem süper olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…