- 22 Şubat 2014
- 771
- 377
- 133
Yardimmmmmm istiyorum deprosyana girecem bu konuyuda hic duymadim daha onceden bi bilgimde yok.bu arada egunalcım sen daha net bilgi verirsin, zeynepciceke... hatta bana da; yanlış mı biliyorum? tamam 5 üst sınır ama bizde 20 li yaşlarda değiliz ki.... hani 30unu aşan hatunlarda bu değer 5 e yakın mı????
bu arada egunalcım sen daha net bilgi verirsin, zeynepciceke... hatta bana da; yanlış mı biliyorum? tamam 5 üst sınır ama bizde 20 li yaşlarda değiliz ki.... hani 30unu aşan hatunlarda bu değer 5 e yakın mı????
Depresyona girecek bir durum değil canım lütfen hemen karalar bağlama..Evet
Yardimmmmmm istiyorum deprosyana girecem bu konuyuda hic duymadim daha onceden bi bilgimde yok.
Amh yi hic bilmiyorum.
Canim bana kan pihtilasmasi ve genetik bisiiere hic baktirmadi dr..kurtajdan sonra bekleme surecinde bisiiler yapmis olmak icin 40 gun gibi aslanpencesi cayi ictim.akabinde sogan kuru yaptim 10gun filan.sonrasinda test yaptirip kontrol ettim degerlerimi.FSH 9,7 den 2,7 ye TSH 3,4 dan 1,8e E2 42den 170 e cikmis.Drum fsh in dusmesi bisii farkettirmez,E2 yuksek,rezerv azligi belli oluyor dedi..sormadim ama sanirim ikiside dusuk olmasi gerekiyor..neyse bunlarin cok da ise yaradigini dusunmesemde,elimden geleni yaptim diyebilmek icin kurleri uyguladim..bu arada 3ay kesintisiz esime keciboynuzu kuru uygulattim ve ACE selenyum diye vitamin icirttim.sigara zaten kullanmiyoruz,arada ictigi birayi da yasakladim ki spermler de kaliteli olsun...tavsiyen için sağol canım ben de çok ilaç kullandım dozlar yüksekti.gonal f 300 menogon 4 doz 2 su yapıyordum.sadece biraz toparlamam için birkaç aya ihtiyacım var.inan işten de çok izin aldım.işlerim birikti.toparlamaya uğraşıyorum.iğnelerin etkisi hala üzerimde.keyifsizim.yeniden kendimi motive etmem lazım. arayı çok uzatmayı düşünmüyorum.Senin hamileliğini duyunca da umutlandım zaten.Bu arada senin kan pıhtılaşması çıkmışmıydı.ben de o da çıktı.
o zaman buda abimizzz
Ayyy kendime başka topik açcam sadece kendim yazıp kendim cevap vercem bu ne beeee
Güldenim ne oldu bizden sıkıldınmı
bi de pilatese başlamış bulunuyorum malzemelerim kızkardeşimde başka şehirde yani şimdilik topsuz lastiksiz takılıyorum fazlalık 3 kilom gitmeli acil sıkılaşmalıyım saldım kendimi...selülit cenneti bir hatunum şu an fazla olmasada bu gidişle saracaklar beni...
a aaa biz neciyiz ayollllAyyy kendime başka topik açcam sadece kendim yazıp kendim cevap vercem bu ne beeee
Benimde kilo vermem lazım ekime kadar 5 kilo verebilirmiyim acaba
evet sıkıldım ama sizden değil sessiz oluşunuzdan...
ben alışık değilim sus pus olmaya geliyorum gidiyorum bi uyuşuk haller sohbet akmıyor illa ben laf atcam da falan da filan...benim eşim kişisine hala sinirli olduğum belli oluyor mu çok
a aaa biz neciyiz ayollll
Merhabalar kizlar
Tatlum ne oldu sinirlerin tavan yapmis sanirsamevet sıkıldım ama sizden değil sessiz oluşunuzdan...
ben alışık değilim sus pus olmaya geliyorum gidiyorum bi uyuşuk haller sohbet akmıyor illa ben laf atcam da falan da filan...benim eşim kişisine hala sinirli olduğum belli oluyor mu çok
verirsin bence ama spor yaparak...
yediklerini fazla kısıtlama hamurişi ve aşırı yağlı yemek dışında çünkü sıkıntı olabilir sonuçta diyetisyen değiliz..
abur cuburu kes spor yap verirsin bence..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?