- 14 Mart 2013
- 5.906
- 3.234
- 448
yine yoksuntopikten çıkmıştım şimdi bi daha bak sen bana yazana kadar burdayım ayarlarımı düzenliyomda
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yine yoksuntopikten çıkmıştım şimdi bi daha bak sen bana yazana kadar burdayım ayarlarımı düzenliyomda
yine yoksun
hayalet varrrrrtamam o zaman ben görükmez dolanıyorum
sağol canım yardımın içün..
:)))))) normal kuzum benimmmm.... hiç biriniz fark etmemiştiniz... sütyen sallıyo ayol hatunamayaa..
geçen gün yine topikleri dolanıyorum bir hatun çooook ciddi bir konudan bahsetmiş ve sonunda muhabbete hiç uymayan şu sarı kafayı kullanmışsen geldin aklıma
konu ciddi direk muhabbete dalıp hanım efendi siz ne salladığınızın farkındamısınız diyesim geldi![]()
sen yer mi??? ayol sen adamı yakar pişirir kendi kendini yedirtirsin gerekirseakşam akşamda muhabbetiniz hiç çekilmiyo yani ses yok sanırsın yalnızım..
siz susun ben de gidip mutfağa akşama hazırlık yapayım...
malum eve akşam adam geliyo yemek bulamazsa beni yer bunu istemeyiz dimi![]()
hepimiz hayaletken gözümüze değmiyodu şimdi bi sen hayalet olunca tabiben sevimli hayalet casper ım bi kere![]()
Aramizda cok bi fark yok ki, benim icin menopozda denilebilir.tatlım ben 33 yaşındayım amh 0,79.... biz yaşlarda olanlar için 1 altı erken menopoz riski(yumurta rezerv düşüklüğü) olarak adlandırılıyor. ama senin öyle bir ihtimalin yok gibi bence....
canım sen 1,50 yazmamışmıydın ben mi yanlış okudum acaba? benimkinin iki katı olan 1,50 yani.....Aramizda cok bi fark yok ki, benim icin menopozda denilebilir.
Bunun enust siniri 5 mis.canım sen 1,50 yazmamışmıydın ben mi yanlış okudum acaba? benimkinin iki katı olan 1,50 yani.....
hayır değil... yani evet 5 üst sınır ama yaşın etkisi var, yani 18 yaşındaysan 5 olabilir ama 30 yaşını devirdikten sonra zaten o değer 5 biraz zor olur..... ki 35 yaşını doldurduğunda zaten zaten rezerv durumun 5 olsa 2,5 a düşüyo, bunu birçok yerde okudum.... ve dediğim gibi değerin 1in üzerinde olması iyi bişey, kötü değil.... en azından yumurtaların bakımında.... bizim yaşımız için çok anormal bir değer.... ayrıca da 0,1 ile gebe kalan bir arkadaşımız oldu birkaç ay önce.... o yüzden bence çok endişe edilecek bir durumda değilsin....Bunun enust siniri 5 mis.
5 in yaninda cok dusuk bi deger degilmi bizimkiler.
Ben oyle dusunuyorum aramizda cok bi ucuk degeryok.
:)))))) normal kuzum benimmmm.... hiç biriniz fark etmemiştiniz... sütyen sallıyo ayol hatun![]()
sen yer mi??? ayol sen adamı yakar pişirir kendi kendini yedirtirsin gerekirsebu arada benimde bişeyler hazırlamam lazım galiba
![]()
hepimiz hayaletken gözümüze değmiyodu şimdi bi sen hayalet olunca tabisevimlim benimmmmm
nerde yahu şu öpücük smile ı....
buldum kiiiii
evet aramızda statü farkı olmaması güzel tabibunun don sallayını yok bi de en çok sevdiğim dil çıkaranı çok özlüyorum ben eksik sarı kafalarımızı meğerse hayatımda önemli bir yere sahiplermiş
bak sayemde evin erkekine birşeyler hazırlaman gerektiği aklına geldi bir yuvayı kurtarmış olmaktan dolayı kendimlen onör duyuyom
aşağıda herkes herkesi görüyor ya bi ben eksik olayım önemli değil valla görmemek cidden zor ilk değişiklikte ben de görmiyordum sonra pro lu olanlara açıldı en sonunda sade üyelerede açıldı pek bi güzel oldu..
statü farkı yok evet ama pro üyelerin bazı ayrıcalıkları oluyor kk nın kullanımı açısından zamanlada bunlara yenileri eklenebilir malum hala tam oturmadı site...evet aramızda statü farkı olmaması güzel tabi![]()