• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Bugün çok yoruldum dualarla geçirdim yarısını diğer yarısınıda görev başında..
Görev alanım genişledi o topik senin bu topik benim dolanıyorum...
kk dayım ama yanınıza gelemiyorum kızçelerim..
En Büyük KKEn Büyük KKEn Büyük KK

amayaa..
geçen gün yine topikleri dolanıyorum bir hatun çooook ciddi bir konudan bahsetmiş ve sonunda muhabbete hiç uymayan şu sarı kafayı kullanmış :KK31::KK31::KK31: sen geldin aklıma:KK48::KK48::KK48::KK48:
konu ciddi direk muhabbete dalıp hanım efendi siz ne salladığınızın farkındamısınız diyesim geldi:KK48::KK48::KK48::KK48:

bi de pilatese başlamış bulunuyorum malzemelerim kızkardeşimde başka şehirde yani şimdilik topsuz lastiksiz takılıyorum fazlalık 3 kilom gitmeli acil sıkılaşmalıyım saldım kendimi...selülit cenneti bir hatunum şu an fazla olmasada bu gidişle saracaklar beni...

akşam akşamda muhabbetiniz hiç çekilmiyo yani ses yok sanırsın yalnızım..
siz susun ben de gidip mutfağa akşama hazırlık yapayım...
malum eve akşam adam geliyo yemek bulamazsa beni yer bunu istemeyiz dimi:KK48::KK48::KK48:

amayaa..
geçen gün yine topikleri dolanıyorum bir hatun çooook ciddi bir konudan bahsetmiş ve sonunda muhabbete hiç uymayan şu sarı kafayı kullanmış :KK31::KK31::KK31: sen geldin aklıma:KK48::KK48::KK48::KK48:
konu ciddi direk muhabbete dalıp hanım efendi siz ne salladığınızın farkındamısınız diyesim geldi:KK48::KK48::KK48::KK48:
:)))))) normal kuzum benimmmm.... hiç biriniz fark etmemiştiniz... sütyen sallıyo ayol hatun :D

akşam akşamda muhabbetiniz hiç çekilmiyo yani ses yok sanırsın yalnızım..
siz susun ben de gidip mutfağa akşama hazırlık yapayım...
malum eve akşam adam geliyo yemek bulamazsa beni yer bunu istemeyiz dimi:KK48::KK48::KK48:
sen yer mi??? ayol sen adamı yakar pişirir kendi kendini yedirtirsin gerekirse :KK48::KK48::KK48: bu arada benimde bişeyler hazırlamam lazım galiba:KK58::KK58:

tatlım ben 33 yaşındayım amh 0,79.... biz yaşlarda olanlar için 1 altı erken menopoz riski(yumurta rezerv düşüklüğü) olarak adlandırılıyor. ama senin öyle bir ihtimalin yok gibi bence....
Aramizda cok bi fark yok ki, benim icin menopozda denilebilir.

Bunun enust siniri 5 mis.
5 in yaninda cok dusuk bi deger degilmi bizimkiler.
Ben oyle dusunuyorum aramizda cok bi ucuk degeryok.
hayır değil... yani evet 5 üst sınır ama yaşın etkisi var, yani 18 yaşındaysan 5 olabilir ama 30 yaşını devirdikten sonra zaten o değer 5 biraz zor olur..... ki 35 yaşını doldurduğunda zaten zaten rezerv durumun 5 olsa 2,5 a düşüyo, bunu birçok yerde okudum.... ve dediğim gibi değerin 1in üzerinde olması iyi bişey, kötü değil.... en azından yumurtaların bakımında.... bizim yaşımız için çok anormal bir değer.... ayrıca da 0,1 ile gebe kalan bir arkadaşımız oldu birkaç ay önce.... o yüzden bence çok endişe edilecek bir durumda değilsin....

:)))))) normal kuzum benimmmm.... hiç biriniz fark etmemiştiniz... sütyen sallıyo ayol hatun :D

bunun don sallayını yok bi de en çok sevdiğim dil çıkaranı çok özlüyorum ben eksik sarı kafalarımızı meğerse hayatımda önemli bir yere sahiplermiş:KK61::KK48:

sen yer mi??? ayol sen adamı yakar pişirir kendi kendini yedirtirsin gerekirse :KK48::KK48::KK48: bu arada benimde bişeyler hazırlamam lazım galiba:KK58::KK58:

bak sayemde evin erkekine birşeyler hazırlaman gerektiği aklına geldi bir yuvayı kurtarmış olmaktan dolayı kendimlen onör duyuyom:KK45:

hepimiz hayaletken gözümüze değmiyodu şimdi bi sen hayalet olunca tabi :KK48::KK48: sevimlim benimmmmm:KK30::KK30: nerde yahu şu öpücük smile ı....:KK15::KK15::KK15::KK15::KK15::KK15: buldum kiiiii

aşağıda herkes herkesi görüyor ya bi ben eksik olayım önemli değil valla görmemek cidden zor ilk değişiklikte ben de görmiyordum sonra pro lu olanlara açıldı en sonunda sade üyelerede açıldı pek bi güzel oldu..

bunun don sallayını yok bi de en çok sevdiğim dil çıkaranı çok özlüyorum ben eksik sarı kafalarımızı meğerse hayatımda önemli bir yere sahiplermiş:KK61::KK48:

bak sayemde evin erkekine birşeyler hazırlaman gerektiği aklına geldi bir yuvayı kurtarmış olmaktan dolayı kendimlen onör duyuyom:KK45:

aşağıda herkes herkesi görüyor ya bi ben eksik olayım önemli değil valla görmemek cidden zor ilk değişiklikte ben de görmiyordum sonra pro lu olanlara açıldı en sonunda sade üyelerede açıldı pek bi güzel oldu..
evet aramızda statü farkı olmaması güzel tabi :D

Bi çorba bi salata bi fırında mantar yapıp geliverdim çayı koydum yeter bu akşamlık..
Ama siz halen suskunsunuz napıyım başımı alıp nerelere gidem ben offfff of dertlendim:KK14::KK14::KK14:

bu arada egunalcım sen daha net bilgi verirsin, zeynepciceke... hatta bana da; yanlış mı biliyorum? tamam 5 üst sınır ama bizde 20 li yaşlarda değiliz ki.... hani 30unu aşan hatunlarda bu değer 5 e yakın mı????

Back
X