• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Kızlar sonuç 8260.59 keseyi gördük içinde beyaz bişey var sanırım bebek o ama kalp atışı için bi hafta sonra gel dedi inş saglıklıdır
Cnm masallah ya rabbim ne guzel mucizsinden sanada nasip etti sonuna kadar saglikla gitsin..:nazar::KK1:
Kızlar sizden bir ricam olacak.Bugün babamın ölüm yıldönümü 11 yıl oldu kaybedeli..
Birer Fatiha gönderirmisiniz ruhuna..
Adı Mustafa:KK42::KK42::KK42:
Cnm allah rahmet eylesin benimde 6 sene oldu annecigimi kaybedeli ne yapalim acilari icimizde ama hayat devam ediyor.

Canım Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun baba acısı zor ben babamı kaybedeli tam 25 yıl oldu 9 yaşımdaydım bizim sınavımız da böyleymiş ne yapalım Rabbim korktuklarından emin kılsın:KK61::KK61::KK61::KK61::KK61::KK61:
Seninde babana allah rahmet etsin cnm ..
Merhaba arkadaşlar mayıs ayında bir tüp bebek denemesi yapmıştım olmamıştı şimdi ikinci deneme için yarın başlıyoruz Allah kısmet ederse :) bizde sorun eşim azospermiydi sperm çıkışı oldu 22 yaşındayım eşim de 28 rabbim herkesin yüzünü güldürsün
Tstlim basliyordun demek hadi hayirli olsun bu sefer bebisin seninle olucak:KK46:

Arkadaslar ben bugun adetim bitiyo ve ben yirmibirgun sonra adet olcam yumurtlamam nezsman olur bilgim yok bu konuda hic

Normal çıkmış 6 hafta demek 5+ demektir..yani 5+1 , 5+2 gibi...
Kese de 5+ larda görülür zaten..
Kafana takacak illa bişi bulca yani...

Anne olmak için geç kalma ilk fırsatta birşeyler yap demek istemiş bu sonuç sana..

Benim küçük paşaya alayım bu kızçeyi ben...
Büyüğünün yavuklusu var anca küçüğüne olur...

Anne olma yolundaki tüm engelleri kaldırsın Rabbim.
Her işin su gibi akıp gitsin inşallah..
Sağol canım Allah razı olsun :)

Cnm masallah ya rabbim ne guzel mucizsinden sanada nasip etti sonuna kadar saglikla gitsin..:nazar::KK1:

Cnm allah rahmet eylesin benimde 6 sene oldu annecigimi kaybedeli ne yapalim acilari icimizde ama hayat devam ediyor.

Tstlim basliyordun demek hadi hayirli olsun bu sefer bebisin seninle olucak:KK46:
İnşaallah canım herşeyin hayırlısı :) sen ne yaptın tatilini yaptın mı ne zaman nerde başlıyorsun

Kızlar sonuç 8260.59 keseyi gördük içinde beyaz bişey var sanırım bebek o ama kalp atışı için bi hafta sonra gel dedi inş saglıklıdır
allahımmmm yalebbimm neler kaçırmışımm yaaa..çokk sevindim canım tebrik ederimm böyle süprikkliii bebişler dadından yenmez oluyo kiii:KK71::KK71::KK71::KK71::KK71:rabbim önce kalp atışı duymayı nasip etsinnn su gibi geçsin hamişliğiin kucağına aldığın günleri görelimmmm inşallahhhhh

Kızlar teşekürederimmmm inşşşş bizlerinde böyle mucizelerimiz olsunnnn sarammmm gerçektenmii bana benziyor

evet sana benziyor canım

o zaman buda abimizzz
10556240_840542305970711_3344738695266007778_n.jpg

abisinede maşallah Allahım tüm kötülüklerden korusun ikisinide

Normal çıkmış 6 hafta demek 5+ demektir..yani 5+1 , 5+2 gibi...
Kese de 5+ larda görülür zaten..
Kafana takacak illa bişi bulca yani...

Anne olmak için geç kalma ilk fırsatta birşeyler yap demek istemiş bu sonuç sana..

Benim küçük paşaya alayım bu kızçeyi ben...
Büyüğünün yavuklusu var anca küçüğüne olur...

Anne olma yolundaki tüm engelleri kaldırsın Rabbim.
Her işin su gibi akıp gitsin inşallah..
:KK45:Hihi ivet öyleymiş baktımda hehe biz hepimz öyle olucaz gülden sultanım allhım hepimize sağlıklı sıhatli hayırlı evlatlar nasip etsin inş :KK23::KK36:

Kizlar merh. Amh sonucum 1.50 cikmis bilgisi olan var mi.
tatlım ben 33 yaşındayım amh 0,79.... biz yaşlarda olanlar için 1 altı erken menopoz riski(yumurta rezerv düşüklüğü) olarak adlandırılıyor. ama senin öyle bir ihtimalin yok gibi bence....

Amin inş canım allhım hepimize sağlıkla nasip etsin inş :KK51:
allahımmmm yalebbimm neler kaçırmışımm yaaa..çokk sevindim canım tebrik ederimm böyle süprikkliii bebişler dadından yenmez oluyo kiii:KK71::KK71::KK71::KK71::KK71:rabbim önce kalp atışı duymayı nasip etsinnn su gibi geçsin hamişliğiin kucağına aldığın günleri görelimmmm inşallahhhhh
Çok sağol cnım süpriz oldu evt inş sonuda güzel olur inş :KK54:
hayırlı olsun canım maşallah Rabbim korusun kollasın sizi :KK36:
amin inş kuzum cümlemize :KK68:

Maşallh size saglıklı sıhtli olsunda hayırlısyla kız erkek fark etmz tabi ama gönülümzde n ilka geçn vardır bnde isterdim bi kızm bi oğlum olsn hep nasip suan dua etmkten bşka bişey gelmiyor elden inş klp atımını duymk nasip olurda sevncmz daim olur bi hfta sonra gel dedi baklım hyırlısı
tatlım gözün aydınnnnnn.... Rabbim sağlıkla sonuna kadar gitmeyi, sağlıkla kucağına almayı ve upuzun bir ömrü hayırla, sağlıkla huzurla geçirmeyi nasip etsin inşallah...:KK68::KK68::KK68::KK68:

tatlım ben 33 yaşındayım amh 0,79.... biz yaşlarda olanlar için 1 altı erken menopoz riski(yumurta rezerv düşüklüğü) olarak adlandırılıyor. ama senin öyle bir ihtimalin yok gibi bence....

canım benim de 0,84 çıkmıştı.sen tekrar test yaptırdınmı ? ensu sen ben sorunlarımız benziyor sanırım.senin tedavi hikayen nasıl canım bir de senden dinleyeyim.Çünkü ben daha yolun başındayım.acaba neler kullanmak gerekiyor.kullandığın uyguladığın bişeyler varmı ?
benim yıllar önce adetim çok oluyordu,10 gün sürüyor dolup taşıyordu.sonra doktor bana doğum kontrol ilacı verdi.kullanmaya başladım evlenince de kullanmaya devam ettim.4-5 yıl kullandım sanırım.çocuk yapmaya karar verince doktora gittim hemen hamile kalırsın dedi.1 yıla yakın zaman sonra, fsh 8 den aşağı inmedi.sonra bana tüp bebek raporu verdiler.aşılamayla uğrşamadım.eşimde de varkosel olunca..tüp bebek yaptırdık biliyodun sonucumu. yapmam gereken bişeyler varmı sence.bir de senin eşinde de sorun avrmı ?

Back
X