Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cnm masallah ya rabbim ne guzel mucizsinden sanada nasip etti sonuna kadar saglikla gitsin..Kızlar sonuç 8260.59 keseyi gördük içinde beyaz bişey var sanırım bebek o ama kalp atışı için bi hafta sonra gel dedi inş saglıklıdır
Cnm allah rahmet eylesin benimde 6 sene oldu annecigimi kaybedeli ne yapalim acilari icimizde ama hayat devam ediyor.Kızlar sizden bir ricam olacak.Bugün babamın ölüm yıldönümü 11 yıl oldu kaybedeli..
Birer Fatiha gönderirmisiniz ruhuna..
Adı Mustafa![]()
Seninde babana allah rahmet etsin cnm ..Canım Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun baba acısı zor ben babamı kaybedeli tam 25 yıl oldu 9 yaşımdaydım bizim sınavımız da böyleymiş ne yapalım Rabbim korktuklarından emin kılsın![]()
Tstlim basliyordun demek hadi hayirli olsun bu sefer bebisin seninle olucakMerhaba arkadaşlar mayıs ayında bir tüp bebek denemesi yapmıştım olmamıştı şimdi ikinci deneme için yarın başlıyoruz Allah kısmet ederse :) bizde sorun eşim azospermiydi sperm çıkışı oldu 22 yaşındayım eşim de 28 rabbim herkesin yüzünü güldürsün
Sağol canım Allah razı olsun :)Normal çıkmış 6 hafta demek 5+ demektir..yani 5+1 , 5+2 gibi...
Kese de 5+ larda görülür zaten..
Kafana takacak illa bişi bulca yani...
Anne olmak için geç kalma ilk fırsatta birşeyler yap demek istemiş bu sonuç sana..
Benim küçük paşaya alayım bu kızçeyi ben...
Büyüğünün yavuklusu var anca küçüğüne olur...
Anne olma yolundaki tüm engelleri kaldırsın Rabbim.
Her işin su gibi akıp gitsin inşallah..
İnşaallah canım herşeyin hayırlısı :) sen ne yaptın tatilini yaptın mı ne zaman nerde başlıyorsunCnm masallah ya rabbim ne guzel mucizsinden sanada nasip etti sonuna kadar saglikla gitsin..
Cnm allah rahmet eylesin benimde 6 sene oldu annecigimi kaybedeli ne yapalim acilari icimizde ama hayat devam ediyor.
Seninde babana allah rahmet etsin cnm ..
Tstlim basliyordun demek hadi hayirli olsun bu sefer bebisin seninle olucak![]()
misafir geldii katılamadımm amaaa benOnline oluşumuzu melindamla kutluyoruz sende katıl bize cnm![]()
allahımmmm yalebbimm neler kaçırmışımm yaaa..çokk sevindim canım tebrik ederimm böyle süprikkliii bebişler dadından yenmez oluyo kiiiKızlar sonuç 8260.59 keseyi gördük içinde beyaz bişey var sanırım bebek o ama kalp atışı için bi hafta sonra gel dedi inş saglıklıdır
Aksama bidaha yaparız bebemmisafir geldii katılamadımm amaaa ben![]()
yapmamızz gerekk ki zatennnnAksama bidaha yaparız bebemmybayb nerde
![]()
Kızlar teşekürederimmmm inşşşş bizlerinde böyle mucizelerimiz olsunnnn sarammmm gerçektenmii bana benziyor
o zaman buda abimizzz![]()
Normal çıkmış 6 hafta demek 5+ demektir..yani 5+1 , 5+2 gibi...
Kese de 5+ larda görülür zaten..
Kafana takacak illa bişi bulca yani...
Anne olmak için geç kalma ilk fırsatta birşeyler yap demek istemiş bu sonuç sana..
Benim küçük paşaya alayım bu kızçeyi ben...
Büyüğünün yavuklusu var anca küçüğüne olur...
Anne olma yolundaki tüm engelleri kaldırsın Rabbim.
Her işin su gibi akıp gitsin inşallah..
Hihi ivet öyleymiş baktımda hehe biz hepimz öyle olucaz gülden sultanım allhım hepimize sağlıklı sıhatli hayırlı evlatlar nasip etsin inş
![]()
tatlım ben 33 yaşındayım amh 0,79.... biz yaşlarda olanlar için 1 altı erken menopoz riski(yumurta rezerv düşüklüğü) olarak adlandırılıyor. ama senin öyle bir ihtimalin yok gibi bence....Kizlar merh. Amh sonucum 1.50 cikmis bilgisi olan var mi.
Amin inş canım allhım hepimize sağlıkla nasip etsin inşCnm masallah ya rabbim ne guzel mucizsinden sanada nasip etti sonuna kadar saglikla gitsin..
Cnm allah rahmet eylesin benimde 6 sene oldu annecigimi kaybedeli ne yapalim acilari icimizde ama hayat devam ediyor.
Seninde babana allah rahmet etsin cnm ..
Tstlim basliyordun demek hadi hayirli olsun bu sefer bebisin seninle olucak![]()
Çok sağol cnım süpriz oldu evt inş sonuda güzel olur inşallahımmmm yalebbimm neler kaçırmışımm yaaa..çokk sevindim canım tebrik ederimm böyle süprikkliii bebişler dadından yenmez oluyo kiiirabbim önce kalp atışı duymayı nasip etsinnn su gibi geçsin hamişliğiin kucağına aldığın günleri görelimmmm inşallahhhhh
amin inş kuzum cümlemizehayırlı olsun canım maşallah Rabbim korusun kollasın sizi![]()
tatlım gözün aydınnnnnn.... Rabbim sağlıkla sonuna kadar gitmeyi, sağlıkla kucağına almayı ve upuzun bir ömrü hayırla, sağlıkla huzurla geçirmeyi nasip etsin inşallah...Maşallh size saglıklı sıhtli olsunda hayırlısyla kız erkek fark etmz tabi ama gönülümzde n ilka geçn vardır bnde isterdim bi kızm bi oğlum olsn hep nasip suan dua etmkten bşka bişey gelmiyor elden inş klp atımını duymk nasip olurda sevncmz daim olur bi hfta sonra gel dedi baklım hyırlısı
teşekürler sarammmmmmmevet sana benziyor canım
abisinede maşallah Allahım tüm kötülüklerden korusun ikisinide
tatlım ben 33 yaşındayım amh 0,79.... biz yaşlarda olanlar için 1 altı erken menopoz riski(yumurta rezerv düşüklüğü) olarak adlandırılıyor. ama senin öyle bir ihtimalin yok gibi bence....
maşallah çok şekero zaman buda abimizzz![]()
ay bunu yerim valla maşallah ne tatlı bu ay inşallah bizlerede nasip olurkızlar buda benim cimcime yeğenimmmm![]()