• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Sana da allhım beşiz versin inş emiii :KK76::KK46:Sende uykusuz klın ozmn dimi ay ne güzel olur hepimize versn allhım sağlıklı sıhtlı inş:KK48::KK53:Bn şaşkın şaşkaloz oldum bugun :KK33:
amannnnnnnnnnnnnnn seni ırayım şimdi madem içinden gelmiş versin beşizzzzzzz ohhhhhhhhhhhhhhhhh mis mis b...k oynarım bebişlerin :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

amannnnnnnnnnnnnnn seni ırayım şimdi madem içinden gelmiş versin beşizzzzzzz ohhhhhhhhhhhhhhhhh mis mis b...k oynarım bebişlerin :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:
:KK76:Evt inş versin artık her bir yerden çıkar evi dağıtıp:rolleyes:Sende arkalrından koşturursun :KK70:

Kızlar sonuç 8260.59 keseyi gördük içinde beyaz bişey var sanırım bebek o ama kalp atışı için bi hafta sonra gel dedi inş saglıklıdır

Kızlar en son adetten girdim günü ama 6 hafta çıkıyor neden böyle oluyorki bu analmadım :KK64:

maşallah maşallah sürpriz bebişimize darısı pıt pıtlara inşallahhhhhhhhhh :) darısı diğer kızlara inşallahhhh :)
tatlım 5haftanın artılarında ise 6 hafta diye takvimler gösteriyor :)

maşallah maşallah sürpriz bebişimize darısı pıt pıtlara inşallahhhhhhhhhh :) darısı diğer kızlara inşallahhhh :)
tatlım 5haftanın artılarında ise 6 hafta diye takvimler gösteriyor :)
Sağol canım bnm sanda maşallh oğlanmı geliyor :KK76::nazar::KK46:Amin inş en son temmuz 24 ünde oldum ağustos 24 olmadım hesapladım netten 5hafta 6 gün çıktı cnm sen nasılsın bkim bebeşin nasıl he bide kçıncı hftada duydun sen :KK25:

Sağol canım bnm sanda maşallh oğlanmı geliyor :KK76::nazar::KK46:Amin inş en son temmuz 24 ünde oldum ağustos 24 olmadım hesapladım netten 5hafta 6 gün çıktı cnm sen nasılsın bkim bebeşin nasıl he bide kçıncı hftada duydun sen :KK25:

canım şükür iyiyiz :) dün 2li test yapıldı ölçümleri gayet iyi dedi drum :) darısı sana :) erkek gibi dedi ama kesin değil :)
canım kızda 7. haftada bunda 6. haftada duydum :) sen de 1 hafta 10 güne kadar duyarsın içini ferah tut iyi düşün :) bu güzel anların kıymetini bil düşünme başka birsey :)

Mutlaka okuyun..!
İLAHİ ADALET......
Bir Gün ;
Hz Musa İbadetini Bitirdikten Sonra Bir Ağacın Altına Oturur.
Hemen Yakınındaki Çeşmeyi Seyrederken , Atlı Bir Savaşçının Çeşmeye Geldiğini Görür....
Savaşçı Su İçmek İçin Eğildiğinde Boynundaki Altın Kesesini Islanmasın Diye Çıkarır Çeşme Başına Bırakır.
Suyunu İçtikten Sonra Altın Kesesini Unutur Ve Yoluna Devam Eder.
Hemen Arkasından Hoplaya Zıplaya Bir Çocuk Gelir.
Tam Su İçecekken Altın Kesesin Farkeder Ve Hiç Düşünmeden Alır ve Uzaklaşır.
Çocuğun Arkasından Çok Yaşlı Bir İhtiyar inleyerek Su İçmeye Gelir.
Bu Arada Altın Kesesini Su Başında Unutan Savaşçı Keseyi Almak İçin Çeşmeye Doğru Yaklaşır.
Fakat Çeşme Başında Hiç Bir Şey Bulamaz...
Hemen Yanındaki Yaşlı Adamın Boğazına Sarılır Ve Altın Kesesini Vermesini İster.
İhtiyar Ne Kadar "Ben Almadım" Dese de Savaşçıyı İkna Edemez.
İyice Sinirlenen Savaşçı Kılıcını Çeker Ve Yaşlı Adamı Oracıkta Öldürür.
Olan Biteni Gören Musa ''Ey Rabbim Bu Nasıl Bir Adalettir'' der..
"Ben Hiç Bir Şey Bilmiyorum.. Senin İşine sual olmaz ama ben anlamadım" Der.
Bu isyana benzer açıklıktaki sözlere karşılık Rab şöyle seslenir :
''Ey Musa ;
Ben Sana Benim İşlerimi Anlayacak Kadar Akıl Vermedim ki , sen Benim hakkımda yorum Yapıyorsun?
Ama Kalbinin Yatışması İçin gerçek Şudur :
Savaşçı O Küçük Çocuğun Babasının Malını Yağmalamıştı.
Ölen İhtiyar İse Gençliğinde Çok Güçlü Bir Adamdı
Ama Bir Hiç Uğruna Bir Köylüyü Öldürmüştü.
O İhtiyarı Öldüren Savaşçı İşte O Köylünün Oğludur..
Ey Benim Gafil Kulum Şimdi Tövbe Et
Çünkü Benim Adaletim İşte Bu Kadar Açıktır."

canım şükür iyiyiz :) dün 2li test yapıldı ölçümleri gayet iyi dedi drum :) darısı sana :) erkek gibi dedi ama kesin değil :)
canım kızda 7. haftada bunda 6. haftada duydum :) sen de 1 hafta 10 güne kadar duyarsın içini ferah tut iyi düşün :) bu güzel anların kıymetini bil düşünme başka birsey :)
Maşallh size saglıklı sıhtli olsunda hayırlısyla kız erkek fark etmz tabi ama gönülümzde n ilka geçn vardır bnde isterdim bi kızm bi oğlum olsn hep nasip suan dua etmkten bşka bişey gelmiyor elden inş klp atımını duymk nasip olurda sevncmz daim olur bi hfta sonra gel dedi baklım hyırlısı

Kızlar en son adetten girdim günü ama 6 hafta çıkıyor neden böyle oluyorki bu analmadım :KK64:

Normal çıkmış 6 hafta demek 5+ demektir..yani 5+1 , 5+2 gibi...
Kese de 5+ larda görülür zaten..
Kafana takacak illa bişi bulca yani...

Kizlar merh. Amh sonucum 1.50 cikmis bilgisi olan var mi.

Anne olmak için geç kalma ilk fırsatta birşeyler yap demek istemiş bu sonuç sana..

10338259_863050697053205_5319802865992777862_n.jpg
kızlar buda benim cimcime yeğenimmmm

Benim küçük paşaya alayım bu kızçeyi ben...
Büyüğünün yavuklusu var anca küçüğüne olur...

Merhaba arkadaşlar mayıs ayında bir tüp bebek denemesi yapmıştım olmamıştı şimdi ikinci deneme için yarın başlıyoruz Allah kısmet ederse :) bizde sorun eşim azospermiydi sperm çıkışı oldu 22 yaşındayım eşim de 28 rabbim herkesin yüzünü güldürsün

Anne olma yolundaki tüm engelleri kaldırsın Rabbim.
Her işin su gibi akıp gitsin inşallah..

Aminnn inş yetr ablacım darısı hepinize olsun inş :KK36:Bn o cimcimeyi ısırırım ham ham diye ya maşşallh bnmde yeğen gelşyor 4 üncü oğlan oda kasımda doğck inş hm teyze hem anne olmk nadp olur allhın iznyle :KK23:
sağol canm şnş rabbim sağlıkla nasip edr bn 3 tüp denedim ilk kimyasal ikinci boş gebelik 3 üde iki donmuş denedik oda kimyasal oldu bu rabbimin mucizesi adetim geçikti allhım inş klp atışınıda nasip edrse ozmn çok sevnecm kesn yani :-)
İnş canım ya bizlerede nasip olsun inş aen nerde yaptırdın istanbuld mı yoksa başka bir şehirde misin

Normal çıkmış 6 hafta demek 5+ demektir..yani 5+1 , 5+2 gibi...
Kese de 5+ larda görülür zaten..
Kafana takacak illa bişi bulca yani...

Anne olmak için geç kalma ilk fırsatta birşeyler yap demek istemiş bu sonuç sana..

Benim küçük paşaya alayım bu kızçeyi ben...
Büyüğünün yavuklusu var anca küçüğüne olur...

Anne olma yolundaki tüm engelleri kaldırsın Rabbim.
Her işin su gibi akıp gitsin inşallah..
neden olmasınnnn:KK66::KK66::KK66::KK66::KK66::KK66::KK66::KK66::KK66::KK66::KK66::KK66::KK66:

Back
X