- 8 Şubat 2013
- 3.470
- 1.221
- 198
Amiñnnnnnnnnnnnn inş allhım duysun bizirabbim yeğeninide evladınıda sağlıkla kucaklamayı nasip etsin kuzummm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amiñnnnnnnnnnnnn inş allhım duysun bizirabbim yeğeninide evladınıda sağlıkla kucaklamayı nasip etsin kuzummm
amannnnnnnnnnnnnnn seni ırayım şimdi madem içinden gelmiş versin beşizzzzzzz ohhhhhhhhhhhhhhhhh mis mis b...k oynarım bebişlerinSana da allhım beşiz versin inş emiiiSende uykusuz klın ozmn dimi ay ne güzel olur hepimize versn allhım sağlıklı sıhtlı inş
Bn şaşkın şaşkaloz oldum bugun
![]()
bence kötü değil yaş kaçtıKotunun iyisi desene.
amannnnnnnnnnnnnnn seni ırayım şimdi madem içinden gelmiş versin beşizzzzzzz ohhhhhhhhhhhhhhhhh mis mis b...k oynarım bebişlerin![]()
ben zaten atom karınca gibi koşturan bir hatunumm 5 10 hepsinin üstesinden gelirimEvt inş versin artık her bir yerden çıkar evi dağıtıp
Sende arkalrından koşturursun
![]()
Kızlar sonuç 8260.59 keseyi gördük içinde beyaz bişey var sanırım bebek o ama kalp atışı için bi hafta sonra gel dedi inş saglıklıdır
Kızlar en son adetten girdim günü ama 6 hafta çıkıyor neden böyle oluyorki bu analmadım![]()
canm benm guzel kalpli insan Rabbim gonltne gore versnvalla bende aynen öyleyimsanki ben oluyormuşum gibi gönlünüzdekinin en hayırlısını olması dileğiyle canım :)
allahım gönlüne göre versin inşallahhhhh :)ben zaten atom karınca gibi koşturan bir hatunumm 5 10 hepsinin üstesinden gelirim![]()
Belli ztn şekrim hepsini sırya dizersin oh ohben zaten atom karınca gibi koşturan bir hatunumm 5 10 hepsinin üstesinden gelirim![]()
33 yasindayim.bence kötü değil yaş kaçtı
Sağol canım bnm sanda maşallh oğlanmı geliyormaşallah maşallah sürpriz bebişimize darısı pıt pıtlara inşallahhhhhhhhhh :) darısı diğer kızlara inşallahhhh :)
tatlım 5haftanın artılarında ise 6 hafta diye takvimler gösteriyor :)
canm benm guzel kalpli insan Rabbim gonltne gore versn![]()
allahım gönlüne göre versin inşallahhhhh :)
Belli ztn şekrim hepsini sırya dizersin oh oh![]()
Sağol canım bnm sanda maşallh oğlanmı geliyorAmin inş en son temmuz 24 ünde oldum ağustos 24 olmadım hesapladım netten 5hafta 6 gün çıktı cnm sen nasılsın bkim bebeşin nasıl he bide kçıncı hftada duydun sen
![]()
33 yasindayim.
canım bence gayet iyi yaşına göre dr sor ama 0 24 ile doğal gebelik elde eden arkADAŞALRIMIZ OLDU tüp bebek denemeni önerebilir dr33 yasindayim.
Maşallh size saglıklı sıhtli olsunda hayırlısyla kız erkek fark etmz tabi ama gönülümzde n ilka geçn vardır bnde isterdim bi kızm bi oğlum olsn hep nasip suan dua etmkten bşka bişey gelmiyor elden inş klp atımını duymk nasip olurda sevncmz daim olur bi hfta sonra gel dedi baklım hyırlısıcanım şükür iyiyiz :) dün 2li test yapıldı ölçümleri gayet iyi dedi drum :) darısı sana :) erkek gibi dedi ama kesin değil :)
canım kızda 7. haftada bunda 6. haftada duydum :) sen de 1 hafta 10 güne kadar duyarsın içini ferah tut iyi düşün :) bu güzel anların kıymetini bil düşünme başka birsey :)
Kızlar en son adetten girdim günü ama 6 hafta çıkıyor neden böyle oluyorki bu analmadım![]()
Kizlar merh. Amh sonucum 1.50 cikmis bilgisi olan var mi.
kızlar buda benim cimcime yeğenimmmm![]()
Merhaba arkadaşlar mayıs ayında bir tüp bebek denemesi yapmıştım olmamıştı şimdi ikinci deneme için yarın başlıyoruz Allah kısmet ederse :) bizde sorun eşim azospermiydi sperm çıkışı oldu 22 yaşındayım eşim de 28 rabbim herkesin yüzünü güldürsün
İnş canım ya bizlerede nasip olsun inş aen nerde yaptırdın istanbuld mı yoksa başka bir şehirde misinAminnn inş yetr ablacım darısı hepinize olsun inşBn o cimcimeyi ısırırım ham ham diye ya maşşallh bnmde yeğen gelşyor 4 üncü oğlan oda kasımda doğck inş hm teyze hem anne olmk nadp olur allhın iznyle
sağol canm şnş rabbim sağlıkla nasip edr bn 3 tüp denedim ilk kimyasal ikinci boş gebelik 3 üde iki donmuş denedik oda kimyasal oldu bu rabbimin mucizesi adetim geçikti allhım inş klp atışınıda nasip edrse ozmn çok sevnecm kesn yani![]()
neden olmasınnnnNormal çıkmış 6 hafta demek 5+ demektir..yani 5+1 , 5+2 gibi...
Kese de 5+ larda görülür zaten..
Kafana takacak illa bişi bulca yani...
Anne olmak için geç kalma ilk fırsatta birşeyler yap demek istemiş bu sonuç sana..
Benim küçük paşaya alayım bu kızçeyi ben...
Büyüğünün yavuklusu var anca küçüğüne olur...
Anne olma yolundaki tüm engelleri kaldırsın Rabbim.
Her işin su gibi akıp gitsin inşallah..