• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
10338259_863050697053205_5319802865992777862_n.jpg
kızlar buda benim cimcime yeğenimmmm

Sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar allahım hepimize nasip eder inşallahh cnm :KK36:

amin canım ya hayırlısıyla kızlar kendimi günün manyagı ilan ediyorum neden mi maniken var tamire gitti geri geldi biraz yapıldı tamir parasının tamamını verdim nerden verdim hala malzemesi gelmedi çıldırdım aradım hizmetlerini kapatmıyorum adamı bildiğin saydım sonra dönüş oldu ama ben müsait değildim meşgule vurdum aradım geri dönüş yok....

Gerçekten benimde sabrım kalmadı. Oyyy oy:mad::mad:
şöle ikiz ikiz doğursanız uykusuzluktan gözlerininiz şişse buraya gelip ohh yorgunum diye ağlasanız bende siz yüreğimin en derininden OHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH DESEMM

Merhaba arkadaşlar mayıs ayında bir tüp bebek denemesi yapmıştım olmamıştı şimdi ikinci deneme için yarın başlıyoruz Allah kısmet ederse :) bizde sorun eşim azospermiydi sperm çıkışı oldu 22 yaşındayım eşim de 28 rabbim herkesin yüzünü güldürsün

Evt canım bnde poko var onda sprem harekt ve sağlıklı olarak azdı sağol canm kalp atışını görmeden inanmıyorum ben hala inş sağlıklıdır
Canım merhaba çok çok öok tebrik ederim ederim öncelikle Allah ım kucağınıza almayı da nasip etsin bende pco var eşimdede sper haretinde ufak bi prob. Var bende ilk kez tüp bebek denicem seninde ilk miydi nasıl bi tedavi uyguladılar bana biraz bilgi verebilir misin böle okudukça o kadaar mutlu oluyorum ki anlatamam maşallah diyelim :)

Merhaba arkadaşlar mayıs ayında bir tüp bebek denemesi yapmıştım olmamıştı şimdi ikinci deneme için yarın başlıyoruz Allah kısmet ederse :) bizde sorun eşim azospermiydi sperm çıkışı oldu 22 yaşındayım eşim de 28 rabbim herkesin yüzünü güldürsün
RABBİM YÜZÜNÜ GÜLDÜRÜSÜN İNŞŞŞŞ çok gençsin inşşş buraya hasmişim yazarsın

çok şeker olmuş 9 ay kulanırısın inşşşş
Aminnn inş yetr ablacım darısı hepinize olsun inş :KK36:Bn o cimcimeyi ısırırım ham ham diye ya maşşallh bnmde yeğen gelşyor 4 üncü oğlan oda kasımda doğck inş hm teyze hem anne olmk nadp olur allhın iznyle :KK23:
Canım merhaba çok çok öok tebrik ederim ederim öncelikle Allah ım kucağınıza almayı da nasip etsin bende pco var eşimdede sper haretinde ufak bi prob. Var bende ilk kez tüp bebek denicem seninde ilk miydi nasıl bi tedavi uyguladılar bana biraz bilgi verebilir misin böle okudukça o kadaar mutlu oluyorum ki anlatamam maşallah diyelim :)
sağol canm şnş rabbim sağlıkla nasip edr bn 3 tüp denedim ilk kimyasal ikinci boş gebelik 3 üde iki donmuş denedik oda kimyasal oldu bu rabbimin mucizesi adetim geçikti allhım inş klp atışınıda nasip edrse ozmn çok sevnecm kesn yani :-)

Aminnn inş yetr ablacım darısı hepinize olsun inş :KK36:Bn o cimcimeyi ısırırım ham ham diye ya maşşallh bnmde yeğen gelşyor 4 üncü oğlan oda kasımda doğck inş hm teyze hem anne olmk nadp olur allhın iznyle :KK23:
sağol canm şnş rabbim sağlıkla nasip edr bn 3 tüp denedim ilk kimyasal ikinci boş gebelik 3 üde iki donmuş denedik oda kimyasal oldu bu rabbimin mucizesi adetim geçikti allhım inş klp atışınıda nasip edrse ozmn çok sevnecm kesn yani :-)
rabbim yeğeninide evladınıda sağlıkla kucaklamayı nasip etsin kuzummm

şöle ikiz ikiz doğursanız uykusuzluktan gözlerininiz şişse buraya gelip ohh yorgunum diye ağlasanız bende siz yüreğimin en derininden OHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH DESEMM
Sana da allhım beşiz versin inş emiii :KK76::KK46:Sende uykusuz klın ozmn dimi ay ne güzel olur hepimize versn allhım sağlıklı sıhtlı inş:KK48::KK53:Bn şaşkın şaşkaloz oldum bugun :KK33:

Back
X