- 6 Ekim 2008
- 40.407
- 5.083
- 448
- 48
çok şeker olmuş 9 ay kulanırısın inşşşşKızlar en son adetten girdim günü ama 6 hafta çıkıyor neden böyle oluyorki bu analmadım![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çok şeker olmuş 9 ay kulanırısın inşşşşKızlar en son adetten girdim günü ama 6 hafta çıkıyor neden böyle oluyorki bu analmadım![]()
canım amh tavan 5 tir zaten tabanda 0 yani yaşla oratılanır ama bence çok kötü bir değer değilKizlar merh. Amh sonucum 1.50 cikmis bilgisi olan var mi.
Gerçekten benimde sabrım kalmadı. Oyyy oyHoşbulduk güzellik
Nasılsın ben çoook heyecanlıyım ekim biran önce gelse keşke![]()
Sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar allahım hepimize nasip eder inşallahh cnm![]()
şöle ikiz ikiz doğursanız uykusuzluktan gözlerininiz şişse buraya gelip ohh yorgunum diye ağlasanız bende siz yüreğimin en derininden OHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH DESEMMGerçekten benimde sabrım kalmadı. Oyyy oy![]()
Canım merhaba çok çok öok tebrik ederim ederim öncelikle Allah ım kucağınıza almayı da nasip etsin bende pco var eşimdede sper haretinde ufak bi prob. Var bende ilk kez tüp bebek denicem seninde ilk miydi nasıl bi tedavi uyguladılar bana biraz bilgi verebilir misin böle okudukça o kadaar mutlu oluyorum ki anlatamam maşallah diyelim :)Evt canım bnde poko var onda sprem harekt ve sağlıklı olarak azdı sağol canm kalp atışını görmeden inanmıyorum ben hala inş sağlıklıdır
RABBİM YÜZÜNÜ GÜLDÜRÜSÜN İNŞŞŞŞ çok gençsin inşşş buraya hasmişim yazarsınMerhaba arkadaşlar mayıs ayında bir tüp bebek denemesi yapmıştım olmamıştı şimdi ikinci deneme için yarın başlıyoruz Allah kısmet ederse :) bizde sorun eşim azospermiydi sperm çıkışı oldu 22 yaşındayım eşim de 28 rabbim herkesin yüzünü güldürsün
kızlar buda benim cimcime yeğenimmmm![]()
Gerçekten benimde sabrım kalmadı. Oyyy oy![]()
Aminnn inş yetr ablacım darısı hepinize olsun inşçok şeker olmuş 9 ay kulanırısın inşşşş
sağol canm şnş rabbim sağlıkla nasip edr bn 3 tüp denedim ilk kimyasal ikinci boş gebelik 3 üde iki donmuş denedik oda kimyasal oldu bu rabbimin mucizesi adetim geçikti allhım inş klp atışınıda nasip edrse ozmn çok sevnecm kesn yaniCanım merhaba çok çok öok tebrik ederim ederim öncelikle Allah ım kucağınıza almayı da nasip etsin bende pco var eşimdede sper haretinde ufak bi prob. Var bende ilk kez tüp bebek denicem seninde ilk miydi nasıl bi tedavi uyguladılar bana biraz bilgi verebilir misin böle okudukça o kadaar mutlu oluyorum ki anlatamam maşallah diyelim :)
41 kere maşallah ne kadar tatlı ya yardanım hayırlısıyla bizede nasip edr
Kızlar teşekürederimmmm inşşşş bizlerinde böyle mucizelerimiz olsunnnn sarammmm gerçektenmii bana benziyormaşallah kuzuma çok şirin bu yetercim sana çok benziyo biliyomusun
o zaman buda abimizzzOyyyy cimcime kocaman olmuşAbisi kim bilir nasıl olmuştur
![]()
rabbim yeğeninide evladınıda sağlıkla kucaklamayı nasip etsin kuzummmAminnn inş yetr ablacım darısı hepinize olsun inşBn o cimcimeyi ısırırım ham ham diye ya maşşallh bnmde yeğen gelşyor 4 üncü oğlan oda kasımda doğck inş hm teyze hem anne olmk nadp olur allhın iznyle
sağol canm şnş rabbim sağlıkla nasip edr bn 3 tüp denedim ilk kimyasal ikinci boş gebelik 3 üde iki donmuş denedik oda kimyasal oldu bu rabbimin mucizesi adetim geçikti allhım inş klp atışınıda nasip edrse ozmn çok sevnecm kesn yani![]()
RABBİM YÜZÜNÜ GÜLDÜRÜSÜN İNŞŞŞŞ çok gençsin inşşş buraya hasmişim yazarsın
Sana da allhım beşiz versin inş emiiişöle ikiz ikiz doğursanız uykusuzluktan gözlerininiz şişse buraya gelip ohh yorgunum diye ağlasanız bende siz yüreğimin en derininden OHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH DESEMM
Kotunun iyisi desene.canım amh tavan 5 tir zaten tabanda 0 yani yaşla oratılanır ama bence çok kötü bir değer değil