Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
afiyet olsunnnnnBen bunların poposunu ısırırım
Gözlerinin yaşına bile bakmam yer bitiririm![]()
Ben Ikinciyi istiyom o benim[QUOIE="yeteeeeer, post: 36745538, member: 102829"]kız erkek ne fark ederki şunlara bak
![]()
![]()
![]()
ama çok şekerlerANAM ŞUNLARA BAK YUMUK YUMUK YERLER BUNLARI MAŞALLAH:)
rabbim daha güzellerini yazsın kaderine inşşş [/QUOTE]Ben Ikinciyi istiyom o benim![]()
DEMEKKİ KALBİNİ ILIKLAŞTIRAN ERKEK BEBEKSE GÖNLÜNE GÖRE OLUVERSİN İNŞ. :)
insallah canm cok mutlu ve heyecanlym umutluyumZAMANI GELDİĞİNE GÖRE HAYIRLISIYLA BİZLER DE TEYZE OLURUZ İNŞ. ADAY ADAYLARIMIZ ADINA :)
Kızlar sizden bir ricam olacak.Bugün babamın ölüm yıldönümü 11 yıl oldu kaybedeli..
Birer Fatiha gönderirmisiniz ruhuna..
Adı Mustafa![]()
afiyet olsunnnnn![]()
aslında rahatım piskolojik olarak iyim ne olmuyacak hissi var ne olacak hissi varbak yokhe nin mucizesi onu nasıl buldu seninkiside bulacak inşş canımmmm hiç bir şeye takılma bebeğinle bu kadar yakınken o senin içinde bir yerleydeyken tadını çıkart onunla olnanın ... bende bu gün evime döneceğim inşşşş annemlerde
Kızlar sonuç 8260.59 keseyi gördük içinde beyaz bişey var sanırım bebek o ama kalp atışı için bi hafta sonra gel dedi inş saglıklıdır
iyi düşün iyi olsun canımaslında rahatım piskolojik olarak iyim ne olmuyacak hissi var ne olacak hissi var
ama çok şekerler
yarasınnnnnnnnnnnnnnnnnnSağol cnm benim iyi oldu valla fena da bebek aşeriyordum ilaç gibi geldi![]()
inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşBALLAR YA HEPİMİZE HAYIRLISIYLA NASİP OLURLAR İNŞ. :)
insallah canm cok mutlu ve heyecanlym umutluyum![]()