• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
iyim abla evde vakit geçiriyorum dışarı pek çıkmıyorum ama hiç bir şey hissetmiyorum ağrı sancı filanda yok inşallah tutunur bebişlerim...
sen nasılsın napıyosun
bak yokhe nin mucizesi onu nasıl buldu seninkiside bulacak inşş canımmmm hiç bir şeye takılma bebeğinle bu kadar yakınken o senin içinde bir yerleydeyken tadını çıkart onunla olnanın ... bende bu gün evime döneceğim inşşşş annemlerde

Evt canım bnde poko var onda sprem harekt ve sağlıklı olarak azdı sağol canm kalp atışını görmeden inanmıyorum ben hala inş sağlıklıdır
kızım bir pinbirik yapma yaaaa bak orada bebiş sapasağlam köksalmış sana kapl atrşınıda duyacaksın kucağınada alacaksın inşş

Kızlar sonuç 8260.59 keseyi gördük içinde beyaz bişey var sanırım bebek o ama kalp atışı için bi hafta sonra gel dedi inş saglıklıdır
tebrik ederim canımmm çokk ama çokk sevindim sayfaları hızlıca okudum inanki haberini alabilmek içinn çokkk mutluyum senin adına :D:D

Aklına takılmaz durumu görmüş olursun rahat edersin nst ye girince..
Maşallah cimcimeye kıpır kıpır demek..

inanamayacak birşey yok artık canım..
kese görüldü tamam ama içinde beyaz noktayı görmüşsünüz bu herşeyin yolunda olduğunu gösteriyor zaten boş kese değil..sadece kalp atışı kaldı o kadar..
Evt canım ama işte ikincide de klp atımı olmamıştı ya ondan korkuyırum inş saglıklıdır allhım buyuk gördük canm beyaz nokta var inş klp atımınıda görmk nasip olur cimdkle bni :eek:

Kızlar sizden bir ricam olacak.Bugün babamın ölüm yıldönümü 11 yıl oldu kaybedeli..
Birer Fatiha gönderirmisiniz ruhuna..
Adı Mustafa:KK42::KK42::KK42:
kuzum can evmden vurdun ya cok zor bi durum babaszlgı bende yasyorum 4yldır Allahm kmseye ani zamansz acılar yasatmasn insallah mekanıcennet olsun:KK42:

Gülden sultanım babacığına allh rahmet eylesin benm babcımda oda orda 7 sine oldu rabbim nur içinde yatrsın inş okudum fatihasını KIZLAR ALINTI YAPMADIM KUTLYAN HERKESE ÇOK TSK EDİRYORUM İNŞ ALLHIM HEPİMİZE SAGLIKLI BİR GEBELİK NASİP EDR DUAM DASINIZ SİZLERİ ÇOK SEVİYORUM İYKİ VARSINIZ ALLH HEPMZN YARDIMCISI OLSUN :KK15:

Tek tek alıntılayamadım ama tek tek teşekkür ediyorum kızlar..
Sevdiklerimizden birgün ayrılacaz ama erken olmamasını diliyorum Allah gecinden versin...
Bugün sık sık gelemeyebilirim güne uygun planlarım var çünkü...

Yaw her anne kız bebek ister ben nedense erkek bebeğe daha sıcak bakıyorum :KK23:
Gerçi erkek kız farketmez olsunda :KK48:
kız erkek ne fark ederki şunlara bak
bebekresimleri+14.jpg
bebekresimleri+1.jpg
bebekresimleri+11.jpg

Tek tek alıntılayamadım ama tek tek teşekkür ediyorum kızlar..
Sevdiklerimizden birgün ayrılacaz ama erken olmamasını diliyorum Allah gecinden versin...
Bugün sık sık gelemeyebilirim güne uygun planlarım var çünkü...
allah rahmet eylesin nur içinde yatsınlar kolay gelsin sana

Back
X