Oleeyyyy ben buna oynarımMelindam kim var kim yok artık gözüküyor altta
sabır canm braz duzelicek hersey Allahn iznyle bende iyym nasl olsun tedavyi beklyorum heyecnlainş. canım o sonucuda ben ben alıp göstermek taraftarıyım vallahi bilmiyorum cnm tüp bebek olayına sıcak bakmıyor suan normal tabi biraz toparlaSIN KENDİSİNİ İNŞ. HERŞEY YOLUNA GİRER SEN NELER YAPTIN CANIM
yeğenlerim sağolsunlar ne varsa genç nesilde varkız bunları nasıl ekliyon ben daha o ekleme işlerine hiç bakmadım teknik değişimleri incelemedim vaktim olmadı sen bana de hemen bilmeyende öğrensin bu vesileyle uğraştırma beni..
ya bak sopa gelecekte bebişe kıyamıyorum kızım heycan falan yok işte gayette güzel bir değer gelecek kiiiiiiiiiiiiii EGUŞA KATILIYORUM KESEYİ BİLE GÖREBİLECEKSİN
Heycan bastı birden gülden sultan inş rabbim nasip etmiştr 2 saat sonra allhın izniyle inş ama ben hala inanamıyorum desemİkinci testi atmıştım sana gördün demi doğru yapmışım
Kızlar yardımcı olun lütfen bu test doğru yapılmışmı yoksa ben yanlışmı yaptım aydınlatın beni lütfen adetim 6 gün geçti ve ablam dedi illa yap yok dedim çıkmz öylesine yaptım ama böyle çıktı yarınada randevu almıştım doktordan kan vercem bakalım inş doğrudur bu test
darısı sana sarammmmmyokhe kuzum inşallah hamilesin hadi gözün aydın
Canım temmuz da 3 tüp denemiştk ya iki donmuşla oda kimyasal olmuştu ve 24 temmuz adet oldum 24 ağustosta olmadım yani bir hafta 2 gün geçti dün ve bugun yaptım tstleri üstteki dünkü test altaki bu sabh yaptığım test
darısı sana sarammmmm
Canim denedim ama beceremedimyeğenlerim sağolsunlar ne varsa genç nesilde varkuzum mesaj yazdığımız yere tıklıyorsun gülücüklerin hemen yanında (kare içinde tebeciğe benzer bir şey var )ki yere tıklıyorsun resmin url sini istiyor oraya ekleyip cevapla diyorsun bunlar çıkıyor
olacakk kkOleeyyyy ben buna oynarımbirde cepten yazarken ekran gitmese bu iş tamamdır
canım msjm sanaydı alıntı yapamadım biraz önce degerin çok güzel çıkacak bak gör şimdiden hayırlı olsun
Heycan bastı birden gülden sultan inş rabbim nasip etmiştr 2 saat sonra allhın izniyle inş ama ben hala inanamıyorum desemİkinci testi atmıştım sana gördün demi doğru yapmışım
bebeğim önce resmin url adresni kopyala sonra yukarda şekiller var gülücüklerin hemen yanındaki şekle tıkla (resim yazan bir yer açılacak alt kısmındada url adersi yazıyor oraya önceden kopyaladığın url adresini yapıştır sonra ekle diyorsun sonrada mesajı cevapla diyeceksinCanim denedim ama beceremedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?