2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Tesadüfen okudum inşallah pozitiftir.ben 38.5 görünce yıkılmıştım transferin 6. Günüydü meğersem iyi bir değermiş kendimi negatife o kadar hazırlamıştımki hatta soran olursa be diyeceğimi hazırlamıştım.sağlık Ocağı'ya evim 6-7 dakika ordan cıktıktan sonra 7 yıl yürümüş kadar bittim ve yaşlandım.yüzüm bembeyazdı.apartmana girerken komşum gördü noldu ruh gibi olmuşsun dedi sadece gözlerimden iki damla yaş geldi.öldüm sanki.sadece nefes alıyordum gibi.hislerim kaybolmuştu.çok tuhaftı geçti çok şükür .

sabır canm braz duzelicek hersey Allahn iznyle bende iyym nasl olsun tedavyi beklyorum heyecnla

kız bunları nasıl ekliyon ben daha o ekleme işlerine hiç bakmadım teknik değişimleri incelemedim vaktim olmadı sen bana de hemen bilmeyende öğrensin bu vesileyle uğraştırma beni..
yeğenlerim sağolsunlar ne varsa genç nesilde var kuzum mesaj yazdığımız yere tıklıyorsun gülücüklerin hemen yanında (kare içinde tebeciğe benzer bir şey var )ki yere tıklıyorsun resmin url sini istiyor oraya ekleyip cevapla diyorsun bunlar çıkıyor

Heycan bastı birden gülden sultan inş rabbim nasip etmiştr 2 saat sonra allhın izniyle inş ama ben hala inanamıyorum desem İkinci testi atmıştım sana gördün demi doğru yapmışım
ya bak sopa gelecekte bebişe kıyamıyorum kızım heycan falan yok işte gayette güzel bir değer gelecek kiiiiiiiiiiiiii EGUŞA KATILIYORUM KESEYİ BİLE GÖREBİLECEKSİN

yokhe kuzum inşallah hamilesin hadi gözün aydın

EGUŞUMMM bizim eklentiler vardı yaaaa anammm bir baktımmmmm yok olmuşlar oysa orada ne kadra güzel resimlerim vardııı

aaaaaa bizde online olanları görebiliyoruz bu özelliğin gelmesine çok sevindim

Canım sende benim gibi oldun bende inanamamıştım ama çok şükür 40 günümüz kaldı doguma darısı tüm isteyen arkadaşlarıma olsun

Canim denedim ama beceremedim

Kızlar doktoru bekliyorum gelsin konuşacaz sonuç çıkarsada bakar pcden der bana inş rabbim hepimize nasip etsin inş dua edin kızlar

Heycan bastı birden gülden sultan inş rabbim nasip etmiştr 2 saat sonra allhın izniyle inş ama ben hala inanamıyorum desem İkinci testi atmıştım sana gördün demi doğru yapmışım
canım msjm sanaydı alıntı yapamadım biraz önce degerin çok güzel çıkacak bak gör şimdiden hayırlı olsun

Canim denedim ama beceremedim
bebeğim önce resmin url adresni kopyala sonra yukarda şekiller var gülücüklerin hemen yanındaki şekle tıkla (resim yazan bir yer açılacak alt kısmındada url adersi yazıyor oraya önceden kopyaladığın url adresini yapıştır sonra ekle diyorsun sonrada mesajı cevapla diyeceksin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…