2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
örneği ben verdiğime göre yaşı çok olanlardan biride benim sankim kendime genç size yaşlı didim...
napıcan şekerim yaş gidiyor inat etmemek kabul etmek lazım:KK48::KK48::KK48:
yılmazcımda doğru demiş günü alan kendisi beğenmezse geri verir 39 dan devam eder:KK48:
bende onu diyorum şekerim, fıstık gibi hatunsun yıllar geçti diye yaşlanmanın ne alemi var, Yaş Alsa bile Yaşlanmayan Hatunlar topiği :KK48::KK48::KK48::KK48::KK48::KK48:

Evet biliyorum o şarkıyı ama keşke bilmeseydim hatırlamasaydım şimdi ben hatırladım diye yaşlımı oluyorum:KK34:

teesüff ederim bende biliyorum o tiplemeyiii :KK48::KK48::KK48::KK48::KK48::KK48::KK48::KK48::KK48::KK48:insan arkadaşının yaşını bu kadarda otraya çıkarmaz kii :KK70::KK70::KK70::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60:

1995 senesinde ilk kez yayınlanmıştı yıl olmuş 2014.. '' ben lafımı ortaya kodum beğenen alır gider beğenmeyen bırakır kaçar '' (son cümlede avrupa yakası dizisinden dilber halanın'' yıl 2008 :KK48: neyseki o çok eski değil genç hissedebilirsiniz:KK70: )

1995 senesinde ilk kez yayınlanmıştı yıl olmuş 2014.. '' ben lafımı ortaya kodum beğenen alır gider beğenmeyen bırakır kaçar '' (son cümlede avrupa yakası dizisinden dilber halanın'' yıl 2008 :KK48: neyseki o çok eski değil genç hissedebilirsiniz:KK70: )

Neyseki süper babaya perihan ablaya kadar gitmedin:KK48::KK48:

tamam o zaman ben başlıyorum hadi gelin arkamdan bekle bekle nereye kadar dimi bari 2015 e hamile girelim

her yıl bir sonraki sene için buna benzer cümleler kuruyoruz bu kez söylemicem seneye gebe girelim demicem yaramıyor ''akışına bıraktım'' ( zengin kız fakir oğlan dizinden serpil annenin repliği yıl 2014 hala yayında :KK48: )

her yıl bir sonraki sene için buna benzer cümleler kuruyoruz bu kez söylemicem seneye gebe girelim demicem yaramıyor ''akışına bıraktım'' ( zengin kız fakir oğlan dizinden serpil annenin repliği yıl 2014 hala yayında :KK48: )

Güldenim sen dizi kolikmisin :KK57:
Bugün dizilerden gidiyorsunda :KK48:

Neyseki süper babaya perihan ablaya kadar gitmedin:KK48::KK48:
perihan abla daha eski süper baba daha yakın tarih...
perihan abla 1986-1988 yıllarında trt 1 de yayınlanmış ben 6 yaşındaykene ama çok net hatırlıyorum..
süper baba 1993-1997 tarihleri arasında yayınlandı...heeyyyy gidi çocukluğum,gençliğim...

perihan abla 1986-1988 yıllarında trt 1 de yayınlanmış ben 6 yaşındaykene ama çok net hatırlıyorum..
süper baba 1993-1997 tarihleri arasında yayınlandı...heeyyyy gidi çocukluğum,gençliğim...
tutu maşallah.... hafıza da süpermiş:nazar::nazar::nazar::nazar:

Güldenim sen dizi kolikmisin :KK57:
Bugün dizilerden gidiyorsunda :KK48:

Ben de şimdi farkettim ama ben dizi takip etmem aslında her yıl en fazla 2 dizi takip ederim o kadar...
Dizileri illa ki takip etmen gerekmiyor bazı tiplemeler dizinin önüne geçer ve konuşulur dillere dolanmış repkikleri ile işte o sebeple bilirim...

Güldennnnnn yanaklarım acıdı gülmekten kuzum menepozamı giriyorsun sen :-):-)

Back
X