• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Eki Görüntüle 1090533 $ImageUploadedByKadınlar Kulübü1398635341.649111.webp

Bebişlerimize kavuşcaz inşallah
💗👶💗

Kızlar ben negatif sonuçlanan bu transfer sürecimi anlatıcam tabiki herşey bahane yaradan nasip ettikten sonra ama yinede tedbiri elden bırakmamak lazımmışş.. Bence herkes böyle notlar verirse herkese faydalı olacaktır.

(Gögüs ağrım opu dan regle kadar vardı)
1. gün yattım ama suyumu yemeği aldım yedim kaldırdım hiç bişey hissetmedim sadece gaz çoktu o da transferden dolayı herkes yaşamıştır.
2. gün sinir krizi geçirip kendimi yerden yere vurdum. Çok ağladım. Akşam sinemaya gittim
3. gün evde dinlendim arada ufak tefek işler yaptım yine çok eğilip kalktım.. Banyo yaptımmm
4. gün dinlendim akşam dışarı çıktık gezdik...
5. gün işe başladım idrar tessti yaptım çok erken olmasına rağmen predictör erken gebelik testiyle çıkar belki diye tabiki çıkmadı. yine ağladım bayaa bi üzüldüm. olmıcagını hissettim akşam sağ kasığımda bıçak batması gibi zonklamalar oldu.
6. gün yine işe gittim çalıştım tempolu değil ama hareketli hafif adet ağrıları baş gösterdi..Alışveriş merkezine gitim 2 saat yürüdüm gezdim
7. gün inanılmaz bel ve kasık ağrısı oldu. evi süpürdüm. poşet taşıdım orta derecede...7. günden itibaren iştahsızlık oldu. Banyo yaptım bu günden itibaren baş ağrım başladı regle kadar
8. gün adet ağrılarım devam etti
9. Gün il dışına geziye gittik
10. gün regl oldum

Uzun oldu ama tecrübe olsun benim kadar rahat davranmamanızı tavsiye ediyorum. Belkide olmamasına sebep benim davranışlarımdır.

Canım ben senin söylediğin hiçbirşeyi yapmadım. Çok kontrollu gittim 10 gün boyunca iki transferde de ama benimde olmadı. Yani kendini suçlamana gerek yok. O bebek dünyaya gelecek olsaydı sen ipte atlasan gelecekti zaten. Millet tarlada çalışıyor hamile olduğunu bilmeden. Mesela bir sonraki transferinde bu yaptıklarının tersine evde yatarsın dinlenirsin ama yine tutmayailir. Tabiki temennimiz tutmasından yana. Yani bunları kafana takma.

Son düzenleme:
Kızlar ben negatif sonuçlanan bu transfer sürecimi anlatıcam tabiki herşey bahane yaradan nasip ettikten sonra ama yinede tedbiri elden bırakmamak lazımmışş.. Bence herkes böyle notlar verirse herkese faydalı olacaktır.

1. gün yattım ama suyumu yemeği aldım yedim kaldırdım hiç bişey hissetmedim sadece gaz çoktu o da transferden dolayı herkes yaşamıştır.
2. gün sinir krizi geçirip kendimi yerden yere vurdum. Çok ağladım. Akşam sinemaya gittim
3. gün evde dinlendim arada ufak tefek işler yaptım yine çok eğilip kalktım.. Banyo yaptımmm
5. gün işe başladım idrar tessti yaptım çok erken olmasına rağmen predictör erken gebelik testiyle çıkar belki diye tabiki çıkmadı. yine ağladım bayaa bi üzüldüm. olmıcagını hissettim akşam sağ kasığımda bıçak batması gibi zonklamalar oldu.
6. gün yine işe gittim çalıştım tempolu değil ama hareketli hafif adet ağrıları baş gösterdi..Alışveriş merkezine gitim 2 saat yürüdüm gezdim
7. gün inanılmaz bel ve kasık ağrısı oldu. evi süpürdüm. poşet taşıdım orta derecede...7. günden itibaren iştahsızlık oldu. Banyo yaptım bu günden itibaren baş ağrım başladı regle kadar
10. gün regl oldum

Uzun oldu ama tecrübe olsun benim kadar rahat davranmamanızı tavsiye ediyorum. Belkide olmamasına sebep benim davranışlarımdır.

canım hayırlısı olsun yaa.
negatif almak cok zor bılıyorum amaa elden bişey gelmiyor maalesef..
bi dahaki transferinden sonra daha çok dikkat etmeye çalış cnm..
her ne kadar normal hayata dönün dese de doktorlar ben dikkat edilmesinden yanayım

10. gün regl oldum

Allah aşkına ne alaka hamile kalan bir çok insan hamile olduğunu bilmeden ne isler yapıyor biz böyle bundan olmadı şundan olmadı diyoruz.kaderci bir insan değilim ama demek ki sağlıklı değillerdi tutunamadilar veya vücudumuz kabul etmedi.bunda olmadı ama diğer denemelerimizde olacak kendini suçlama hiç elimizden geleni yapıyoruz

canımmm bende gördüm silikte olsa o çizgiyi.maşalahhh hadiii bi test yaptır yaaa pleaseeee çatlıcam meraktan sen çatlamadınmııı.bak ikinci çizgi de belirmiş hadi kocaman biii yürekle git ve bakkktır.ikizmi acep???

5 sene boyunca ilk defa silikte olsa çizgi gördüm cnm o yüzden mutluluğu yaşamak istiyorum kan testinden korkuyorım :1:

Son düzenleme:
CANIM BENİM idrar testinde pozitif görmüşsün :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar: maşallah
kanda da güzel sonuç çıkıcak inşallah

Hayalet bi silik cizgi var cnm zar zor görünüyor o bile beni mutlu etti 5 sene boyunca ilk defa gördüm :1:
Ama tabi fazla sevinmemem lazım çarşamba günü test günüm asıl büyük gün o zaman

Hayalet bi silik cizgi var cnm zar zor görünüyor o bile beni mutlu etti 5 sene boyunca ilk defa gördüm :1:
Ama tabi fazla sevinmemem lazım çarşamba günü test günüm asıl büyük gün o zaman

CNM TESTİ ERKEN yaptın die hayalet gibi gelmiştir sana..ınsallah hamişsin bitanem..
bende bugun hamilelik haberi aldım iş yerinde
arkadaşım benle yaşıt 2. bebeğe hamile :31:

Sen tedaviye başlamadın mı daha yani

9nisanda başladım cnm gonapeptly 15 gün onu yaptım ama o baskılıyıcımı neymiş onlar bitti
şimdi yumurtalar çoğalsın die sabah 9da 1iğne 4te 2tane iğne
vuruyorum çarşamba belli olcak yumurtaların çoğalıp çoğalmaması cnm uzun prosedür benimki :53:[/QUOTE]

Sabah akşam vurdurduğun iğnelerin isimleri nedir canım

Ya kizlar dün biraz fazla gezdim galiba bu gün jelle birlikte acik kirmizi leke geldi ins bebislerime bisey olmamistir herkes gitme yat ddi büyük sözü diblemezsen böyle olur iste. Bi sey olmusmudur acaba hastaneyi atadim dr daha gelmemis kafayi yiycem ya...

Peki şöyle yapsam önümdeki adettin 3. Günü başka bir kadın doktoruna gitsem ve durumumu anlatsam testleri birde o yapsa sonra da doktoruma gidip ben bunları yaptırdım tekrardan desem olmaz mı çünkü ben cemil beye gitmeden önce devlet hastanesine gidip ben bebek istiyorum ama 1 senediruğraşıyoru olmuyor dedim gereken hormon testleri nelerse yapın dedim ama ne yaptılar ne ettiler bilmiyorum o testleri alıp cemil beye verdim. Daha sonrada herhangi bir test yapılmadı bana. İşin aslı o testkerin çok yeterli olduğunu düşünmüyorum.

Oradaki yapılan testlerle başka yerde yaptıracağın testler arasında uçurum çıkacağını sanmıyorum ki zaten bu testler makinalar yapıyor o yüzden fark etmez ama tabi başka yerde gidip yaptırmanın hiç bir sıkıntısı yok. Fakat şunu söyleyebilirim seni anlayabilecek doktor bulmak çok zor senin varken bulmuşken onunla devam et diyebilirim o kadar.

Ya kizlar dün biraz fazla gezdim galiba bu gün jelle birlikte acik kirmizi leke geldi ins bebislerime bisey olmamistir herkes gitme yat ddi büyük sözü diblemezsen böyle olur iste. Bi sey olmusmudur acaba hastaneyi atadim dr daha gelmemis kafayi yiycem ya...

Gezmekle tozmakla bir şey olmaz çok yatsan bu sefer çok yatmaktan mı dersin. Bence o leke yerleşme lekeleridir. Hiç bir şey olmaz merak etme sakın.

CNM TESTİ ERKEN yaptın die hayalet gibi gelmiştir sana..ınsallah hamişsin bitanem..
bende bugun hamilelik haberi aldım iş yerinde
arkadaşım benle yaşıt 2. bebeğe hamile :31:

Benimde üst komşum ikinciye hamile bendende küçük, ühüüüüüü :43::43::43: onun adına seviniyorum tabi ama kendi adıma üzülüyorum

Son düzenleme:
Tabi tedbiri biz alicaz taktiri allaha birakicaz ama bu isler nasip kismet bende dogru dürüst yatmadim ... ii geceler canim görüsürüz ins.

ben d ecok rahat davrandım canım ama kendini suclama benim tuttu sonucta az bi tutunuş olsa da..oda arkadasım olan kız süreklidinlenmiş evden cıkmamış onun da sonucu 0 cıktı..olmayınca olmuyor ..

cnm üzüldüm ama ne güzel sen çok olgun karşılamışsın gerçi için öyle değildir ama olsun bundan sonra olur inşlh bi daha ki sefere bebeğin seninle olsun..

bence de erken olmuş inşlh tutunmuştur bebeğin......

cnm bende gördüm çizgiyi inşlh kanda da değerin çok yüksek çıkar..

Sakın kendini suçlama inan senin yaptıklarının aynısını yaptım il dışı gitmek dışında ve ne poşetler taşıdım. Transferin 2.gün aynı krizi yaşadım. Daha önce konuşmuştuk.. Ve sonuc bende pozitif. Kesinlikle olacağı varsa oluyo .. Kısmet değilmiş şu an sana. Ve kimsenin nolcağı belli değil. Şu an hamileyim ama yarın ne olacağını bilmiyorum .. Hayırlısı demekten başka çare yok ..

🌸🌸🌸

Canım ben senin söylediğin hiçbirşeyi yapmadım. Çok kontrollu gittim 10 gün boyunca iki transferde de ama benimde olmadı. Yani kendini suçlamana gerek yok. O bebek dünyaya gelecek olsaydı sen ipte atlasan gelecekti zaten. Millet tarlada çalışıyor hamile olduğunu bilmeden. Mesela bir sonraki transferinde bu yaptıklarının tersine evde yatarsın dinlenirsin ama yine tutmayailir. Tabiki temennimiz tutmasından yana. Yani bunları kafana takma.

canım hayırlısı olsun yaa.
negatif almak cok zor bılıyorum amaa elden bişey gelmiyor maalesef..
bi dahaki transferinden sonra daha çok dikkat etmeye çalış cnm..
her ne kadar normal hayata dönün dese de doktorlar ben dikkat edilmesinden yanayım

Allah aşkına ne alaka hamile kalan bir çok insan hamile olduğunu bilmeden ne isler yapıyor biz böyle bundan olmadı şundan olmadı diyoruz.kaderci bir insan değilim ama demek ki sağlıklı değillerdi tutunamadilar veya vücudumuz kabul etmedi.bunda olmadı ama diğer denemelerimizde olacak kendini suçlama hiç elimizden geleni yapıyoruz

Kızlar hepinizden Allah razı olsunnnnnn insan böyle zamanlarda ne düşüneceğini inanın ki bilmiyor.. Rabbim kimseye tekrar yaşatmasın bu duyguları..Dualarım sizlerleeee bende yeni yolculuğumda biraz daha dikkatli olmak istiyorum. Yinede Allah bilir.
Hepinizin mantıklı makul cevaplarından dolayı çok teşekkür ederim. Desteğinizi yürekten hissediyorummm...:16::16:

Canım genelde olan bişey o lekelenmeler sen biraz daha dinlen geçecektir. içini ferah tutt..
Bi çok insanda olabiliyor sende biliyorsun. Üzme kendini de bebişleride:16:

Mrh.arkadaşlar bende trabzonda tüp bebek yaptırdım şuan bekleme aşamasındayım benim gibi bekleyen var mı hakkımızda hayırlısı olsun inş. Hepimizin yüz güler 🐣🐣🐣

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

5 sene boyunca ilk defa silikte olsa çizgi gördüm cnm o yüzden mutluluğu yaşamak istiyorum kan testinden korkuyorım :1:

Bende adet olduğumda muayane olmaktan korkuyorum gene bir yumurtan var demesi beni yıkar

günaydın kızlar hayırlı haftalar.....

günayddıınlaar

oleeeeyyy canmmm inanır mısın bu sabah aklıma geldi dedim az kaldı testine hadi inşallah güzel haberler alırız diye sonra topiği bi açtım silik çizgi gördüm demişsin yaaa:49::49::nazar::nazar:

Benimde üst komşum ikinciye hamile bendende küçük, ühüüüüüü :43::43::43: onun adına seviniyorum tabi ama kendi adıma üzülüyorum

bizde hamile kalcaz kiiii inşallah:emir_bebek:

Back
X