• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
canim illaki artar ama artmazsada cok uzulme en azindan yumurtan var.. ilacsiz ignesiz nasil hemen buyusun yumurtan canim.. buyuse bile tup icin gerekli buyuklukte olmuyorlarki..
cnm 35 civari ve sonrasi bayanlar istisnalar haric bir iki yumurtanin pesine dusup tup yaptiriyorlar.. bizler icin 1 yumurta cok onemli cunku gelecekte oda olmayabilir... bendede 4 tane toplansa bile 1-2 taneye dusuyor..kaliteli olmuyor..benimde 1 tane toplandigi oldu ve dollendiiki..
tek yapman gereken artik tedavilerini cok sik araliksiz yapmak rezerv azligi olan bayanlar bu sureci cok hizli degerlendirmeli...
insallah bu tedavinle bebegine kavusursunda gerek kalmaz..

Ayyy inşallah canım gerek kalmaz, birde şu sıralar çok sinirliyim boluda ev bakmaya başladık ilanlara bakıyoruz yani buralardan gitmek bana şimdiden zor gelmeye başladı

[QUOala;35056429]Canım merhaba
Doktor ve hastane çok ama çok içime sindi. Adetime 1 hafta var 2. Günü tekrar gideceğim şimdilik tek yumurta gördü ama değişebilir dedi, umarım artar.[/QUOTE]

Çok sevindim senin adına :52: inş hayırlısiyla çoğalırlar
Daha ilac kullancan cnm çoğalırlar takma kafana
stres olma :50: sağlıklı olsunda az yumiş olsun :16:

Ayyy kıyamam sana, kız incir kürü pek işe yaramamış galiba doktor bir tane yumurta gördü gerçi değişebilirde dedi. Ama bu inofolic var olan yumurtaları büyütür çıkmayan yumurtayı çıkartmaz herhalde. Bu arada doğal yoldan denemeleri ne oldu adet mi oldun yoksa

kız yok, klomenden sonra doktora gittim.... foliküller büyümemiş, bende şaşırmadım dedim onca iğne ilaçla büyümeyen foliküler klomenle büyürse şaşardım zaten... neyse yapcak bi şey yok. civan perçemi içmeye devam ediyorum bi yandan da incire başladım ayrıca biesteron içiyorum. inofolic de aldım ama reglimden sonra başlamayı planlıyorum ona da....

inşallah güzel başlar güzel sonuçlanır canım tedavin yaaaa.... hep aklımda dualarımdasın tatlımmm:16:

[QUOala;35056429]Canım merhaba
Doktor ve hastane çok ama çok içime sindi. Adetime 1 hafta var 2. Günü tekrar gideceğim şimdilik tek yumurta gördü ama değişebilir dedi, umarım artar.

stres olma :50: sağlıklı olsunda az yumiş olsun :16:[/QUOTE]

Amin canım inşallah artar inşallah lütfen dua et:16:

Ayyy inşallah canım gerek kalmaz, birde şu sıralar çok sinirliyim boluda ev bakmaya başladık ilanlara bakıyoruz yani buralardan gitmek bana şimdiden zor gelmeye başladı

ayyy ne guzelll dogall ortamm.. herkez oralara ustune para verip hafta sonu tatiline geliyor cnm.. su andaki yerine cok uzakda degilki.. temiz hava bol oksijenle bebeginde guzelcee tutunur..
amann sinirlii olmaa kendini kasarsin uzersin farkinda olmadan sonra yumoslarinn buyumez cnm.. onlar herseyi ilk anlayan hucreler arasindaymis...

kız yok, klomenden sonra doktora gittim.... foliküller büyümemiş, bende şaşırmadım dedim onca iğne ilaçla büyümeyen foliküler klomenle büyürse şaşardım zaten... neyse yapcak bi şey yok. civan perçemi içmeye devam ediyorum bi yandan da incire başladım ayrıca biesteron içiyorum. inofolic de aldım ama reglimden sonra başlamayı planlıyorum ona da....

inşallah güzel başlar güzel sonuçlanır canım tedavin yaaaa.... hep aklımda dualarımdasın tatlımmm:16:

Teşekkür ederim canı benim
Yanlız bıosteron ve inofolic beraber içilebiliyor mu doktoruna sor onu

ayyy ne guzelll dogall ortamm.. herkez oralara ustune para verip hafta sonu tatiline geliyor cnm.. su andaki yerine cok uzakda degilki.. temiz hava bol oksijenle bebeginde guzelcee tutunur..
amann sinirlii olmaa kendini kasarsin uzersin farkinda olmadan sonra yumoslarinn buyumez cnm.. onlar herseyi ilk anlayan hucreler arasindaymis...

Hadi ya yandık ozaman desene :18:

Merhaba arkadaşlar,
Bazılarınız biliyordur bu ayın 15 inde ikinci negatifimi aldım ve kendimi çok yıpranmış hissettiğim için 2 aymdinlenöe kararı aldım. Şimdi sporumu yapıyorum. Fotografcılık kursuna başlıyorum kebdimi oyalıyorum anlayacağınız. Ama aklımda süreklı tedavimde.sizlerin tecrübelerinize ihtiyacım var. Ben doktorumu çok seviyorum fakat aklımın bi yanı değiştirmem gerektiğni söylüyor. İki aşılama ve iki tüpbebek deneyimini aynı doktorda yaşadım. SiCe doktor değişikliği yapmalımıyım????

Merhaba arkadaşlar,
Bazılarınız biliyordur bu ayın 15 inde ikinci negatifimi aldım ve kendimi çok yıpranmış hissettiğim için 2 aymdinlenöe kararı aldım. Şimdi sporumu yapıyorum. Fotografcılık kursuna başlıyorum kebdimi oyalıyorum anlayacağınız. Ama aklımda süreklı tedavimde.sizlerin tecrübelerinize ihtiyacım var. Ben doktorumu çok seviyorum fakat aklımın bi yanı değiştirmem gerektiğni söylüyor. İki aşılama ve iki tüpbebek deneyimini aynı doktorda yaşadım. SiCe doktor değişikliği yapmalımıyım????

doktorunn kimm canimm

Merhaba arkadaşlar,

Canım sorun anladığım kadarıyla doktorda değil kısmetinde, doktorunu seviyorsan, güveniyorsan devam et derim. Çünkü en azından seni bilen, anlayan biri belki yöntemi, ilacı veya dozu değiştire bilir.

stres olma :50: sağlıklı olsunda az yumiş olsun :16:

Amin canım inşallah artar inşallah lütfen dua et:16:[/QUOTE]

Etmemmi tatlım nerde varsa rabbim şifa versin :16:
bende 30nisanda rekrar gidicem igneler beni maf etti
göbiste yer kalmadı günde 3defa iğne allahım emeklerimizi
boşa çıkarmasın :ssz:

Prf.dr.cemil akgül

cnm ben bahcecideki doktoruma 4 defa gittim.. her negatife ragmen doktora hic sorumluluk yuklemiyor kismet degillmis diyerek gidiyordum..su anda bundan cok pismanlik duyuyorum..
doktorlar ayni hastalara bir veya iki protokoldan fazlasini uygulamiyorlar.. sana zaten yapacagini yapmis bundan sonrasinda farkli birsey bekleme derim..
ayni doktora toplamda dort defa gitmissin.. degistirmen daha iyi olacak gibi..

Merhaba arkadaşlar,

Aynı durumdayız tatlım bende 17.sinde 3.negatifimi aldım bende en az 3 ay dinlenme kararı aldım.bu arada aklımda olan tüm dr lara gideyim diyorum eğer histereskopi derlerse onu yaptırayım diyorum.(bana hiç yapılmadı hist.)merkezi değiştirmek istiyorum.atalarımız bile demişler değişik mekanlarda huzur vardır diye.beni psikolojik açıdan gerçekten rahatlatan bir drla başlamak istiyorum.gittiğim merkez hep yoğun 5 dqkika da bakıp gönderiyorlardı.

Amin canım inşallah artar inşallah lütfen dua et:16:

boşa çıkarmasın :ssz:[/QUOTE]

Senin kaçtane yumurtan gözüküyor canım

en kısa zamanda sana ve isteyen herkese bu duyguyu tatmak nasip olur canımmm... çok değişik varlığını öğrendiğin an anne oluyosun sanki.ben iki kez kimyasal gebelik geçirdim çok üzüldüm vardır hep bi hayır dedim 6 yıldır pcosluyum ve bu son 4-5 ayda daha da ilerledi artık tüp bebek yapalım dedik ve Rabbime sonsuz şükürler olsun dualarımızı kabul etti... hep elimi karnıma koyup yavrularım diyorum eşim nerden biliyosun 2 tane olacağını diyo bilmiyorum ama hep öyle diyorum sağlıklı sıhhatli hayırlı olsunda ben teke 2ye de razıyımmm:emir_bebek:

Annesin sen sonuçta artık hissedersin.dediğin gibi tek yada 2 ne farkeder anne olalım da sonuçta.bende 3.negatifimi aldım.hiç hamile kalamadm kimyasalda olsa.bu durum çok üzüyor beni.bazen kadın diilmişim gibi hissediyorm

Annesin sen sonuçta artık hissedersin.dediğin gibi tek yada 2 ne farkeder anne olalım da sonuçta.bende 3.negatifimi aldım.hiç hamile kalamadm kimyasalda olsa.bu durum çok üzüyor beni.bazen kadın diilmişim gibi hissediyorm

üzme kendini canım bende uzun süre kalamadım hsg çektirdim ondan sonra kaldım onda değerim çok düşüktü tam anneler gününde kaybettim... ikincisinide öğrendim ve adet oldum... zaten sonra uzun süre olmadı ve bu yola çıktık... herşeyin vakti saati var biz kesin olucak diye bu yola çıkmadık tabi ki bende çok üzülürdüm ama herşey Allahtan hayırlısı ile seninde olur canım... kimseyi sınamasın rabbim... ve sakın kadın falan değilim deme dua ett her duanın vakti saati var.:16:

boşa çıkarmasın :ssz:

Senin kaçtane yumurtan gözüküyor canım[/QUOTE]

hiç sormadım tatlım ama 15 gün vurulduğum iğneler yumurtlama için değilmiş:50:
30 nisanda belli olur belki merional die iğne yapıyorum o yumurta sayılarını artırcak galiba :50:

Senin kaçtane yumurtan gözüküyor canım

hiç sormadım tatlım ama 15 gün vurulduğum iğneler yumurtlama için değilmiş:50:
30 nisanda belli olur belki merional die iğne yapıyorum o yumurta sayılarını artırcak galiba :50:[/QUOTE]

Sen tedaviye başlamadın mı daha yani

Back
X