• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
hiç sormadım tatlım ama 15 gün vurulduğum iğneler yumurtlama için değilmiş:50:
30 nisanda belli olur belki merional die iğne yapıyorum o yumurta sayılarını artırcak galiba :50:

Sen tedaviye başlamadın mı daha yani[/QUOTE]

9nisanda başladım cnm gonapeptly 15 gün onu yaptım ama o baskılıyıcımı neymiş onlar bitti
şimdi yumurtalar çoğalsın die sabah 9da 1iğne 4te 2tane iğne
vuruyorum çarşamba belli olcak yumurtaların çoğalıp çoğalmaması cnm uzun prosedür benimki :53:

Aynı durumdayız tatlım bende 17.sinde 3.negatifimi aldım bende en az 3 ay dinlenme kararı aldım.bu arada aklımda olan tüm dr lara gideyim diyorum eğer histereskopi derlerse onu yaptırayım diyorum.(bana hiç yapılmadı hist.)merkezi değiştirmek istiyorum.atalarımız bile demişler değişik mekanlarda huzur vardır diye.beni psikolojik açıdan gerçekten rahatlatan bir drla başlamak istiyorum.gittiğim merkez hep yoğun 5 dqkika da bakıp gönderiyorlardı.

Tatlım seni biliyorum. Aynı zamanda transferlerimiz olmuştu.ben kendi doktoruma çok güveniyorum. İlk gittiğimde eşimle beni aldı karşısına 45 dk(abartmıyorum) herşeyi anlattı ve anlayacağımız bir dilde anlattı. Sorunun doktorumda olmadığını biliyorum. Sadece aklımın bir köşesi acaba başka bir doktordan da fikir almalımıyım diye düşündürüyor. Yoksa cemil bey cok şirin ve anlayışlı bir doktor.

cnm ben bahcecideki doktoruma 4 defa gittim.. her negatife ragmen doktora hic sorumluluk yuklemiyor kismet degillmis diyerek gidiyordum..su anda bundan cok pismanlik duyuyorum..
doktorlar ayni hastalara bir veya iki protokoldan fazlasini uygulamiyorlar.. sana zaten yapacagini yapmis bundan sonrasinda farkli birsey bekleme derim..
ayni doktora toplamda dort defa gitmissin.. degistirmen daha iyi olacak gibi..

Peki sence başka doktora gitsem başka bir protokol uygular mı yani şimdi benim kistim var. Kisti olan tüm hastalara aynı protokol uygulanmıyormudur?

Canım sorun anladığım kadarıyla doktorda değil kısmetinde, doktorunu seviyorsan, güveniyorsan devam et derim. Çünkü en azından seni bilen, anlayan biri belki yöntemi, ilacı veya dozu değiştire bilir.

Peki şöyle yapsam önümdeki adettin 3. Günü başka bir kadın doktoruna gitsem ve durumumu anlatsam testleri birde o yapsa sonra da doktoruma gidip ben bunları yaptırdım tekrardan desem olmaz mı çünkü ben cemil beye gitmeden önce devlet hastanesine gidip ben bebek istiyorum ama 1 senediruğraşıyoru olmuyor dedim gereken hormon testleri nelerse yapın dedim ama ne yaptılar ne ettiler bilmiyorum o testleri alıp cemil beye verdim. Daha sonrada herhangi bir test yapılmadı bana. İşin aslı o testkerin çok yeterli olduğunu düşünmüyorum.

Merhaba arkadaşlar,
Bazılarınız biliyordur bu ayın 15 inde ikinci negatifimi aldım ve kendimi çok yıpranmış hissettiğim için 2 aymdinlenöe kararı aldım. Şimdi sporumu yapıyorum. Fotografcılık kursuna başlıyorum kebdimi oyalıyorum anlayacağınız. Ama aklımda süreklı tedavimde.sizlerin tecrübelerinize ihtiyacım var. Ben doktorumu çok seviyorum fakat aklımın bi yanı değiştirmem gerektiğni söylüyor. İki aşılama ve iki tüpbebek deneyimini aynı doktorda yaşadım. SiCe doktor değişikliği yapmalımıyım????

Gerçekten bu isin dr alakasi yok hersey nasip kismet ilk denememi yaptigimiz yere isyerin 4 arkadas gittik digerlerinin tuttu benim tutmadi hatta ist. Tanindik bi prof dr bülent tras . 2. Sıne gittim ssk dan rapor cikardim m bana En yakin olan ssk ile anlasmali hastaneyi sectim herkes orda yapilir mi oraya güvenilmz dediler dedim nasipte varsa olur varmi demek nasibimizde oldu .. daha keseyi görmedik ama testlerde var simdilik.

Peki sence başka doktora gitsem başka bir protokol uygular mı yani şimdi benim kistim var. Kisti olan tüm hastalara aynı protokol uygulanmıyormudur?

cnm aslinda bence her doktorun protokolu farkli cunku en azindan kullandirdiklari igne uniteleri farkli oluyor bu yumurtalar uzerinde cok onemli.. bu doktorunun farkedemedigi farkli birseyi farkedebilir.. embriyologlari daha iyi sperm secebilir.. laboratuvari daha iyi olabilir.. tonla sey var hepsi birbirine bagli bunlari denemeden goremeyiz.. birsuru farkli kist cesidi var cnm.. tupe sorun yaratan yaratmayan.. tutunmaya engel olan olmayan.. tum kisti olanlara ayni protokol uygulanmiyor..hayirlisi diyelim
.

Kızlar ben negatif sonuçlanan bu transfer sürecimi anlatıcam tabiki herşey bahane yaradan nasip ettikten sonra ama yinede tedbiri elden bırakmamak lazımmışş.. Bence herkes böyle notlar verirse herkese faydalı olacaktır.

(Gögüs ağrım opu dan regle kadar vardı)
1. gün yattım ama suyumu yemeği aldım yedim kaldırdım hiç bişey hissetmedim sadece gaz çoktu o da transferden dolayı herkes yaşamıştır.
2. gün sinir krizi geçirip kendimi yerden yere vurdum. Çok ağladım. Akşam sinemaya gittim
3. gün evde dinlendim arada ufak tefek işler yaptım yine çok eğilip kalktım.. Banyo yaptımmm
4. gün dinlendim akşam dışarı çıktık gezdik...
5. gün işe başladım idrar tessti yaptım çok erken olmasına rağmen predictör erken gebelik testiyle çıkar belki diye tabiki çıkmadı. yine ağladım bayaa bi üzüldüm. olmıcagını hissettim akşam sağ kasığımda bıçak batması gibi zonklamalar oldu.
6. gün yine işe gittim çalıştım tempolu değil ama hareketli hafif adet ağrıları baş gösterdi..Alışveriş merkezine gitim 2 saat yürüdüm gezdim
7. gün inanılmaz bel ve kasık ağrısı oldu. evi süpürdüm. poşet taşıdım orta derecede...7. günden itibaren iştahsızlık oldu. Banyo yaptım bu günden itibaren baş ağrım başladı regle kadar
8. gün adet ağrılarım devam etti
9. Gün il dışına geziye gittik
10. gün regl oldum

Uzun oldu ama tecrübe olsun benim kadar rahat davranmamanızı tavsiye ediyorum. Belkide olmamasına sebep benim davranışlarımdır.

Son düzenleme:
Kızlar ben negatif sonuçlanan bu transfer sürecimi anlatıcam tabiki herşey bahane yaradan nasip ettikten sonra ama yinede tedbiri elden bırakmamak lazımmışş.. Bence herkes böyle notlar verirse herkese faydalı olacaktır.

1. gün yattım ama suyumu yemeği aldım yedim kaldırdım hiç bişey hissetmedim sadece gaz çoktu o da transferden dolayı herkes yaşamıştır.
2. gün sinir krizi geçirip kendimi yerden yere vurdum. Çok ağladım. Akşam sinemaya gittim
3. gün evde dinlendim arada ufak tefek işler yaptım yine çok eğilip kalktım.. Banyo yaptımmm
5. gün işe başladım idrar tessti yaptım çok erken olmasına rağmen predictör erken gebelik testiyle çıkar belki diye tabiki çıkmadı. yine ağladım bayaa bi üzüldüm. olmıcagını hissettim akşam sağ kasığımda bıçak batması gibi zonklamalar oldu.
6. gün yine işe gittim çalıştım tempolu değil ama hareketli hafif adet ağrıları baş gösterdi..
7. gün inanılmaz bel ve kasık ağrısı oldu. evi süpürdüm. poşet taşıdım orta derecede...7. günden itibaren iştahsızlık oldu. Banyo yaptım bu günden itibaren baş ağrım başladı regle kadar
10. gün regl oldum

Uzun oldu ama tecrübe olsun benim kadar rahat davranmamanızı tavsiye ediyorum. Belkide olmamasına sebep benim davranışlarımdır.

Kendini niye sucluyorsun canim benim nasipten öteye yol yok. Rabbim nasip edicek en basta ins bir sonrakine olur ... Ama lütfen kendini suclama...

Kendini niye sucluyorsun canim benim nasipten öteye yol yok. Rabbim nasip edicek en basta ins bir sonrakine olur ... Ama lütfen kendini suclama...

ne bileyim yoncam ya sizler nasıl davrandınız bu süreçte tek ben miyim bu kadar rahat geçiren..
Rabbim verirse her türlü verir mantıgı ile abarttım sanırım.
Hayırlısı olsun denicez tatlımmm yaaa durmak yokkk :9:
Yatıyorum ben şimdi yarın bol bol konuşuruz inşallahhh öpüyorummm:54:

6. gün yine işe gittim çalıştım tempolu değil ama hareketli hafif adet ağrıları baş gösterdi..Alışveriş merkezine gitim 2 saat yürüdüm gezdim
10. gün regl oldum

Kendını suclama cnm cünkü olacak olsa taşa çalsan oluyo arkadasım 3. Bebegıne hamileymiş 6 ay kımseye dememiş hiç istememiş aylamıs zıplamış ilaclar içmiş ama suan hamile ne yaptıysa düşmemiş işte gördüğün gibi olacagı varsa oluyo olmicaksada iplikle bagla olmaz

Bebişlerimize kavuşcaz inşallah
💗👶💗

ne bileyim yoncam ya sizler nasıl davrandınız bu süreçte tek ben miyim bu kadar rahat geçiren..
Rabbim verirse her türlü verir mantıgı ileabarttım sanırım.
Tabi tedbiri biz alicaz taktiri allaha birakicaz ama bu isler nasip kismet bende dogru dürüst yatmadim ... ii geceler canim görüsürüz ins.

Rabbim verirse her türlü verir mantıgı ile abarttım sanırım.

ben d ecok rahat davrandım canım ama kendini suclama benim tuttu sonucta az bi tutunuş olsa da..oda arkadasım olan kız süreklidinlenmiş evden cıkmamış onun da sonucu 0 cıktı..olmayınca olmuyor ..

Transferin 10. gününde yine regl oldum 27. gün bugün...
1 Transfer hikayemde burda son buldu Sağlık olsun. Yapacak bişey yok.
Arkadaşlar ben dondurulmuşlar ile bu adet döngümle tekrar deneyebilir miyim ?
Aranızda dondurulmuş 5. gün embriyosu ile hamile kalan varmı yani donmuşlarda tutunma ihtimali ne kadar acaba :26:
Şimdide başka telaşlar başladı... vucut hemen 2. bi transferi kabul eder mi ara vermelimiyim sizin doktorlarınız bu konuyu nasıl değerlendiriyor..Yarın Hocamı arayıp soracagım gerçi ama farklı tecrübeleride dikkate almak isterim yardım ederseniz seviniim.
Şimdi pikniğe gidiyoruz bizzz kafamı dagıtıcam inşallah biraz her şey güzel olacakkkkkkkkkkk:16::16::16:
cnm üzüldüm ama ne güzel sen çok olgun karşılamışsın gerçi için öyle değildir ama olsun bundan sonra olur inşlh bi daha ki sefere bebeğin seninle olsun..
Kızlar testı yaptım tabiki negatıf ama erkendi biliyorum 7. Gun olsun o testi aldım ya batıyodu bana biliyorum ki benımle bebişim ruyamdada gördüm hayırlısı moralim ii bozulmadım agrılar devam bugun biraz dışarı cıkcam

������
bence de erken olmuş inşlh tutunmuştur bebeğin......

Eki Görüntüle 1089842

Siz görüyormusunuz ikinci çizgiyi
Bugün 8.gün

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
cnm bende gördüm çizgiyi inşlh kanda da değerin çok yüksek çıkar..

Son düzenleme:
Gerçekten bu isin dr alakasi yok hersey nasip kismet ilk denememi yaptigimiz yere isyerin 4 arkadas gittik digerlerinin tuttu benim tutmadi hatta ist. Tanindik bi prof dr bülent tras . 2. Sıne gittim ssk dan rapor cikardim m bana En yakin olan ssk ile anlasmali hastaneyi sectim herkes orda yapilir mi oraya güvenilmz dediler dedim nasipte varsa olur varmi demek nasibimizde oldu .. daha keseyi görmedik ama testlerde var simdilik.
Ayyy canim hayirli olsun. Darisi tum usteyenlere.haklusin sanirim vakti zamani gelunce dogaxak olan doguyor zaten.

canim illaki artar ama artmazsada cok uzulme en azindan yumurtan var.. ilacsiz ignesiz nasil hemen buyusun yumurtan canim.. buyuse bile tup icin gerekli buyuklukte olmuyorlarki..
cnm 35 civari ve sonrasi bayanlar istisnalar haric bir iki yumurtanin pesine dusup tup yaptiriyorlar.. bizler icin 1 yumurta cok onemli cunku gelecekte oda olmayabilir... bendede 4 tane toplansa bile 1-2 taneye dusuyor..kaliteli olmuyor..benimde 1 tane toplandigi oldu ve dollendiiki..
tek yapman gereken artik tedavilerini cok sik araliksiz yapmak rezerv azligi olan bayanlar bu sureci cok hizli degerlendirmeli...
insallah bu tedavinle bebegine kavusursunda gerek kalmaz..

Merhaba. Canım bendede rezerv azlıgı var,nerden nasıl anlatacagımı bilemedim ama bende şimdi transfer bekliyorum.benim dr um havuz oluşturalım dedi 2 kez ilaç kullandım 5 embriyomuz oluştu ve donduruldu,ilk tedavide kontrollerde hep iki yumurta gözüktü ama opuda 4 tane toplandı ikincide ise tek yumurta toplandı ve döllendi rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah biz sebeplere sarılıyoruz, nacızane ben hurma poleni kullandım yumurta kalitesini artırdıgını düşünüyorum

merhaba kızlar bende bu ay tüp bebek tedavisine başladım 10 yumoş oldu 6sı döllendi 5i kaldı 2si 4. günde transfer oldu ayın 24ünde sonucumu aldım çok şükür pozitif çıktı rabbim tüm isteyenlere nasip etsin ben bu hasreti çok iyi bilirim hala bile kafamda soru işaretleri keseyi görebilecekmiyim kalp atışını duyacak mıyım diye sanırım Allah nasip ederse bu 9 ay boyunca böyle devam edicek. sakın kendinizde belirti aramayın bende hiç belirti olmadı halada yok çok çok az varrr

hayırlısı olsun canım rabbim kucagına almayı nasıo rtsinn nazar nazarr;)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

10. gün regl oldum

Sakın kendini suçlama inan senin yaptıklarının aynısını yaptım il dışı gitmek dışında ve ne poşetler taşıdım. Transferin 2.gün aynı krizi yaşadım. Daha önce konuşmuştuk.. Ve sonuc bende pozitif. Kesinlikle olacağı varsa oluyo .. Kısmet değilmiş şu an sana. Ve kimsenin nolcağı belli değil. Şu an hamileyim ama yarın ne olacağını bilmiyorum .. Hayırlısı demekten başka çare yok ..

🌸🌸🌸

$ImageUploadedByKadınlar Kulübü1398634526.905193.webp

💗👶💗

sakıncası yoksa pozitif sonucu aldığınız hangi hastane??

Back
X