2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
canım şişcek kargon çünkü yımurtalar oluyo istenilen ölçuye gelince çatlatma iğnesi cercek ler sonra yumurtalar toplancakk ....

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Peki tahminen ben bu iğneleri nekadar daha kullanırım.kendim yapıyorum iğnemi bide

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Peki tahminen ben bu iğneleri nekadar daha kullanırım.kendim yapıyorum iğnemi bide

burda herkes kendi yapıyor kontrole gittiginde yumurtaların gelişimine göre kullancan canım

ben öğrenmiştim canım..
Fertijin Seval hanıma gitmiştim öylesine bi görüşmeye o söylemişti.

Kaç tane gördü peki ve sonra gördüğünden daha fazla yumurtannoldu mu?

burda herkes kendi yapıyor kontrole gittiginde yumurtaların gelişimine göre kullancan canım

Çok sağol cnm.korkuyorum biraz ama inşallah Allahım hayırlı evlatlar verir hepimize

Çok sağol cnm.korkuyorum biraz ama inşallah Allahım hayırlı evlatlar verir hepimize

korkma canım benim aminn Allah herkesin kucagını doldursun pozitif düşün hersey güzel olur inşallah canım rabbim yardımcın olsun

korkma canım benim aminn Allah herkesin kucagını doldursun pozitif düşün hersey güzel olur inşallah canım rabbim yardımcın olsun

Cumlemizin inşallah.senin tedavi aşaman nasıl gidiyor canım

Cumlemizin inşallah.senin tedavi aşaman nasıl gidiyor canım

benim kan değerlerime bakılıyo canım suan inşallah hep artar ve keseyi göruruz inşallah Allah nasip ederse kalp atısı işte oyle canım yarın gine tahlilim var sende dualarını eksik etme 😘😘

canım gözun aydın aynı dönemler teavi olmuşuz benmki olmadı malesef kacıncı denemendi ve sorun neydi acaba?sağlıkla kavuş canım inş..

amin amin amin canım Allah razı olsun. Üzme hiç kendini, inşaallah bir daha ki tedavin bebişle sonuçlanır.

Bizdeki sorun eşimin sayısında düşüklük olması, İlk denememizdi bizim, Allahıma şükür nasip etti, inşaallah sonuna kadar da devam eder. Ben o kadar çok odaklanmıştım ki işimi bıraktım buna öncelik verdim. İnşaallah sağlıkla kucağıma alırım ve sonrasında da işime dönebilirim. Sizde sorun neydi canım?

Bu gün esimin istegi üzerine tekrar betahcg baktirdim 353 cikti her gün 2 ye katliyi 2 side tuttumu acaba gerci ikiz icin degerlerim düsuk ama birde benm disari cikmama kimse izin vermiyo gerci bu gün ciktim gezmeye ama sizde hep evdemisiniz cok ruhum sikildi. Herkes cikma gezme birsey olur pisman olursun diyip duruyor. Ne yapacagimi sasirsim.

inş.tutunurlar ikiz olur da bana da umut olursun canım ilk denemem böyle olunca hayal kırıklığına uğradım malaesef..teşekkürler cevapladıgın için..

kizlarr ithal muz yemeyin.. yurt disindan gelirken yollarda curumesin diye yetistirirken dogum kontrol hapi veriliyormus... haberlerde izledim..

inş.alırsın canım benim tupler kapalı yumurta ve sperm sorunumuz yoktu ama tutunamadı işte deerim 19cıktı düşük olmadı ..2.ye inş..sağ ol canım..

merhaba kızlar bende bu ay tüp bebek tedavisine başladım 10 yumoş oldu 6sı döllendi 5i kaldı 2si 4. günde transfer oldu ayın 24ünde sonucumu aldım çok şükür pozitif çıktı rabbim tüm isteyenlere nasip etsin ben bu hasreti çok iyi bilirim hala bile kafamda soru işaretleri keseyi görebilecekmiyim kalp atışını duyacak mıyım diye sanırım Allah nasip ederse bu 9 ay boyunca böyle devam edicek. sakın kendinizde belirti aramayın bende hiç belirti olmadı halada yok çok çok az varrr

Eki Görüntüle 1089842

Siz görüyormusunuz ikinci çizgiyi
Bugün 8.gün

Verdiğiniz destek için çok teşekkür ederim....yarın veya salı doktora giderim kızlar duruma göre degerlendirme yapacaktır. Benim ilk denememdi eger rapor hakkımız yanıyorsa tekrar tedavi deneyebilirim. bu arada kanama olmadı kahverengi olarak devam ediyor jel kalıntıları düştü bugün kırmızı görmedim sadece ilk sildiğimde akıntı içinde pempelik vardı şimdi çamur gibi olmuş. Hala bi umut doktora gititğim zaman bi kan testi veririm eğer kanama çoğalmaz ise.. Hakkımızda hayırlısı olsunnn. Allah sabrını veriyorlmuş yıkılırım sanıyordum ama inançlı olmak böyle bişey çok şükür halimizeeeeeeeeeeeeee

Cupcakelove..
Canım çizgini bende gördümmmmmmmmmmmmmmmm
Harika inşallah anne oluyorsun bitanem ya seni şimdiden tebrik ediyor ve opüyorum kan değerini merakla beklicem mutluluklarrrrrrrrrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…