Himmmm denişikkk hatun kişilikk..neşeli kipir kipirr taze kann hos geldin:)
Kabak cekirdegide tutunmaya yardim ediyomus canim..ilac ne kullanıyorsun peki?
Bende estrofem kullaniyorum..jel yerine progestan fitil var..coraspin var kan sulandirici bide elevit vitamin..Crinone jel ve estrofem ayrıca claxena kullanıyorum
Bebişlerimize kavuşcaz inşallah
💗👶💗canım tamam iki katı işte degerın artık rahatlada bize dua et
Eki Görüntüle 1089842
Siz görüyormusunuz ikinci çizgiyi
Bugün 8.gün
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Sizinde progesteron jeli kullandıktan bir süre sonra çamaşırınıza topak olarak azda olsa çıkıyo mu.
Bende 7. gün idrar testi yapmıştım ve aynen böyle çıkmıştı. Hayırlı olsun gebeliğin, Allah sağlıkla kucağına almanı nasip etsin
Bende 7. gün idrar testi yapmıştım ve aynen böyle çıkmıştı. Hayırlı olsun gebeliğin, Allah sağlıkla kucağına almanı nasip etsin
Bide belirtiler lütfen senın degerler ne
💗👶💗
Canım senınkı kacıncı gun transferıydı benımde 7. Gun cıkmadı benım 4. Gun transferi 2 tane 1. Kalıte ve ikinci kalite
💗👶💗
Benim 5. gün transferiydi canım, 4. gün dayanamadım idrar testi yaptım ama negatifti, transferin 5. günü leke gördüm doktoru aradım yerleşme kanamasıdır üzülme dedi, sonraki iki gün sol kasığımda ciddi batma oldu. Ve 7. gün tekrar idrar testi yaptım ve 2. çizgi belli belirsiz çıktı9. gün dayanamadım kan testi yaptırdım ve 77.29 çıktı hemen doktorumu aradım sonuç çok güzel 2 gün sonra tekrarlayalım dedi, tekrarladık 150 çıktı, şimdi haftaya p.tesi Allah izin verirse keseyi görücez inşaallah, şimdi ona odaklanmış durumdayım, inşaallah bir sıkıntı olmazda görebiliriz
Herşeyin bir zamanı olduğuna kesinlikle inannıyorum, Rabbim çok büyük, hepimizin yüzünü güldürecektir inşaallahBu arada ben hacet namazı da kıldım bol bol dua da ettim, çevremden dua da istedim, bununda çok etkisi olduğuna inanıyorum. Bence idrar testini sakın kafana takma, gününü bekle ve kan testini yaptır ve inşaallah bize güzel haberler ver
Evet cnm belkıde 4. Gun emriyosu oldugu içindir bende cevreme 500 yasın dagıttım sureklı dua edıyorum inşallah sende kalp atısını duycan cnm tasalanma
💗👶💗
Yaaa cupcakein mesajini bulamadimm idare et ensucumm..bendee gordum bendee gördüm cupcake hadii cicimmm gozumuz aydin..
Namazlara devam eden var mı.ben dün farzları kıldım.bugün kılıcam bakalım.oturarak mı kılıyonuz normal mi.
:)) canımsınnnn inşallah sendede göreceğizzz yakında
Oyyy massallah rabbim namazlarini dualarinizi kabul etsin..Canım ben transferin ilk günündendir oturarak kılıyorum namazlarımı. Eğilemiyorum karnım ve kasıklarım ağırıyor, kötü birşey olur diyede korkuyorum. inşaallah Rabbim kabul eder
Eki Görüntüle 1089842
Siz görüyormusunuz ikinci çizgiyi
Bugün 8.gün
hepinize dua ediyorum zaten etmezmiyim canlarım benimm Allah kimsenin emeğini bos cıkarmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?