2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
arkadaşlar benim ilk aşılamam tutmadı..önümüzdeki ay ikinciyi yaptırıcam ama ikinci de tutmazsa üçüncü zorunlu mu acaba bilen var mı*Zeynep kamil hastanesine gidiyorum.tüp bebeğe geçmek istiyorum...bide rapor var aşılama için ama tüp bebek için rapor sil baştan mı çıkartılıyor* tahliller tekrar yapılırsa işlemler ne kadar sürer tahmini...cevaplar için teşekkürler

Bende 7. gün idrar testi yapmıştım ve aynen böyle çıkmıştı. Hayırlı olsun gebeliğin, Allah sağlıkla kucağına almanı nasip etsin

Canım senınkı kacıncı gun transferıydı benımde 7. Gun cıkmadı benım 4. Gun transferi 2 tane 1. Kalıte ve ikinci kalite

Bebişlerimize kavuşcaz inşallah
💗👶💗

Bide belirtiler lütfen senın degerler ne

💗👶💗

Canım senınkı kacıncı gun transferıydı benımde 7. Gun cıkmadı benım 4. Gun transferi 2 tane 1. Kalıte ve ikinci kalite

💗👶💗

Benim 5. gün transferiydi canım, 4. gün dayanamadım idrar testi yaptım ama negatifti, transferin 5. günü leke gördüm doktoru aradım yerleşme kanamasıdır üzülme dedi, sonraki iki gün sol kasığımda ciddi batma oldu. Ve 7. gün tekrar idrar testi yaptım ve 2. çizgi belli belirsiz çıktı 9. gün dayanamadım kan testi yaptırdım ve 77.29 çıktı hemen doktorumu aradım sonuç çok güzel 2 gün sonra tekrarlayalım dedi, tekrarladık 150 çıktı, şimdi haftaya p.tesi Allah izin verirse keseyi görücez inşaallah, şimdi ona odaklanmış durumdayım, inşaallah bir sıkıntı olmazda görebiliriz

Herşeyin bir zamanı olduğuna kesinlikle inannıyorum, Rabbim çok büyük, hepimizin yüzünü güldürecektir inşaallah Bu arada ben hacet namazı da kıldım bol bol dua da ettim, çevremden dua da istedim, bununda çok etkisi olduğuna inanıyorum. Bence idrar testini sakın kafana takma, gününü bekle ve kan testini yaptır ve inşaallah bize güzel haberler ver

Evet cnm belkıde 4. Gun emriyosu oldugu içindir bende cevreme 500 yasın dagıttım sureklı dua edıyorum inşallah sende kalp atısını duycan cnm tasalanma

💗👶💗

aminn amin aminn canım inşaallah

Namazlara devam eden var mı.ben dün farzları kıldım.bugün kılıcam bakalım.oturarak mı kılıyonuz normal mi.

Namazlara devam eden var mı.ben dün farzları kıldım.bugün kılıcam bakalım.oturarak mı kılıyonuz normal mi.

Canım ben transferin ilk günündendir oturarak kılıyorum namazlarımı. Eğilemiyorum karnım ve kasıklarım ağırıyor, kötü birşey olur diyede korkuyorum. inşaallah Rabbim kabul eder

hepinize dua ediyorum zaten etmezmiyim canlarım benimm Allah kimsenin emeğini bos cıkarmasın

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

değerlerin çok güzel artmış canım için rahat olsun.. inşallah keseyi göreceksin yakında..

Kızlar 3.gün transferi olanlar hangi gün idrar testi yaptınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…