Bu gün esimin istegi üzerine tekrar betahcg baktirdim 353 cikti her gün 2 ye katliyi 2 side tuttumu acaba gerci ikiz icin degerlerim düsuk ama birde benm disari cikmama kimse izin vermiyo gerci bu gün ciktim gezmeye ama sizde hep evdemisiniz cok ruhum sikildi. Herkes cikma gezme birsey olur pisman olursun diyip duruyor. Ne yapacagimi sasirsim.
merhaba kızlar bende bu ay tüp bebek tedavisine başladım 10 yumoş oldu 6sı döllendi 5i kaldı 2si 4. günde transfer oldu ayın 24ünde sonucumu aldım çok şükür pozitif çıktı rabbim tüm isteyenlere nasip etsin ben bu hasreti çok iyi bilirim hala bile kafamda soru işaretleri keseyi görebilecekmiyim kalp atışını duyacak mıyım diye sanırım Allah nasip ederse bu 9 ay boyunca böyle devam edicek. sakın kendinizde belirti aramayın bende hiç belirti olmadı halada yok çok çok az varrr
Bu gün esimin istegi üzerine tekrar betahcg baktirdim 353 cikti her gün 2 ye katliyi 2 side tuttumu acaba gerci ikiz icin degerlerim düsuk ama birde benm disari cikmama kimse izin vermiyo gerci bu gün ciktim gezmeye ama sizde hep evdemisiniz cok ruhum sikildi. Herkes cikma gezme birsey olur pisman olursun diyip duruyor. Ne yapacagimi sasirsim.
maşallah canım allah tamamına erdirsin.fazla düşünmemeye çalış.
Kızlar 3.gün transferi olanlar hangi gün idrar testi yaptınız
amin canım Allah razı olsun isteyen herkese nasip etsin Rabbim. aslında ilk 10 gün hiç takmadım kafama ama test günü ömrümden ömür gitti. şimdide çok kollamıyorum kendimi unutuyorum içimde minnak olduğunu ama geceleri uyku uyuyamıyorum düşünmektenn
benim kan değerlerime bakılıyo canım suan inşallah hep artar ve keseyi göruruz inşallah Allah nasip ederse kalp atısı işte oyle canım yarın gine tahlilim var sende dualarını eksik etme 😘😘
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
oyyy maşşallh ya allahımm bizlere de nasip etsin canım benim.gayet normal düşünmekten uyuyamaman ne kadar heycanlı bişeydir eminim
3 tane gormustu cnm adette kendi doktorum 4 tane gordu..
cnm hem sen bunlari takma bosver herkezin bunyesi farkliii.. sende bol boll olacak bak gor..
Hayirli olsun canimm. Aynen bana da doktorum. Yuruyus yapma yorulma sakin. Surekli yat dedi. Bu seferde evde yattikca acaba keseyi gorebilecekmiyiz. Kalp atisini duyacak miyiz diye daha cok strese giriyom. Hayirlisi artik... bu arada Kacinci gun 353cikti?
kizlarr ithal muz yemeyin.. yurt disindan gelirken yollarda curumesin diye yetistirirken dogum kontrol hapi veriliyormus... haberlerde izledim..
Canım şimdi çıktım. Doktor çok güler yüzlü, epey vakit ayırdı. Adetime 1 hafta var bir yumurta gördü ama değişebilir dedi. İnofolic verdi. Adetimin 2. Günü gene gideceğim. İnşallah çoğalır.
Phala cnm nbr görüşmen nasıl geçti
Dün doktor bende bir tane gördüğünü söyledi ama adetime daha bir hafta var, sordum değişebilir dedi, şimdi merak ediyorum işte gene bir tane ile mi yol almaya çalışacağım. Birde şunu soracağım diyelim ki bir tane o zaman onca iğneyi olmaya gerek var mı zaten o bir yumurta büyüyüp gelişecek.
mesajını bulana kadar bi hal oldum tatlım yaa.... ben de kendi kendime gidip aldım inofolic... prospektüsünde yazanlara göre oldukça iyi görünüyor... umarım işe yarar, senin için de benim için de, hepimiz içinde inşallahhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?