2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Ama tatlım geçen tedavimde bir tane olmuştu yumurtam o da döllenmedi sanki bir kaç tane olsa daha iyi olacak

Canim belki yumurtaların gelişecek ilaçlarla bilemezsin ki içini ferah tut.mikroenjeksiyonlami dollediler güzelim neden dollenmemis sordun mu dr a

Canim belki yumurtaların gelişecek ilaçlarla bilemezsin ki içini ferah tut.mikroenjeksiyonlami dollediler güzelim neden dollenmemis sordun mu dr a

Hiç birşey demediler sadece gelişmesi durdu dediler, evet mikroenjeksiyonla oldu.

canım inşallah bol bol kaliteli yumin olur onların hepsi de bebeklere döner inşallahhhhhhhh :)

canım herseyin hayırlısı inşallah bir sonraki tedavinde hersey güzel olur benim de 1. tüp denemem de olmamıştı histeroskopi yaptı sonra 2. de tutmuştu bence yaptır bir sonraki denemenden önce kafana birsey takılmasın :)

Çarşamba test günüm cnm

canım güzel haberlerini bekliyoruzzzzzzzzzzzzz :)

Hiç birşey demediler sadece gelişmesi durdu dediler, evet mikroenjeksiyonla oldu.

Benimde yumurta sayım az olunca bi ilac söylediler dollenmeyimi gelisimimi ne artiriyormus narkozun etkisiyle hatirlamiyorum hastanede var 150 lira dediler bizde kullanın dedik.5 taneden 3 tane olgun çıkmıştı 2 tanesi dollenmisti

Teşekkür ederim canım, sen görünmüyordu kaç gündür bir sıkıntı yok değil mi?

Ne narkozu? Şuan mı narkozlusun?

Teşekkür ederim canım, sen görünmüyordu kaç gündür bir sıkıntı yok değil mi?

evde olunca negatif düşüncelere dalıyorum kendimi sokağa atıyorum eşimle gezip yorulup eve geliyorum düşünmemi engellemeye çalışıyorum son negatif yıprattı beni persembe cuma ağlama krizlerine girdim druma msj attm antideprazan kullanabilir miyim dedim sağolsun beni aradı ptesi gel konuşalım arkadaşına yönlendirecekmiş psikolaga herhalde hazirana toparlayamayacağım :)

Deli güldürdün beni...yumurta toplandıktan (hani narkoz verip yumurta topluyorlar ya)sonra narkozun etkisindeydim tam ne dediklerini anlamamistim.onu demek istedim

Ay nebileyimniye yumurta toplandıktan sonra söylüyorlar önce söylemeleri gerekmiyormuydu bu ilacı

Aşk olsun arkadaşım neden böyle yaptın kendine, insanların başına neler geliyor buna şükür inan. Herşey yoluna girer seninde Allahın izniyle herşey yoluna girecek. Psikoloğa ihtiyacın yok çünkü sana birşey olduğu yok. Bugünün yarınıda var hep beraber aşacağız bu günleri ama bu gün ama yarın

canım iyiki siz varsınız sizin varlığınız önemli ama eşimi de yıpratıyorum ilaç almaya ihtiyacım var büyük ihtimalle bir dahaki deneme de negatif olursa kendime psikolojik olarak zarar veririm diye korkuyorum o yüzden rahatlamaya ihtiyacım var çok mutsuzum eşimin o kadar uğraşlarına rağmen benim bu halim onu da mutsuzlaştırıyor bir konuşacağım drla ve arkadaşıyla sonra bakacağım ne yapacağıma :)
ilgin için sağol canım :) allahım sana da senin gibi bir kız versinnnnnnnn amin :)

İçme ilac falan. Senin çaren yine sensin. Bizler farklımıyız sanki. Yeri geliyor hepimiz ağlıyor acı çekiyoruz. Bazen biri kalbime bir bıçak sokmuş çeviriyor gibi geliyor ama sıkıyorum dişimi. Umut her zaman var. Kocan bile senin bu halinden zamanla sıkılır. Bari elindekini kaybetme. Erkek milleti bir yere kadar sabreder. Doktora gitmeyi kafandan çıkar bence. Git bı kuaföre. Alışveriş yap. Toparlan. Sadece sen degilsin. İlk de degilsin son da olmayacaksın. Mevlam ne eylerse guzel eyler

biliyorum mevlam bunu taşıyabileceğim için verdi bunun ilacı sabır su an çok güçsüzüm kızımın acısı çok canımı acıtıyor biraz uyuşmak istiyorum hiçbirsey düşünmemek en azından 1-2 ay unutmak istiyorum herseyi ne geçmişi düşünmek ne de geleceği düşünmek

ben geldimmm..
Bende okumak isterim o kitabı inşallahh sen beğenirsen

size inanmıyorum ya idrara mı inanıyorsun ayçiçeği...yarın testini yaptır ne belirtisi belirti diye bi şey yok onu bizler uyduruyoruz ..yeni tedavin 2.çocuugn için olur inş..asıl beni bekliyor yeni tedavi ..

Ne bileyim yaa cnm kendimi her zaman en kötüsüne alıştırmak isterim o yüzden..
yoksa haklısın %100 sonuç vermez beklemekten başka çarem yokk..
İNşallah senin dediğin gibi olur.
Ne zaman kan vericeksin tekrarrrr

Canım umarım ki bu tedavin bebeğinin geleceği son tedavin olur.
Yolun açık olsun Rabbim yanında olsunnnn

Canım benim,
Öncelikle hayırlısı olsun. O kadar kızıyorum ki doktorlara ticaret sektörü oldugu için herşyi önceden yapsalar belki bu kadar hayal kırıklığı yaşanmaz... Umarım histereskopiden sonra bebeğinde gelir. bu arada bende de polip vardı histeroskopiyle aldırmıştım. Kolay bi operasyon. Allahtan hayırlısını isteyelim o gelsin hayatımıza

Aaaaaa burda ilk defa birine kızdım.kızım sen manyakmisin ya hiç olmasa ne cocugun, dünyanın sonumu be güzelim ssenin sağlığın yerinde olmadıktan sonra.silkelen kendine gel o ilaclarada hiccccccc başlama bi şeye yaradiklari yok zamanımda bu sebeblerden deil ama bayağı bi süre kullandım.deliymisim diyorum insan kendi kendini tedavi edebiliyor.psikologda aynısını söyleyecek.lütfen sıkıntılarını bizimle paylaş hepimiz ayni şeyleri yaşıyoruz.oyle kendime kötü şeyler yaparım felan resmen psikolojini bozmussun
Yanımda olsan bi güzel pataklardim seni

Cevap attığın iletim varya onu gönderdim tüh keşke kaç yumurtası gözükmüşösorsaydım sonra neyse bunu cevaplasın o zaman sorarım dedim sormadan sen onu bu iletim ile yazmışsın zaten

cnm :)) kalp kalbe karsidirr..
ben sadece klomen kullaniyorum bu tedavide biliyorsun.. evde uc tup bebeklik igne oyle beklerken.. doktor rezervin az dogal tup bebek yapalim dedi.. esim icinde imsi teknigini konusacagim sali gunu..
neler ogrendik cnm bu surecte ya.. deneme yanilmayla artik bebislerimizi bulacagiz cnm..

canimmm seniin yildizin dusmus nazarlarami geldin hic bukadar karamsar olmazdinn.. bu gunlerde topigede sik gelmiyorsun.. arada daha sik gir kafan dagilir canim..
cogumuz ic dunyamizda cok mutsuzuz aslinda.. ama bir cikis noktasi yakalamak zorundayiz..
sana bi haberim var ben tedaviye basladim persembe gunu.. 4 yumurta varmis bakalim kaci gelisecek simdiden dollenme olmazsa korkusu basladi bile..
cokk opuyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…