Ama tatlım geçen tedavimde bir tane olmuştu yumurtam o da döllenmedisanki bir kaç tane olsa daha iyi olacak
Canim belki yumurtaların gelişecek ilaçlarla bilemezsin ki içini ferah tut.mikroenjeksiyonlami dollediler güzelim neden dollenmemis sordun mu dr a
Canım şimdi çıktım. Doktor çok güler yüzlü, epey vakit ayırdı. Adetime 1 hafta var bir yumurta gördü ama değişebilir dedi. İnofolic verdi. Adetimin 2. Günü gene gideceğim. İnşallah çoğalır.
kızlar herkese hayırlı günler olsun doktordan şimdi geldim elde var koca bir sıfır yani negatifmiş 3.kere denediğim için histeroskopi diyorlar bundan sonra onu yaptırmam lazımmış ondan sonra tüp bebek yaptırmam lazımmış bilmiyorum zaten şuan düşünmüyorum hem maddi hem manevi zor bu süreş allah kısmet ederse sonbar kışa doğru hastanemide değiştiricem histeroskopi olup başarı elde eden varmı
Çarşamba test günüm cnm
Hiç birşey demediler sadece gelişmesi durdu dediler, evet mikroenjeksiyonla oldu.
canım inşallah bol bol kaliteli yumin olur onların hepsi de bebeklere döner inşallahhhhhhhh :)
canım herseyin hayırlısı inşallah bir sonraki tedavinde hersey güzel olur benim de 1. tüp denemem de olmamıştı histeroskopi yaptı sonra 2. de tutmuştu bence yaptır bir sonraki denemenden önce kafana birsey takılmasın :)
canım güzel haberlerini bekliyoruzzzzzzzzzzzzz :)
Benimde yumurta sayım az olunca bi ilac söylediler dollenmeyimi gelisimimi ne artiriyormus narkozun etkisiyle hatirlamiyorum hastanede var 150 lira dediler bizde kullanın dedik.5 taneden 3 tane olgun çıkmıştı 2 tanesi dollenmisti
Ne narkozu? Şuan mı narkozlusun?
Teşekkür ederim canım, sen görünmüyordu kaç gündür bir sıkıntı yok değil mi?
Deli güldürdün beni...yumurta toplandıktan (hani narkoz verip yumurta topluyorlar ya)sonra narkozun etkisindeydim tam ne dediklerini anlamamistim.onu demek istedim
Ay nebileyimniye yumurta toplandıktan sonra söylüyorlar önce söylemeleri gerekmiyormuydu bu ilacı
evde olunca negatif düşüncelere dalıyorum kendimi sokağa atıyorum eşimle gezip yorulup eve geliyorum düşünmemi engellemeye çalışıyorum son negatif yıprattı beni persembe cuma ağlama krizlerine girdim druma msj attm antideprazan kullanabilir miyim dedim sağolsun beni aradı ptesi gel konuşalım arkadaşına yönlendirecekmiş psikolaga herhalde hazirana toparlayamayacağım :)
Hastanede Diğer bir kadının 20 tane felan yumurtası toplanmıştı ona soylememisler yumurta az olduğu için söylemisler
Aşk olsun arkadaşım neden böyle yaptın kendine, insanların başına neler geliyor buna şükür inan. Herşey yoluna girer seninde Allahın izniyle herşey yoluna girecek. Psikoloğa ihtiyacın yok çünkü sana birşey olduğu yok. Bugünün yarınıda var hep beraber aşacağız bu günleri ama bu gün ama yarın
Bıosteron mu ilacın ismi?[/QUOTE
Vallahi hiç bilmiyorum yumurta toplandıktan sonra yumurtayı koydukları solusyon gibi bişey herhalde.gittiğimde soracam
canım iyiki siz varsınız sizin varlığınız önemli ama eşimi de yıpratıyorum ilaç almaya ihtiyacım var büyük ihtimallebir dahaki deneme de negatif olursa kendime psikolojik olarak zarar veririm diye korkuyorum o yüzden rahatlamaya ihtiyacım var çok mutsuzum eşimin o kadar uğraşlarına rağmen benim bu halim onu da mutsuzlaştırıyor bir konuşacağım drla ve arkadaşıyla sonra bakacağım ne yapacağıma :)
ilgin için sağol canım :) allahım sana da senin gibi bir kız versinnnnnnnn amin :)
İçme ilac falan. Senin çaren yine sensin. Bizler farklımıyız sanki. Yeri geliyor hepimiz ağlıyor acı çekiyoruz. Bazen biri kalbime bir bıçak sokmuş çeviriyor gibi geliyor ama sıkıyorum dişimi. Umut her zaman var. Kocan bile senin bu halinden zamanla sıkılır. Bari elindekini kaybetme. Erkek milleti bir yere kadar sabreder. Doktora gitmeyi kafandan çıkar bence. Git bı kuaföre. Alışveriş yap. Toparlan. Sadece sen degilsin. İlk de degilsin son da olmayacaksın. Mevlam ne eylerse guzel eyler
İnşallah bizler aceleci davraniyoruzdur bu sonuçlar yanlış olur umarım.
Dün müdür yard.bir kitap verdi oda çok zor hamile kalmış ve bu kitap ona uğur getirmiş seninde okumani istiyorum dedi verdi.okuyacam eğer bende farkindalik yaratirsa sizlerede tavsiye edecem...
Gez canim arkadaşım güneşin hayatın tadını cikart dün bana çok güzel enerjini yolladin bende şimdi gezintiye çıktım.cooooook öpüyorum seni muck muck
size inanmıyorum ya idrara mı inanıyorsun ayçiçeği...yarın testini yaptır ne belirtisi belirti diye bi şey yok onu bizler uyduruyoruz ..yeni tedavin 2.çocuugn için olur inş..asıl beni bekliyor yeni tedavi ..
Canım umarım ki bu tedavin bebeğinin geleceği son tedavin olur.Canım şimdi çıktım. Doktor çok güler yüzlü, epey vakit ayırdı. Adetime 1 hafta var bir yumurta gördü ama değişebilir dedi. İnofolic verdi. Adetimin 2. Günü gene gideceğim. İnşallah çoğalır.
kızlar herkese hayırlı günler olsun doktordan şimdi geldim elde var koca bir sıfır yani negatifmiş 3.kere denediğim için histeroskopi diyorlar bundan sonra onu yaptırmam lazımmış ondan sonra tüp bebek yaptırmam lazımmış bilmiyorum zaten şuan düşünmüyorum hem maddi hem manevi zor bu süreş allah kısmet ederse sonbar kışa doğru hastanemide değiştiricem histeroskopi olup başarı elde eden varmı
canım iyiki siz varsınız sizin varlığınız önemli ama eşimi de yıpratıyorum ilaç almaya ihtiyacım var büyük ihtimallebir dahaki deneme de negatif olursa kendime psikolojik olarak zarar veririm diye korkuyorum o yüzden rahatlamaya ihtiyacım var çok mutsuzum eşimin o kadar uğraşlarına rağmen benim bu halim onu da mutsuzlaştırıyor bir konuşacağım drla ve arkadaşıyla sonra bakacağım ne yapacağıma :)
ilgin için sağol canım :) allahım sana da senin gibi bir kız versinnnnnnnn amin :)
Cevap attığın iletim varya onu gönderdim tüh keşke kaç yumurtası gözükmüşösorsaydım sonra neyse bunu cevaplasın o zaman sorarım dedim sormadan sen onu bu iletim ile yazmışsın zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?