2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Kızlar testı yaptım tabiki negatıf ama erkendi biliyorum 7. Gun olsun o testi aldım ya batıyodu bana biliyorum ki benımle bebişim ruyamdada gördüm hayırlısı moralim ii bozulmadım agrılar devam bugun biraz dışarı cıkcam

Bebişlerimize kavuşcaz inşallah
💗👶💗

Teşekkür ederim canım amiin

Aaaa gerçekten mi iğnesiz mi tedavin başladı yani

Benimde bugün biraz kanamam oldu ama moralimi bozmicam

Cnmm bravo valla yıkılmamana ve pes etmemene çook sevindim ben ilk tedavimde negatifi görünce sanki dünya başıma yıkılmıştı ama kurbam olduğum allahım yinede sabrını veriyor
kuzum normalde dondurulmuşların tutunma oranı daha yüksek diyorlar daha dayanaklı oluyor diyorlar ama tabi ben duyduğumu okuduğumu yazıyorum
kuzum benim doktorum ikinci tedaviye başlayacağım zaman 2,3 ay ara ver demişti ama kimi doktorlar hemen arkasında tedaviye başlatıyor :26:
Benimde bugün adet günüm kanamam oldu :44: Senin çok mu olduki kanamamn cnm belki tutunma kanamasıdır :26:

kızlarr dayanamadımm şimdi kan tahlili verdimm du a edinn inşallah yukselir kelebeklerim benimkedirler

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kızlar Merhaba. Beni bugün hastaneden aradılar yarın transfere gelin dediler. Yarın 3.gün. Acaba bir sorun mu olmustur erken çağırıyorlar. 5.gün blastokist transferi daha mı iyiymiş? Aranızda 3.gün transferi olup ta pozitif sonuç alan var mı? ((

İnşaallah kat kat artmıştır değerin Hadi bize güzel haberler verr

Esila 38 arkadaşı hatırlıyormusun cnm ikizleri olacak allahın izniyle onun yanlış hatırlamıyorsam 3.gündü
Hadi şimdiden hayırlı uğurlu olsun inşallahhh

Benimde kardeşim yanımda.ben çok yatmıyorum.ara ara ayak uzatıyorum ara ara yatıyorum.dün gezmeye bile gittim.

cnm keske bi kan testi yaptirsaydin en azindan degerini ogrenirdin.. degerde onemli kimyasal gebelik yasamak bile gebe kalabildiginin kaniti diyor doktorlar..
belki regly bile olmayabilir kanaman tupde kanamali gebelik cok oluyor..

hayirlisi canim.. guclu olmana sevindim..
cokk gecmiss olsun..

Esila 38 arkadaşı hatırlıyormusun cnm ikizleri olacak allahın izniyle onun yanlış hatırlamıyorsam 3.gündü
Hadi şimdiden hayırlı uğurlu olsun inşallahhh
Inşallah canım. Esila 5.gün sanıyordum ben
. 5.gün şansı daha yüksek dediler. Inşallah bir aksilik olmaz. Allah bu yola giren kimsenin elini boş çevirmesin insallah

. 5.gün şansı daha yüksek dediler. Inşallah bir aksilik olmaz. Allah bu yola giren kimsenin elini boş çevirmesin insallah

Kaçıncı gün olduğu hiçç farketmez canım yeter ki Allah nasip etmiş olsun, sen pozitif ol, sakın kaygılı bir şekilde girme transfere. Rahat ol, Allahın izniyle olacak inşaallah

inşallah güzelce yukselmıstır degerın.hayırlı uğurlu olsun şimdiden tatlı bebeğin

Yok datlım 3.günüm ben. Diğer topikte cvp verdim Sana ama görmedin sanırım. Aklına kötü şeyler getirme. Hem benim duyduklarım çoğu 3. Gün zaten. Ben de tedirgin olmuştum blast transferinin tutma ihtimali daha yüksek diye duyduğumda. Ama yok bence onunla alakası. Sen rahat ol 😘😘

🌸🌸🌸

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…