Sonuç negatif ben yerlerde Rabbim sizin yüzünüzü güldürsün inşallah
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
kuzucumm tedavinn hayırlı olsun
umarımm bu son olurrr rabbım sana evlatlarını bağışlar..
canimm benimm cokk sagoll hepp beraberr
Amanııııın çok heyecanlandım inan
Başladın mıı?? E hayırlı olsun 😘😘
🌸🌸🌸
canimm her an regly olabilirimm artikk baslayacagim bu gunlerdee.. cokda umitlii degilimmm gecmis kotuu tecrubelerdenn dolayii
Tabiki de var, keçiboynuzu kürü, hardal tohumu kürü, ilaç vs vs
Ben yaptırdım ama transfer aşamasında iptal oldu
İkinciye hazırlanıyorum.
Eşimde sayı 2,5 milyon, morfoloji 0, ileri hareket çok az
Bende de fsh yüksekti Allahtan kürlerle düşürdüm.
Yaşım 35
Keşke güzel haberlerle gelip sizede umut olsaydım çok zor bir imtihan Rabbim bilir işini isyan etmiyorum ama çok kötüyüm ben yaa Allah hepinizden razı olsun iyiki varsınız
Dün ben bugün sen.allahımm sen bizim yardımcımız oll rabbim sana teslimiz.üzülme canım benim.acım yeni yeni hafifliyor ama hiçbir zaman geçmeyecek biliyorum.
Ohooo daha başlamadan negatifi yaydın ortalığa... Ver güzel enerjini evrene inan buna bu sefer olcak de ve her gün bebeğine kavuşmanda bi gün daha yaklaştım allahım de..
Bak polyanna değilim ama bunlara tedavinin başından beri inandım .. Sen de yap lütfen.. 😘😘
🌸🌸🌸
5. TOPİK BULUŞMASI
Salavat bu gün geceye kadar devam edecek...
[TABLE="class: grid, width: 0"]
[TR]
[TD]
Sayı[/TD]
[TD]
İsim[/TD]
[TD="align: center"]Okuma Sayısı
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]1
[/TD]
[TD]phala
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]2
[/TD]
[TD]eagl3
[/TD]
[TD]430
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]3
[/TD]
[TD]blgk
[/TD]
[TD]1.500
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]4
[/TD]
[TD]mybaby24
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]5
[/TD]
[TD]mervsh
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]6
[/TD]
[TD]aycicegi10
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]7
[/TD]
[TD]gul3535can
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]8
[/TD]
[TD]melindam3535
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]9
[/TD]
[TD]folik
[/TD]
[TD]200[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]10
[/TD]
[TD]amayaa
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]11
[/TD]
[TD]nfy_9185
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]12
[/TD]
[TD]benimhalaumudumvar17
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]13
[/TD]
[TD]mbayors
[/TD]
[TD]1.500
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]14
[/TD]
[TD]mybaby38
[/TD]
[TD]250
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]15
[/TD]
[TD]elam88
[/TD]
[TD]250
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]16
[/TD]
[TD]sevva7
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]17
[/TD]
[TD]Queen_21
[/TD]
[TD]250
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
cnm bende evrene yayilan enerjiye cok cok inananlardanimm... iste bazen karamsarlik oluyor cokk haklisinn.. sonumm sana benzesinn canimmm... sanada masallahh diyeyimdee nazarr gelmesinnn...cokk sagoll
ahhhinşlhh kız bebiş vardır da ondan ağrın olmuşturay kızlar ya kafamdan kuruyom heralde bu ay yumurtlama dönemnde kocişle fanfinfon yaptık dabenm o zamandan beri karnım agrıyo böyle sızı sızı üşüttüm mü acaba ya yoksa bebiş mi dermişim
cnm ben olsam ertelemezdim kısmetder devam ederdim ama sen nasıl düşünürsen öyle olsun sonu ii olsunBugün azıcık moralim bozuk
Adetim başladı, donmuş tedavisinde ilk estrofemi alıp mail attım doktoruma muayene tarihini kesinleştirmek için. Öyle konuşmuştuk çünkü.
Bir öğrendim ki tam benim tedavi-transfer döneminde yıllık izne çıkıp yurt dışına gidiyormuş.
Bana diyor ki Denizcim istersen 1 ay erteleyelim, istersen de seni en çok güvendiğim arkadaşıma emanet edeyim Transferinde burda olamayacağım. O doktor da çok iyi bir doktor, hep güzel şeyler duydum hakkında ama kendi doktorumla bir gönül bağım oluştu, ona çok yakın hissediyorum. Bir de ben hep onun karşısına zayıflamış çıkmayı hayal ederek motive oldum bu zamana kadar. Kendimi buna çok hazırlamıştım.
Şimdi çok kararsızım. 1 ay daha beklemeli miyim, yoksa donmuş tedavisi zaten kolay, riski az bir tedavi diye diğer doktora gideyim mi? Siz olsanız ne yapardınız, fikirlerinize ihtiyacım var.
cnm azo sperm se eşin çıkanları dondurup tedaviye yani tüp bebeğe başalyın benim eşimde azosperm hastası ve bizde çıkış olduğu an dondurduk ve inşlh en kısa zamanda tüp ebbeğe başlıcamhosbuldm ilgnz icn cok tesekkr ederm bana burasi terapi olyo .. 21yasndym ama esimde azosprm oldgu icn beklmk gereksz gibi gordum arkadsm tup bebek dusundm siz ne dersnz
çok geçmiş olsun şekerim maşaşllh sorun yolmamması da güzel artık gelsin tedaviiiiiiAtlattim canim.allah razi olsun sizden.biraz canim yandi ama iyiyim simdi.balikesire donuyorum.tup bebege baslayabilirmisiz bir sorun yokmus sukr.bu arada anestezi vermediler...
Sağol canım Allah kabul etsin
keçiboynuzu kürünü yapıyorum onu içiyo bide bizim sperm sonuçlarında milyon yazmıyor 367,2x10 onun üstünde 6 var kaç milyon olduğunu bilmiyorum.normal morfoloji %0 yazıyor.notlarda ileri hızlı hareketlilik (+4)%13 olarak hesaplanmıştır morfolojik incelemede %16 priform baş spermlere ve %7 kombine anomali spermlere raslanmıştır diyor.heralde spermlerde çok sorun var sanırım benimde yaş 30. 3 yıldır deniyoruz olmuyor
Yaaa inanmıyorum ya napalım canım kısmet diilmiş sakın üzme kendini canım benimm😫😫
mervsh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?