2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Mbayors
Mbayors
Mbayors
....???????
Merak içindeyim yaz artık..
Güzel haber ver hadii...

🌸🌸🌸

canimm her an regly olabilirimm artikk baslayacagim bu gunlerdee.. cokda umitlii degilimmm gecmis kotuu tecrubelerdenn dolayii

Ohooo daha başlamadan negatifi yaydın ortalığa... Ver güzel enerjini evrene inan buna bu sefer olcak de ve her gün bebeğine kavuşmanda bi gün daha yaklaştım allahım de..
Bak polyanna değilim ama bunlara tedavinin başından beri inandım .. Sen de yap lütfen.. 😘😘

🌸🌸🌸

cnm esimin farkli yerlerde yapilmis 6-7 tane semen analizi var hicbirinde morfoloji degeri yazmiyor tuhaf dimi.. iyi yaziyor okadar.. iyide neyin iyisi kotunun iyisimi acaba merak ettim simdi..

Dün ben bugün sen.allahımm sen bizim yardımcımız oll rabbim sana teslimiz.üzülme canım benim.acım yeni yeni hafifliyor ama hiçbir zaman geçmeyecek biliyorum.

allah hepimize sabr versin.bende bir defe neqatifu yasamisim.gercekdende kecmiyor,hep bi yerde acitiyor.ikinciyi denemeyi dusunuyorum ama bazende korkuyorum.rabim cocuk yolunda cabalayan kadinlarin yardimcisi olsun.bi daha bize naqatifi yasatmasin.

cnm bende evrene yayilan enerjiye cok cok inananlardanimm... iste bazen karamsarlik oluyor cokk haklisinn.. sonumm sana benzesinn canimmm... sanada masallahh diyeyimdee nazarr gelmesinnn...cokk sagoll

Sonuç negatif ben yerlerde Rabbim sizin yüzünüzü güldürsün inşallah

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canım benim yılmak yok unutma, bizde kucağımıza alıcaz bebişlerimizi inşaallah sadece daha vakti değil demek ki.. Sadece biraz daha sabretmemiz gerekiyor, ama inşaallah olacak

Canım benim internetim problemli daha sonra giremeyebilirim, benim okuduklarım 250 artı 1000, yani toplam 1250. girebilirsem eğer okudukça da yazarım inşaallah.

ay kızlar ya kafamdan kuruyom heralde bu ay yumurtlama dönemnde kocişle fanfinfon yaptık da benm o zamandan beri karnım agrıyo böyle sızı sızı üşüttüm mü acaba ya yoksa bebiş mi dermişim
ahhhinşlhh kız bebiş vardır da ondan ağrın olmuştur
cnm ben olsam ertelemezdim kısmetder devam ederdim ama sen nasıl düşünürsen öyle olsun sonu ii olsun
hosbuldm ilgnz icn cok tesekkr ederm bana burasi terapi olyo .. 21yasndym ama esimde azosprm oldgu icn beklmk gereksz gibi gordum arkadsm tup bebek dusundm siz ne dersnz
cnm azo sperm se eşin çıkanları dondurup tedaviye yani tüp bebeğe başalyın benim eşimde azosperm hastası ve bizde çıkış olduğu an dondurduk ve inşlh en kısa zamanda tüp ebbeğe başlıcam
Atlattim canim.allah razi olsun sizden.biraz canim yandi ama iyiyim simdi.balikesire donuyorum.tup bebege baslayabilirmisiz bir sorun yokmus sukr.bu arada anestezi vermediler...
çok geçmiş olsun şekerim maşaşllh sorun yolmamması da güzel artık gelsin tedaviiiiii

cnm sabırlar dilerim inşlh bi daha ki tedavide pozitifi görürüsün:26::26:

Canim allah sabir versin cok degil 3gün once bende negatifi gordum. Ilk gun biraz sıkıntı olsada yavas yavas geciyor. Umutsuzluga kapilma birsonraki icin guc toplamaya calis. Rabbimin bi bildigi vardir.

Ne zaman başlayacaksınız tedaviye

Hepinizden Allah razı olsun atlatıcağız bu karanlık günleri elbet güneş bizim içinde doğacak ya sabır ya sabır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…