cnm morfolojı bızde de düşük...%1 bizimkı de...yanı su demek...ne kadar sperm varsa onun yuzde bılmem kacı istenılen bas boyun kuyruk ozellıgınde yanı...ama Allahın işi bellı olmaz her bosalmada cıkan sperm farklı...bende normal hıc kalamadım maalesefmerhaba arkadaşlar morfoloji 0% olan varmı bu nedir böyleyken çocuk olmuyormu 3 yıldır uğraşıyoruz ar zor eşime sperm testi yaptırdık sperm değerleri iyi fakat bu morfoloji 0 yazıyor
kızlarrr mbayors arkadasımız dan haber var mııııı....saat dört gıbı sonuc alıcaktı..
Salavat çekiyoruz canım, çekince bana gene yazarsın ismini ve sayısını listeye eklerim.
Benimde eşimin 0 ama tüp bebekte önemli değil illaki sağlıklı sperm içinden bulunuyor.merhaba arkadaşlar morfoloji 0% olan varmı bu nedir böyleyken çocuk olmuyormu 3 yıldır uğraşıyoruz ar zor eşime sperm testi yaptırdık sperm değerleri iyi fakat bu morfoloji 0 yazıyor
haber yok tatlım bende bekliyorum
Benimde eşimin 0 ama tüp bebekte önemli değil illaki sağlıklı sperm içinden bulunuyor.
cnm morfolojı bızde de düşük...%1 bizimkı de...yanı su demek...ne kadar sperm varsa onun yuzde bılmem kacı istenılen bas boyun kuyruk ozellıgınde yanı...ama Allahın işi bellı olmaz her bosalmada cıkan sperm farklı...bende normal hıc kalamadım maalesef...bı bos bı dıs gebelık oldu...Rabbım hakkında hayırlısnı versın
anladım cnm..ben yıne gırerım bırazdan..işlerimi halledıp geleyım...umarım gelınce guzel haberler alıcam...şimdilik optum szı
Canımm ben saat 2'de fırsat bulup giremedim siteye ama 200 cekebildim, Allah kabul etsin.
Benimde eşimin 0 ama tüp bebekte önemli değil illaki sağlıklı sperm içinden bulunuyor.
selamnaleykm canm arkadaslar Allah razi olsn ilgnz icn smdi hastndn geldm adetmn 3.gunu dojtorm super afyonda olanlara tavsye ederm bn 1yillk evlyim 21yasndym esim 30 dktrm azosprm tedhisi koydu sperm snrda harktlilik az mis bu yuzden antlya eskisehir konya tuo brbek merkxlerni onerdi siz hangsni tavsye edersnz adetmden sibra onumzdeki ay baslamyi dusunuyir doktrm bnada tup bebek mntkli geldi esimden dolayi tutma ihtmali daha cok dusuyo mus o yuzden tup bebek karar verdk ama siz degerli arkadslarmn deneyim ve tecrubelrine ihtyacm var nolur yalnz brakmyn sorun esimde oldgu icn kmseye anlatmyrm paykasmyrm kaynvaldemke ayni aprtnndays anlamasn bilmesin istyrm desteklernizi tavsyelrnixi beklyrm telfndan yazyrm uzuntyle yanls yzms olabilrm arjdaslar ama hep acgim sizden gelicek haberleri heycanla bekkyrm
bunun hiçdemi tedavisi yok ne morfolijiymiş yahu :) sen yaptırdınmı tüp bebek bakalım pazartesi kadın doğuma gidicem o ne diyecek
Tabiki de var, keçiboynuzu kürü, hardal tohumu kürü, ilaç vs vs
Ben yaptırdım ama transfer aşamasında iptal oldu
İkinciye hazırlanıyorum.
Eşimde sayı 2,5 milyon, morfoloji 0, ileri hareket çok az
Bende de fsh yüksekti Allahtan kürlerle düşürdüm.
Yaşım 35
anladım cnm..ben yıne gırerım bırazdan..işlerimi halledıp geleyım...umarım gelınce guzel haberler alıcam...şimdilik optum szı
Sonuç negatif ben yerlerde Rabbim sizin yüzünüzü güldürsün inşallah
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Keşke güzel haberlerle gelip sizede umut olsaydım çok zor bir imtihan Rabbim bilir işini isyan etmiyorum ama çok kötüyüm ben yaa Allah hepinizden razı olsun iyiki varsınız
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?