2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
merhaba arkadaşlar morfoloji 0% olan varmı bu nedir böyleyken çocuk olmuyormu 3 yıldır uğraşıyoruz ar zor eşime sperm testi yaptırdık sperm değerleri iyi fakat bu morfoloji 0 yazıyor
cnm morfolojı bızde de düşük...%1 bizimkı de...yanı su demek...ne kadar sperm varsa onun yuzde bılmem kacı istenılen bas boyun kuyruk ozellıgınde yanı...ama Allahın işi bellı olmaz her bosalmada cıkan sperm farklı...bende normal hıc kalamadım maalesef...bı bos bı dıs gebelık oldu...Rabbım hakkında hayırlısnı versın

merhaba arkadaşlar morfoloji 0% olan varmı bu nedir böyleyken çocuk olmuyormu 3 yıldır uğraşıyoruz ar zor eşime sperm testi yaptırdık sperm değerleri iyi fakat bu morfoloji 0 yazıyor
Benimde eşimin 0 ama tüp bebekte önemli değil illaki sağlıklı sperm içinden bulunuyor.

Canımm ben saat 2'de fırsat bulup giremedim siteye ama 200 cekebildim, Allah kabul etsin.

bide bişey daha sorcam bu notlar kısmına bazal değerlendirme sonucunda ileri hızlı hareketlilik (+4)%13olarak hesaplanmıştır .Morfolojik incelemede %16 priform baş spermlere ve %7kombine anomali spermlere rastlanmıştır diyor.Amin canım cümlemize inş.ilk defa yaptırdık bişey anlamadık doktorada pazartesi rendevu var mrektan çatlayacam vallah

5. TOPİK BULUŞMASI
Salavat bu gün geceye kadar devam edecek...

[TABLE="class: grid, width: 0"]
[TR]
[TD]
Sayı
[/TD]
[TD]
İsim
[/TD]
[TD="align: center"]Okuma Sayısı
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]1
[/TD]
[TD]phala
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]2
[/TD]
[TD]eagl3
[/TD]
[TD]430
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]3
[/TD]
[TD]blgk
[/TD]
[TD]1.500
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]4
[/TD]
[TD]mybaby24
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]5
[/TD]
[TD]mervsh
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]6
[/TD]
[TD]aycicegi10
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]7
[/TD]
[TD]gul3535can
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]8
[/TD]
[TD]melindam3535
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]9
[/TD]
[TD]folik
[/TD]
[TD]200[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]10
[/TD]
[TD]amayaa
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]11
[/TD]
[TD]nfy_9185
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]12
[/TD]
[TD]benimhalaumudumvar17
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]13
[/TD]
[TD]mbayors
[/TD]
[TD]1.500
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]14
[/TD]
[TD]mybaby38
[/TD]
[TD]250
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]15
[/TD]
[TD]elam88
[/TD]
[TD]250
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]16
[/TD]
[TD]sevva7
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]17
[/TD]
[TD]Queen_21
[/TD]
[TD]250
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

merhaba,hoşgeldin.
ben eskişehir acıbadem de yaptırıyorum.doktorumdan çok memnunum,ekibi de harika.dün yumurtam toplandı.çokta hastası var sana tavsiye ederim Ahmet Fatih ÖĞÜÇ hocayı

bunun hiçdemi tedavisi yok ne morfolijiymiş yahu :) sen yaptırdınmı tüp bebek bakalım pazartesi kadın doğuma gidicem o ne diyecek

Tabiki de var, keçiboynuzu kürü, hardal tohumu kürü, ilaç vs vs
Ben yaptırdım ama transfer aşamasında iptal oldu
İkinciye hazırlanıyorum.
Eşimde sayı 2,5 milyon, morfoloji 0, ileri hareket çok az
Bende de fsh yüksekti Allahtan kürlerle düşürdüm.
Yaşım 35

Sonuç negatif ben yerlerde Rabbim sizin yüzünüzü güldürsün inşallah

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

keçiboynuzu kürünü yapıyorum onu içiyo bide bizim sperm sonuçlarında milyon yazmıyor 367,2x10 onun üstünde 6 var kaç milyon olduğunu bilmiyorum.normal morfoloji %0 yazıyor.notlarda ileri hızlı hareketlilik (+4)%13 olarak hesaplanmıştır morfolojik incelemede %16 priform baş spermlere ve %7 kombine anomali spermlere raslanmıştır diyor.heralde spermlerde çok sorun var sanırım benimde yaş 30. 3 yıldır deniyoruz olmuyor

anladım cnm..ben yıne gırerım bırazdan..işlerimi halledıp geleyım...umarım gelınce guzel haberler alıcam...şimdilik optum szı

Keşke güzel haberlerle gelip sizede umut olsaydım çok zor bir imtihan Rabbim bilir işini isyan etmiyorum ama çok kötüyüm ben yaa Allah hepinizden razı olsun iyiki varsınız

Sonuç negatif ben yerlerde Rabbim sizin yüzünüzü güldürsün inşallah

Dün ben bugün sen.allahımm sen bizim yardımcımız oll rabbim sana teslimiz.üzülme canım benim.acım yeni yeni hafifliyor ama hiçbir zaman geçmeyecek biliyorum.

Diyecek bişeyim bulamıyorum,inan ki çok üzüldüm...sende şimdi üzül,sızlan,ağla ama yarın olunca tekrardan başlayacaksın herseye asla pes etmek yok çünkü.allah yardımcımız olacak ben inanıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…