evet arkdsm hani beklicek bisey yok o yuzden bu acelecikgm tedavisi olsa bile cok az degsm oluyrms.. konyada evet doktr orasida var dedi tavsye etgn doktor var mi ilgi nasl ucret ne kadar gtti hastene degstkce ucret degsyr mu acaba
Amin canım. Rabbim sizinde emeklerinizin karşılığını versin. İstanbul fulya bahçeci canım. 5900 tl ilça hariç. Ne büyük tesadüf canım biliyormusun tahmini bebişde 15 ocak gözküyor
Fulya Bahçeci istanbulda canım ilk denememde tuttu. Ben pek işim gereği nete giremiyorum ama çok arkadaş hamile kaldı değişik yerlerde. Ama benim doktorumu bizzat biliyorum gelen giden hastlarından. Canm cok uzak bana ya afyndaym dotrm bu 3sehrdeki hastanelerle irtbat icndyma
Her hastaneye göre değişiyor.. burası sadece tüp bebek merkezi. ilgi çok güzel çok sistemliler. 3 tane doktor var 3 üde çok güler yüzlü ve çok iyi. her gitmemde mutlaka biriyle tanışıp hamile olduğunu öğrendim.. hastane 3.950 tl alıyo ilaçlarda yaklaşık 1500 tutuyoo.. tabi ekstralar çıkabilir..
Konya yakn doktrmda olablir dedi bi dusnym eskishr aci badem konya nofertil arasnda kaldm mhh fiyatlar cok fazla ya. bebis icn vericez insaallh hayrli syla bebis. olsndaHer hastaneye göre değişiyor.. burası sadece tüp bebek merkezi. ilgi çok güzel çok sistemliler. 3 tane doktor var 3 üde çok güler yüzlü ve çok iyi. her gitmemde mutlaka biriyle tanışıp hamile olduğunu öğrendim.. hastane 3.950 tl alıyo ilaçlarda yaklaşık 1500 tutuyoo.. tabi ekstralar çıkabilir..
Canım adet sancılarım oldu benimde. Kokulara acacip hassasiyet vardı. Hele belim ayrıldı gözüm parıl parıl parlıyordu sık idrara çıktım afedersin gaz problemi yaşadım sonra ilk koku burnuma ekmek kızartması geldi nasıl istedi canım anlatamam umarım hepsini yaşarsınamin inşallah canım.. bu arada belirtin neler oldu.. benim şuan sürekli adet sancısı çekiyomuşum gibi ağrılarım var.. inşaalh adet sancısı değildir.. sürekli vücudumu dinliyorum:)))) gelseydi artık şu test günüde kurtulsaydım
hosbuldm ilgnz icn cok tesekkr ederm bana burasi terapi olyo .. 21yasndym ama esimde azosprm oldgu icn beklmk gereksz gibi gordum arkadsm tup bebek dusundm siz ne dersnz
Aminnnnn rabbim dualarını kabul etsin sevgi kelebeğim
Spor saati bitti kiiiisaat 10-11 arAsındaydı
aynen öle canmm
hayırlısıyla atlatcaksın canm sıkma canını
Atlattim canim.allah razi olsun sizden.biraz canim yandi ama iyiyim simdi.balikesire donuyorum.tup bebege baslayabilirmisiz bir sorun yokmus sukr.bu arada anestezi vermediler...
5. TOPİK BULUŞMASI
Canım arkadaşlarım 18.04.2014 CUMA saat 14:00 de topik sayfamızda Kutlu Doğum Haftası nedeniyle toplanıyoruz.
"Dua eden kimse Peygambere salat etmedikçe duası perdelenir dergah-ı icabete vasıl olmaz." İBNİ MESUD R.A. dan
"Sizden biriniz ALLAHdan bir dilekte bulunduğu zaman evvela Ona, şanına layık tarzda hamdü sena etsin. Sonra Peygambere salavat getirsin. Çünkü bu suretle arzusuna daha kolay kavuşur."
İBNİ MESUD R.A.dan
O gün hepimiz saat 14:00 de Salavat çekiyoruz, 1 saat sonra sayfaya bildiriyoruz.
Eki Görüntüle 1070327 Eki Görüntüle 1070325 Eki Görüntüle 1070326
[TABLE="class: grid, width: 0"]
[TR]
[TD]
Sayı[/TD]
[TD]
İsim
[/TD]
[TD="align: center"]Okuma Sayısı[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]1
[/TD]
[TD]phala
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]2
[/TD]
[TD]egunal
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]3
[/TD]
[TD]blgk
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]4
[/TD]
[TD]mybaby24
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]5
[/TD]
[TD]mervsh
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]6
[/TD]
[TD]aycicegi10
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]7
[/TD]
[TD]gul3535can
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]8
[/TD]
[TD]melindam3535
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]9
[/TD]
[TD]folik
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]10
[/TD]
[TD]amayaa
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]11
[/TD]
[TD]nfy_9185
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]12
[/TD]
[TD]benimhalaumudumvar17
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]13
[/TD]
[TD]mbayors
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]14
[/TD]
[TD]mybaby38
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]15
[/TD]
[TD]elam88
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]
Atlattim canim.allah razi olsun sizden.biraz canim yandi ama iyiyim simdi.balikesire donuyorum.tup bebege baslayabilirmisiz bir sorun yokmus sukr.bu arada anestezi vermediler...
Ozaman hic ugrasma canim. Tupbebekle devamet.
ohh çok şükür canm hadi geçmiş olsun hayırlısıyla tedaviye başla inşallah
eveeet başlasın toplantımızz
baslıyomuyuz canlarrr
kuzum ben akşam sana cepten bildiririm o zamanArkadaşlarım salavat çekmeye başlayalım, bana bildirirsiniz isimlerin karşısına yazarım. Hatta bu gün olmasa da akşam çekerseniz de yazın listeye sürekli yayınlayacağım. Allah kabul etsin
Arkadaşlarım salavat çekmeye başlayalım, bana bildirirsiniz isimlerin karşısına yazarım. Hatta bu gün olmasa da akşam çekerseniz de yazın listeye sürekli yayınlayacağım. Allah kabul etsin
Aaaaa bitmiş bile işin, şükürler olsun. tüp bebeğe de başlaya bilirmişsin süper bir haber
kuzum ben akşam sana cepten bildiririm o zaman
tüm gün sürecek olması da cok güzel olmus canm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?