• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Evet canim mayis adetinde baslicaz insallah.protokoller yapilmasi gerekenler bitti sukur.ama bende bittim.git gel canim cikti valla.sabah besten beri yoldayim eve bir gidiyim vurcam kafayi yatcam valla.gerci evde misafirde var kaynanamlar.napiyim cok yorgunum ne yaparlarsa yapsinlar ben bugun of um.:)))

Yat tabiki, onlar yabancı mı! Öpüyorum canım Mayıs ayı İnşallah bizim için hayırlı olur.

1 2 parça dediği ne acaba anlamadım :26:
inşallah patoloji sonuçlarımız temiz çıkar canım bende pazartesi öğreneceğim sonucumu sen öğrendin mi?
çamur gibi koyu kahve lekelenme oluyor hala bende. dr bi kaç gün kanaman olur dedi ama 7gün oldu bgn :44:
senin tedavin de mayıs da mı başlıcak ozaman canımm :34:?
Polip olsa polip derdi sanırım kalınlaşma olan yerlerden aldı.10 gün sonra çagıracagım dedi.kan sonucu 10 güne çıkıyormuş patoloji sonucunuda ozaman söyler heralde.ben mayısda donmuş tedavisine başlayacagım cnm.bendede devam ediyor koyu kahve akıntı temizlenemedim bitürlü

Arkadaşlarım salavat çekmeye başlayalım, bana bildirirsiniz isimlerin karşısına yazarım. Hatta bu gün olmasa da akşam çekerseniz de yazın listeye sürekli yayınlayacağım. Allah kabul etsin

bende çekmeye başladım cnm sayıyı bildiririmmmm..:16:

1500 salavatı şerif benden canım Rabbim dualarımızı kabul etsin 1 saat sonra sonuçlar çıkacak inşallah

Son düzenleme:
Yat tabiki, onlar yabancı mı! Öpüyorum canım Mayıs ayı İnşallah bizim için hayırlı olur.

canm ben cıkıyorum simdi 1500oldu aksam cekebilirsem yazarım yine:16::16: Allahım kabul etsin inşallah:16::16::16:

Arkadaşlarım salavat çekmeye başlayalım, bana bildirirsiniz isimlerin karşısına yazarım. Hatta bu gün olmasa da akşam çekerseniz de yazın listeye sürekli yayınlayacağım. Allah kabul etsin

SLM CANIMMM ben 100 tane çekebildim.Allah kabul etsin

aksama da sporum varr toplam da 250 yaz bana madem canım..
ben 1 saat ıcınde cekılcek sandım

5. TOPİK BULUŞMASI
Salavat bu gün geceye kadar devam edecek...

[TABLE="class: grid, width: 0"]
[TR]
[TD]
Sayı
[/TD]
[TD]
İsim:16:
[/TD]
[TD="align: center"]Okuma Sayısı
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]1
[/TD]
[TD]phala
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]2
[/TD]
[TD]eagl3
[/TD]
[TD]430[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]3
[/TD]
[TD]blgk
[/TD]
[TD]1.500
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]4
[/TD]
[TD]mybaby24
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]5
[/TD]
[TD]mervsh
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]6
[/TD]
[TD]aycicegi10
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]7
[/TD]
[TD]gul3535can
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]8
[/TD]
[TD]melindam3535
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]9
[/TD]
[TD]folik
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]10
[/TD]
[TD]amayaa
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]11
[/TD]
[TD]nfy_9185
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]12
[/TD]
[TD]benimhalaumudumvar17
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]13
[/TD]
[TD]mbayors
[/TD]
[TD]1.500
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]14
[/TD]
[TD]mybaby38
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]15
[/TD]
[TD]elam88
[/TD]
[TD]250
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]16
[/TD]
[TD]sevva7
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Son düzenleme:
ayyy canım yaa tam misafir geldi sinir oldum.. 430 çekebildim:) yazdıktan sonra gördüm devam edeyim ben ozaman..

Son düzenleme:
Kusura bakma canım işlerim vardı şimdi gördüm ama gördüm tatlım. Mahşallah baya çekmişsin, teşekkür ederim toplam kaç tane olduysa yaz sonra yayınlayacağım çünkü
ohh ohh akşama kadar sürüyormuş süper oldu bu haber ozaman bende akşam bildiririm sayıyı olurmu canım:16:

Kız aşk olsun bensiz karıştırmışsın :1::1::1:

ayy evet dayanamadım baktım sen yoksun tek başıma karıştırıverdim kaşla göz arası :8::8: :9::9:

Kuzum sabah çok yağmur vardı gidemedim:50: bende yattım uyudum:1:uyumadan önce size bakıp çıktım:34:

Canım benim korkma Hersey güzel olacak dualarim seninle :16::16::16:bizi habersiz bırakma

bak bakkkkkkk yağmurdan kaçan bir sporcuuuuuu var aramızdaaaaa:35::35::33::33::33::33:
bide hemen uyumuş geriiiiiiiiii seni bahaneci seniiiiii :20::20::20:

Bizim burada da yağmur var ama ben pazara çıkacağım bide

Bende pazara çıkıcam pazar evimin altında kapıdan cıkıp hoppp pazarın içindesin oyüzden yağmur yağarsa hemen kaçarım :1::1:

bende pazara çıkıcağım şimdiiiiiiii bizimde evin karşısı pazar gidiyim azcık sebze alıyım
ee malum az kaldı tedaviye sağlıklı besleniyim dimi ama :52::52::52:
Hem güzel hem yakışıklı boylu poslu, şeker gibi tatlı bir içim su, yüreği kalbi temiz, sağlıklı, mutlu, neşeli, zeki, komik, yardım sever, Allah korkusu olan, dinine bayrağına bağlı, annesini babasını seven, küçüğünü koruyan, büyüğünü sayan, giyinmesini, konuşmasını bilen, akıl küpü, bahtı kaderi güzel olan bir kız bir erkek çocuk istiyorum. İnşallaaah Allahım

amin canım inşallahhhhhhhh sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlarımız olsunn :16::16:
arkadaşlar tedavi öncesinde veya tedavi sırasında bitki çayı içeniniz varmı.. hangi biitki çaylarını içiyorsunuz..
bi kaç tane aktara sordum dünyadan bi haberler sen seç diyorlar..

sen seç mi dedi hahaha :1: bizde elbise bakmıştık düğün için bi ara
kadına şöle şöle elbise varmı dedik cevap ne biliyomusun
göremediyseniz askıda yoktur :1::1::1:

Atlattim canim.allah razi olsun sizden.biraz canim yandi ama iyiyim simdi.balikesire donuyorum.tup bebege baslayabilirmisiz bir sorun yokmus sukr.bu arada anestezi vermediler...

geçmiş olsun parsenim canım:48: çok şükür sorun yokmuş çok sevindim canımmmmm :16:
mayıs gelsin artıkkkkkk tedavimiz başlasınnnnnnnn:46::46::46::46:

Polip olsa polip derdi sanırım kalınlaşma olan yerlerden aldı.10 gün sonra çagıracagım dedi.kan sonucu 10 güne çıkıyormuş patoloji sonucunuda ozaman söyler heralde.ben mayısda donmuş tedavisine başlayacagım cnm.bendede devam ediyor koyu kahve akıntı temizlenemedim bitürlü

anladım canım inşallah güzel sonuçlar almak nasip olur hep
evet ya çamur gibi bitmedi bi tam ohh bitti diyorum hooop bida oluyo
tedavimizin sonunda inşallah bebişlerimiz gelir canım burdan haberleşiriz zaten o süreçtede hayırlısı olsun :16:

5. TOPİK BULUŞMASI
Salavat bu gün geceye kadar devam edecek...

[TABLE="class: grid, width: 0"]
[TR]
[TD]
Sayı
[/TD]
[TD]
İsim:16:
[/TD]
[TD="align: center"]Okuma Sayısı
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]1
[/TD]
[TD]phala
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]2
[/TD]
[TD]eagl3
[/TD]
[TD]430[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]3
[/TD]
[TD]blgk
[/TD]
[TD]1.500
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]4
[/TD]
[TD]mybaby24
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]5
[/TD]
[TD]mervsh
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]6
[/TD]
[TD]aycicegi10
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]7
[/TD]
[TD]gul3535can
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]8
[/TD]
[TD]melindam3535
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]9
[/TD]
[TD]folik
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]10
[/TD]
[TD]amayaa
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]11
[/TD]
[TD]nfy_9185
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]12
[/TD]
[TD]benimhalaumudumvar17
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]13
[/TD]
[TD]mbayors
[/TD]
[TD]1.500
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]14
[/TD]
[TD]mybaby38
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]15
[/TD]
[TD]elam88
[/TD]
[TD]250
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]16
[/TD]
[TD]sevva7
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Benide listeye ekler misiniz? Şimdilik 250 tane okudum okumaya devam edicem inşaallah.

ohh ohh akşama kadar sürüyormuş süper oldu bu haber ozaman bende akşam bildiririm sayıyı olurmu canım:16:

ayy evet dayanamadım baktım sen yoksun tek başıma karıştırıverdim kaşla göz arası :8::8: :9::9:

bak bakkkkkkk yağmurdan kaçan bir sporcuuuuuu var aramızdaaaaa:35::35::33::33::33::33:
bide hemen uyumuş geriiiiiiiiii seni bahaneci seniiiiii :20::20::20:

bende pazara çıkıcağım şimdiiiiiiii bizimde evin karşısı pazar gidiyim azcık sebze alıyım
ee malum az kaldı tedaviye sağlıklı besleniyim dimi ama :52::52::52:

amin canım inşallahhhhhhhh sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlarımız olsunn :16::16:

sen seç mi dedi hahaha :1: bizde elbise bakmıştık düğün için bi ara
kadına şöle şöle elbise varmı dedik cevap ne biliyomusun
göremediyseniz askıda yoktur :1::1::1:

geçmiş olsun parsenim canım:48: çok şükür sorun yokmuş çok sevindim canımmmmm :16:
mayıs gelsin artıkkkkkk tedavimiz başlasınnnnnnnn:46::46::46::46:

anladım canım inşallah güzel sonuçlar almak nasip olur hep
evet ya çamur gibi bitmedi bi tam ohh bitti diyorum hooop bida oluyo
tedavimizin sonunda inşallah bebişlerimiz gelir canım burdan haberleşiriz zaten o süreçtede hayırlısı olsun :16:

Tamam canım sen bana bildirirsin :16::16::16:

Back