• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
kuzum benim ne oldu sana ben bilmiyorum merak ettim
iyimisin herşey yolundamı?

tşk ederim phalacıgım ama ben mayısda tüpe başlıcam dediğin gibi şuan kullanmaya başlasakta
3 ay sonra sonuç alacağız değil mi :) ama olsun ben not alayımda ne olur olmaz
bunca zaman niye sölememiş ki :41:

hımm bende laporoskopi olmuştum tek tüp tıkalıydı onu açtırmak için açıldı
inşallah seninde güzel geçer laporoskopin canım
güzel haberlerini verirsin :16: az kaldı bebişleere inşallah:10::emir_bebek:

yok yok ertelemem bunca zaman beklemişim:52::52:
kanama içinde ikinci gün kahverengiydi 3.gün yoktu bgn 4.gün yine kırmızı kırmızı geldi de korktum bi an

canım 2 yıl önce laparaskopi, oldum açıldı tüpler fakat sağ taraftaki tekrar hşdrosalpensk oluşmuş oyüzden karar verdik tekrar ameliyat olucam sağ taraf bağlancak diğer tarfata bakılacak kötüyse orasıda kapatılacak.Allahım hepimize koılaylık versin

uzun bir aradan sonra günaydınlar.
Nasılsın diyecektim ama kırmızı kart yemişin.keyfin yok galiba.sen böle yaparsan biz ne yaparız.sen bizim mutluluk depomuzsun.tedaviye başlamayacakmısın daha.en azından kontrollerini yaptır.ekşın olsun.
bu arada ben hulusi hocadan önce ege ünv.ege hn.ı denemeye karar verdim.tüp denemem olmasına rağmen hiç aşılama yapılmadığı için 2 kez aşılamadan sonra tüp yapacakmış.durumum aşılama için çok uygun falan filan bala bala bala.Ben hiç tüp de negatif alıp aşılama deneyen duymamıştım.şekerim sen duydunmu.duydum de noluuuuuuuurrr.hatta gebe kaldı deeeeeeee.sanırım sabah sabah kafayı yediç.:52::52::52::52::52::52:

Bu arada liste bilgilerimide değiştirirsen memnun olurum.

günaydın hoşgeldin canım:16:
durumun aşılama için uygunmuymuş peki ozmn neden daha önce tüp denemiştin?
sizdeki sorun neydi ? hiç belli olmaz bu işler Rabbim ol derse oluverir canım
hakkında hayırlısı olsun inşallah

canım 2 yıl önce laparaskopi, oldum açıldı tüpler fakat sağ taraftaki tekrar hşdrosalpensk oluşmuş oyüzden karar verdik tekrar ameliyat olucam sağ taraf bağlancak diğer tarfata bakılacak kötüyse orasıda kapatılacak.Allahım hepimize koılaylık versin

Allah ım yardımcın olsun canım herşey yolunda gitsin sonunda bebişin gelsin inşallah canım

:19::19:küstüm saraçoğluna :37:

nasıl kameralı :44::44::44:
histeroskopi olmadan mı tedaviye başlıcaksınız :26:

Eveeet neden ki başlanmaz mı? Zaten doktor ultrosanla ve içeri girerek baktı ki birde hsg filmimde çekildi, yumurtam oluyor çatlıyor da. Gerek görmediler ki yapalım demedi. Hem daha bana hiç transfer de olmadı

42 yumi mi :53: bol buldular diye kafalarına göre kullanmışlar desene :23:
5 embriyonun 2 si mi transfer olucak? hayırlısı olsun canım benim :16:sen şimdiden ya olmazsa diye düşünme
olumlu düşün inşallah bu son tedavin olucak bebişlerin gelicek Allah ın inziyle:46:

Aynen cnm senin yazdığın gibi oldu onlarda zaten öyle dedi bol diye denemişler :19:
Doktorum belki 5 embriyo de çözülemeyebilir dedi :85:
İnşalahh 2 tane trasnsfer yaparlar
o kadar çok istiyorumki hepimizin pozitif sonuç almasını inan sadece kedime dua etmiyorm :50:
İnşallah cnm biran önce hepimiz annelik duygusunu tadarız:16:

Son düzenleme:
günaydınlar güzel bir hafta geçirelim inşş

Eveeet neden ki başlanmaz mı? Zaten doktor ultrosanla ve içeri girerek baktı ki birde hsg filmimde çekildi, yumurtam oluyor çatlıyor da. Gerek görmediler ki yapalım demedi. Hem daha bana hiç transfer de olmadı

bende aynı aşamalardan geçtim dediğin gibi bende de bişey yoktu görünürde
ama polipim varmış histeroskopide çıktı ve bebeğin oluşmasına ve tutunmasına engel bişeymiş
histeroskopim olmasaydı bilmeyecektim çünkü bunca zaman görünmemişti hiç bir dr tarafından:50:
o yüzden demiştim canım. sen nerde yaptırcaksın tüp bebişini ?

Günaydın şekerim :D

������

:16::16::16::16:

kocaman günaydın arkadaşlar..

:16::16::16::16::16:
günaydın günaydın günaydınn canımm:16::16::16:

:16::16::16::16::16::16:

Hayırlısı olsun diyorum ama bende sinir oluyorum o kırmızılara 15 seneden fazladır geliyor zaten artık yeter değil mi?

9 aylığına ara vermelerini diliyorum:1::1:

Evet ya herkes baktırıyor bizde mi baktırsak ama dur ya benim bu seferde olmazsa baktırırım ben yeni sayılırım

sen baktırdım demedinmi histeroskopiye..

Gidince hemen gel ama bir yere gitme

gitmedi henüz ama geldim hazırlanıyor makyajı uzun sürer :1::1:

:19::19:küstüm saraçoğluna :37:

nasıl kameralı :44::44::44:
histeroskopi olmadan mı tedaviye başlıcaksınız :26:

histeroskopi olup tedaviye başlayan yok denecek kadar azdır o daha sonraki işlemdir..
tabi ben HSG den bahsetmiyorum şekerim ilaçlı rahim filmi değil bahsettiğim...
Histeroskopi aynı işlemden bahsediyoruzdur inşallah..
HSG çekilmeden tüpe başlanmaz..
Ama histeroskopi başarısız tüp bebek denemelerinden sonra yapılıyor ya da tüpe başlamadan önce başka bir sıkıntı varsa rahimle ilgili ondan emin olmak için yapıyorlar..İlk bakışta sorun görünmeyenlere yapmıyorlar.

Günaydın cmm
ne güzel eşin geç gidiyor işe ben sabah 7 de kalkıyorum kahvaltısını hazırlıyorum :106:
Kırmızılarının gelmesine çok üzüldüm ama ben rüyamın arkasındayım heran herşey olabilir :116:

genelde erken gider ve ben kahvaltı pek hazırlamam moduma bağlı:1:
bugün geç gideceği gelmiş patron olunca rahat tabii maaşlı çalışsa görürdüm ben onu nasıl sabah 7 dedinmi dikiliyor:1:

uzun bir aradan sonra günaydınlar.
Nasılsın diyecektim ama kırmızı kart yemişin.keyfin yok galiba.sen böle yaparsan biz ne yaparız.sen bizim mutluluk depomuzsun.tedaviye başlamayacakmısın daha.en azından kontrollerini yaptır.ekşın olsun.
bu arada ben hulusi hocadan önce ege ünv.ege hn.ı denemeye karar verdim.tüp denemem olmasına rağmen hiç aşılama yapılmadığı için 2 kez aşılamadan sonra tüp yapacakmış.durumum aşılama için çok uygun falan filan bala bala bala.Ben hiç tüp de negatif alıp aşılama deneyen duymamıştım.şekerim sen duydunmu.duydum de noluuuuuuuurrr.hatta gebe kaldı deeeeeeee.sanırım sabah sabah kafayı yediç.:52::52::52::52::52::52:

Bu arada liste bilgilerimide değiştirirsen memnun olurum.

Keyfimin olmadığı tümüyle asılsız bir iddiadır:1:
Cevap hakkımı kullanmak için yazıyorum:1:
Ege bebeği yapcan demek napalım Angaralı olmayı versin :1:
Aşılamadan tüpe geçen bir hatunu hatırlıyorum teeee bir zamanlar ama tekrar tüpe dönmek zorunda kaldı:27::27:
Ben 2 aşılama yaptırmış ve tüpe öyle başlamıştım..
2.tüp denememden sonra ısrar ettim daktıra yoruldum tüpten bana aşılama yapalım kolay olsun dedim tüp aşamasına gelmiş bir hastada aşılamaya dönmek hem zaman hem para kaybıdır tutma ihtimali var evet ama aşılamda bu ihtimal normal ilişkiye göre sadece %5 fazladır dedi...

Ama sizler koca bebeksiniz:1: niye yüzüme vuruyon ki doğuramadığımı :43::43:

Doğuramadığını yüzüne vuran 10 bebe yapmış 11.ye hamile bir kadın:27::27::1:
En az senin kadar doğuramadığımı unuttun herhalde:1::1:

Son düzenleme:
selam kızlar :3::3::3:
herkese günaydın:16::16::16::16::16:
musmutlu bir gün olsun inşallah güzel haberler alalım
2 haftadır pek girememiştim ama artık burdayım:27:
össledimmm sizleriiii:34::34::34:

hoşgeldin canmm günaydıınn:16:

Günaydın arkadaşlar... Bugun güzel birgün olsun yarın test günüm hala adet olmadım direniyorummmm:))) baş ve karın ağrısını saymazsam herşey çok güzel gidiyor benim için...

hadi inşallah yarın güzel pozitif haberlerini alırız canm:16::16:

merhaba canım histeroskopi oldum 11 nisanda
tanısal diye girdik ama operatif oldu polip varmış o alındı canım
başka bişey yokmuş şükür bide çizik atıldı işte rahime
mayıs başında tedavime başlayacağım Allah izin verirse
sen ne durumdasın :16:?

şimdiden hayırlı olsun canm tedavin inşallah bebişli biterr:49::16::16:

Günaydın kızçelerim:16::16::16:

kocaman günaydın arkadaşlar..

günaydınlar güzel bir hafta geçirelim inşş

günaayydııın kızlaaaarrr:16::16:

:16::16::16::16:

:16::16::16::16::16:

:16::16::16::16::16::16:

9 aylığına ara vermelerini diliyorum:1::1:

sen baktırdım demedinmi histeroskopiye..

gitmedi henüz ama geldim hazırlanıyor makyajı uzun sürer :1::1:

histeroskopi olup tedaviye başlayan yok denecek kadar azdır o daha sonraki işlemdir..
tabi ben HSG den bahsetmiyorum şekerim ilaçlı rahim filmi değil bahsettiğim...
Histeroskopi aynı işlemden bahsediyoruzdur inşallah..
HSG çekilmeden tüpe başlanmaz..
Ama histeroskopi başarısız tüp bebek denemelerinden sonra yapılıyor ya da tüpe başlamadan önce başka bir sıkıntı varsa rahimle ilgili ondan emin olmak için yapıyorlar..İlk bakışta sorun görünmeyenlere yapmıyorlar.

genelde erken gider ve ben kahvaltı pek hazırlamam moduma bağlı:1:
bugün geç gideceği gelmiş patron olunca rahat tabii maaşlı çalışsa görürdüm ben onu nasıl sabah 7 dedinmi diliyor:1:

Keyfimin olmadığı tümüyle asılsız bir iddiadır:1:
Cevap hakkımı kullanmak için yazıyorum:1:
Ege bebeği yapcan demek napalım Angaralı olmayı versin :1:
Aşılamadan tüpe geçen bir hatunu hatırlıyorum teeee bir zamanlar ama tekrar tüpe dönmek zorunda kaldı:27::27:
Ben 2 aşılama yaptırmış ve tüpe öyle başlamıştım..
2.tüp denememden sonra ısrar ettim daktıra yoruldum tüpten bana aşılama yapalım kolay olsun dedim tüp aşamasına gelmiş bir hastada aşılamaya dönmek hem zaman hem para kaybıdır tutma ihtimali var evet ama aşılamda bu ihtimal normal ilişkiye göre sadece %5 fazladır dedi...

Doğuramadığını yüzüne vuran 10 bebe yapmış 11.ye hamile bir kadın:27::27::1:
En az senin kadar doğuramadığımı unuttun herhalde:1::1:

Benimki iş kolik cnm sabah gözünü açar açmaz işe gitmem lazım diyor kendileride patron ama maşallahh işciden önce gidiyor :19:

Back
X