2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Sen nerdesin bakayım bıraktın gittin bizi. Son durumunun özetini alalım hemen

ayyy yirim ben seniii yaaaaaa...cok tatlısınnnnn....cnm benım evde bır takım sorunlar vardı onlarla ugrasmaktan hep dısardaydım mecburen..bugun evdeyım ve sızlerle konusmak hasret gıdermek ıstıommmm

Tamam haziranda beraber başlıyorduk değil mi melindem da vardı ensuece de vardı ama o vaz geçti bu ay başlıyor

Maşallahh maşallahhhh cnm az kalmış sanada inşallahhh fıstığım biran önce kavuşuruz bebişlerimize çook özledik onları gelsinler artık

ayyy evet yaaa...gunler gectıkce hasret artıyo yaa...Rabbıme sıgındık bız...Rabbım bıze de o guzel gunlerı yasatacak InşaAllah

ayyy yirim ben seniii yaaaaaa...cok tatlısınnnnn....cnm benım evde bır takım sorunlar vardı onlarla ugrasmaktan hep dısardaydım mecburen..bugun evdeyım ve sızlerle konusmak hasret gıdermek ıstıommmm

Ama bir daha bizi bırakma böyle

ayyy evet yaaa...gunler gectıkce hasret artıyo yaa...Rabbıme sıgındık bız...Rabbım bıze de o guzel gunlerı yasatacak InşaAllah

İnşallah hepimiz tadalım o duyguyu.mis kokularını duyalım geceleri gerekirse uyumayalım sabahlara kadar allahım duy sesimizi lütfennn

mervsh

Tamam haziranda beraber başlıyorduk değil mi melindem da vardı ensuece de vardı ama o vaz geçti bu ay başlıyor
ivvettt hazıran da beraber gun sayacaz kuzummmm....melındam sen ben baska yok muuuu:44::44::44:...ensuece hemencık karar verdı demekkkk...olsun hakkında ne zaman hayırlı ıse o zaman yapsın...kuzularımıza kavusalım artık yaaaa...kocamannnnn göbişimizzz olsunnnn

İnşallah hepimiz tadalım o duyguyu.mis kokularını duyalım geceleri gerekirse uyumayalım sabahlara kadar allahım duy sesimizi lütfennn

mervsh

ahhh bıtanem yaaa...ınan ıcımden gelenı yazmısın....yeterkı olsunlarr...uykusuz kalıp sabahlara kadar ayakta durmak ıstıommm...mınıcık zıbınlar atletler donlar yıkamak ıstıomm...ütüyü sevmem ama her seyı ütülemek istiommm....istıom istıommm Allahım duy sesımızı ya Rab...

Yumurta toplandıktan kaç gün sonra transfer yaptılar canım hemen söylim ben sana

mervsh

Cnm bana hiç taze embriyo transfer yapmadılar 42 tane yumyum toplandığı için çok ağrım oldu birde yumurta toplanmasına yakın bende polip çıktığı için direk dondurdular:26:

Aynen ütüden nefret ederim ama onun o minnak minnak cicilerini ütülemeyi.ayakkabıılıktaki o minicik ayakkabılarını herşeyini görmek isityorum

mervsh

Üçümüzden başka yok tatlım galiba yaaa, buradan duyurulur mayıs sonu haziran başı tedavşye başalayacak var mııııııı
Hepimizin göbekleri dolsun inşallahh

Aynen ütüden nefret ederim ama onun o minnak minnak cicilerini ütülemeyi.ayakkabıılıktaki o minicik ayakkabılarını herşeyini görmek isityorum

mervsh

ayyyy evet gecen bı arkadasın bebegıne zıbın takımı aldım...hiç veresim yokkkk..bakıp bakıp duruom yaaa

Cnm bana hiç taze embriyo transfer yapmadılar 42 tane yumyum toplandığı için çok ağrım oldu birde yumurta toplanmasına yakın bende polip çıktığı için direk dondurdular:26:
Maşallah canım benim de 18 tane toplanmıştı.5.güne kadar takip ettiler 5.güntransfer ettiler hepsi en iyi kalitedeydi ama işte tutanamıyolar nedense.artık bu da olmazsa histereskopi ve pgt dediler çok korkuyorum😰😰😰

mervsh

ayyyy evet gecen bı arkadasın bebegıne zıbın takımı aldım...hiç veresim yokkkk..bakıp bakıp duruom yaaa

Herşeyleri çok güzel ya yerim ben onları bi kere de ben öyle olmuştum arkadaşımın kızınq hırka almıştım nasıl beğenerwk hiç vermek istemedim bende

mervsh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…