• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Cnm bana hiç taze embriyo transfer yapmadılar 42 tane yumyum toplandığı için çok ağrım oldu birde yumurta toplanmasına yakın bende polip çıktığı için direk dondurdular:26:

kızzzzz maşaAllahhh sanaaaaaa...ne yedin ne içtin kuzum 42 yumos verdın:1::1::1:

Herşeyleri çok güzel ya yerim ben onları bi kere de ben öyle olmuştum arkadaşımın kızınq hırka almıştım nasıl beğenerwk hiç vermek istemedim bende

mervsh

off yaa...ınsan kötu oluyor yaaa...olsun kuzum umut oldukca hersey daha kolay gelıyor ınsana..bız umutlu oldukca bebıslerın gelmesı daha kolay olacak emınım...:16::16::16::16:

off yaa...ınsan kötu oluyor yaaa...olsun kuzum umut oldukca hersey daha kolay gelıyor ınsana..bız umutlu oldukca bebıslerın gelmesı daha kolay olacak emınım...:16::16::16::16:

Aynen hep içimde bi umut var olacak bir gün ama işte ben çok aşırı sabırsızım bir an önce olsun istiyorum rabbim hepimize tez vakitte versin inşallah canım benim

mervsh

Maşallah maşallah 41 kere maşallah

mervsh

Herşeyleri çok güzel ya yerim ben onları bi kere de ben öyle olmuştum arkadaşımın kızınq hırka almıştım nasıl beğenerwk hiç vermek istemedim bende

mervsh

Bende 3 yıl önce kırmızı bir taç gördüm o kadar kibardı ki satın aldım. Doğurduğumda takarım diye, ama bir türlü takmak nasip olmadı. Kuzenim doğurdu arkadaşım doğurdu onlara vermek istedim ama kıyamadıııım:5:

Bende bende hem senin gibi ballı bir kız sevilmez mi:16::16:

dimi amaaa....ben ballı sıziler tatlı ohh misss...bi de çay olsa tam yemelik:56::56::56:..bacılar ben azcık iş edeyım bı ıkı saate gelıcem inşaAllah...sizleri coook opuommmm:54::54::54::54:

Bende 3 yıl önce kırmızı bir taç gördüm o kadar kibardı ki satın aldım. Doğurduğumda takarım diye, ama bir türlü takmak nasip olmadı. Kuzenim doğurdu arkadaşım doğurdu onlara vermek istedim ama kıyamadıııım:5:

verme verme:45::45: kendıne aldın sen onuuu...o senın kısmetın..bebişinle foto cekınırken sizin mutluluğunuzu taclandıracak o taç kuzummmm:16::16::16:

Bende bi elbise aldım yaz içln kot elbise eşime diyorumki tam bunu giyerken 3 -4 aylık olcak göbüşüm hafif çıkacak ne kadar güzel olur dimi diyorum herşeyimi alırken ona göre hayal kuruyorum inşallah bu sefer olacak ya rabbim duy sesimizi lütfennn

mervsh

dimi amaaa....ben ballı sıziler tatlı ohh misss...bi de çay olsa tam yemelik:56::56::56:..bacılar ben azcık iş edeyım bı ıkı saate gelıcem inşaAllah...sizleri coook opuommmm:54::54::54::54:

Hayırlı işlrr canım sana:1:

verme verme:45::45: kendıne aldın sen onuuu...o senın kısmetın..bebişinle foto cekınırken sizin mutluluğunuzu taclandıracak o taç kuzummmm:16::16::16:

Amin inşallah canım, tedavi sürecimde onu hep yanımda taşıyacağım çünkü onda çok büyük bir duygu yüklü belki bana uğur getirir.

Bende bi elbise aldım yaz içln kot elbise eşime diyorumki tam bunu giyerken 3 -4 aylık olcak göbüşüm hafif çıkacak ne kadar güzel olur dimi diyorum herşeyimi alırken ona göre hayal kuruyorum inşallah bu sefer olacak ya rabbim duy sesimizi lütfennn

mervsh

İnşallah canıııım, Allahım bizlere tez vakitte hayırlısını nasip etsin inşallah

cnm ahm dediğin ne onu bilmiyorum hayatım.. ama son bir yıldır tek bir yumurtam oluşuyor...

Canim kan aliyolar ...rezervlerinin durumunu kanda ogrenebiliyosun...doktoruna soylersen bu testi yaptirir sana...fsh kac?Bol bol incir kuru yap ben amaliyatimi olayim baslicam kurlere...

Herkese merhabalar, Allah nasip ederse salı günü transferim var, tedirginim:18: heyecanlıyım :17: sizlerden dua istiyorumm, inşaallah herşey yolunda gider ve bende sizlerde bebeklerimize kavuşuruzz :16: :49: :emir_bebek:

Günaydın kızlar fena bir regl sancısıyla uyandım bu sabahhh hemen lavaboya attım kendimi transferin 6.günü bugün ya çok mutsuzum

Canim gayet normal bişey boşna mutsuzluğa kapılma 6-12 gün arasında böyle şeyler oluyor hatta benimde 6. Günümde felaket adet sancım vardı her seferinde wc ye gidiyodum kan geldimi diye ve geldide ben dedim tamam bitti herşey meğerse yerleşme kanaması olmuş bende adet ağrısına gelince 2 aya kadar sürdü hemen hemen hergün inşallah herşey yolunda gider

Herkese merhabalar, Allah nasip ederse salı günü transferim var, tedirginim:18: heyecanlıyım :17: sizlerden dua istiyorumm, inşaallah herşey yolunda gider ve bende sizlerde bebeklerimize kavuşuruzz :16: :49: :emir_bebek:

Allahım hayırlısıyla bebeğine sana bağışlar canım. Allah yardımcın olsun Allah yüzünü güldürsün canım

Back
X