2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
bişi sorabilirmiyim benm fsh 14.5 çıktı eşimdede sperm azlıgı var ilk tüp bebek denemem başarısız oldu fsh ile ilgili bi bilgin varmı nasıl düşürebilirim

Canim benim saracoglunun kurleri var hatta internette saracoglunun teli var bence ara onu.sana gonderecegi kurleri bi dene .birde incir kuru deneyip sifa bulanlar cok burda.bizim bir arkadasinda senin gibiydi fshi tedavisi iptal oldu bu kurler sayesinde dusurdu.su anda yaptiriyo tup bebegini.bende doktorumla konustuktan sonra ptesi aticam saracoglunu.

evet bende senin gibi düşünüyorum cnm sanki dr.la bile konuşsam bebeğime bi adım daha yaklaştım diyorum inşlh histeroskopin başarılı geçer ve bir sorun çıkmaz ve ardından donmuş bebeklerini alır gelirsin evine
Bende pazartesi bebislerimi alicam ins banada dua edin arkadaslar...
pazartesiden sonra bol pozitifli günlerin olsun
ne zordur haklısın ağlama desende için dayanmaz buna
ama silkelen bi daha denersin bi daha ki sefere bebeğin seni hiç bırakmaz
daha güzel günlerin var önünde o günlerin yakındır inşlh

bizde 350 tl verdik ama bana 20 gün içinde çıkar dediler sonuçlar 10 gün oldu hala çıkmadı

günaydın kızlar yarın bende bebeklerimi almaya gidicem nasip olursa allah izin verirse 3.gün embriyosuymuş bu defa 3.gün embriyosu olup da tutan varmı benim daha önceki tedavim 5.gündü kimyasal oldu donmuşlarımda kimyasal oldu inşallah bu defa beni hiç bırakmazlar allahım

Günaydın cnm olmazmı var tabiii 3.gün embriyosu olupta tutan
Allahın izniyle seninde öyle olacak

Kuzum seni çok iyi anlıyorum benimde ilk tedavim kimyasal gebelikle sonuçkandı 39 dan 86 yükseldi ondan sonra 40 küsüre indi ve ben birdaha kan testi yaptırmadım tam 1 ay kanamam oldu sonra doktora gittim dış gebelik olabilir dedi aklım gitti çok şükür değilmiş
Neyseki senin öyle olmadı 10 dan 6 ya düştü korkma cnm bence 1 kaç haftaya adet olursun

Geçmiş olsun cnm şimdi nasıl oldun başının ağrısı geçtimi :26:
Elma işe yaradımı merake ettim:44:

Yok cnm bana etkisi olmadı.hala bile hafiften var baş agrısı. bide bunun ustune boynumda ağrıyor biraz sag tarafı.ters bisey yaptım herhalde.amannn napalımmm agrısınlar.

arkadaşlar sizden bir ricam var dr bana gonol f 300ıu kul hazır enj kalemı dıye iğne verdi.bunu 75 ml vurulucam bugun ama okutunun içinde birde şırınga var dolu onu nerde kullanacagım dr dayken farketmedım bugunde pazar soramam kafam karıstı siz deneyımlısınız en azından bılırsınız cevap verırsenız cok sevınırım

Yok cnm bana etkisi olmadı.hala bile hafiften var baş agrısı. bide bunun ustune boynumda ağrıyor biraz sag tarafı.ters bisey yaptım herhalde.amannn napalımmm agrısınlar.

Cnm kağıt havluyu başına göre katla üstüne kolonya sık onun üstünede karabiber dök şakaklarına gelecek kadar
sonra kağıt havlunun üstüne yazmada bağlı ondan sonra karanlık odada yat uyumaya çalış karabiberli kolonya karışımı tatlı tatlı başını yakıyor dayana bileceğin bi ağrı oluyor işe yarıyor internettende araştır göreceksin

Günaydın kızlar fena bir regl sancısıyla uyandım bu sabahhh hemen lavaboya attım kendimi transferin 6.günü bugün ya çok mutsuzum

Merhaba arkadaşlar6-9.gun lekelenmem oldu.Bugun10.gun,artik leke yok.Dun test yaptirdim.Sonuc18.86..cok sevindim ama sanki deger biraz dusuk mu..bi de sol tarafimda ara ara agri oluyor..korkuyorum. .dis gebelik olmasin..iki tane embriyom transfer edilmisti..2.denemem..benzer hikayesi olan var mi acaba..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…