Evet canım tüp çok tşk ederim.. Darısı burda isteyen herkese..
🌸🌸🌸
bişi sorabilirmiyim benm fsh 14.5 çıktı eşimdede sperm azlıgı var ilk tüp bebek denemem başarısız oldu fsh ile ilgili bi bilgin varmı nasıl düşürebilirim
evet bende senin gibi düşünüyorum cnm sanki dr.la bile konuşsam bebeğime bi adım daha yaklaştım diyorum inşlh histeroskopin başarılı geçer ve bir sorun çıkmaz ve ardından donmuş bebeklerini alır gelirsin evineiyi akşamlar kızlar...
tüp bebek merkezinin kapısından bile girmek ümitlerin yeşermesine neden olabiliyor.
ilk negatifimi 26 şubatta aldım.geçen hafta dr.daydık.pazartesi histereskopim var ve tromboli testide yapılacak.normalde sebepsiz infetrilite ama histereskopide bişey çıkacak diye hissediyorum....
mayısdada nasipse buzlukta bekleyen bebişlerimden alıcaz...
pazartesiden sonra bol pozitifli günlerin olsunBende pazartesi bebislerimi alicam ins banada dua edin arkadaslar...
ne zordur haklısın ağlama desende için dayanmaz bunaKızlar ilk pozitif sonra negatif sonuçlanmasıı ne kadar kötü bişeymiş ya.ağlaamaktan gözler şişti.ağlamayım üzülmeyim diyorum ama olmuyo.kafam cok ağrıyor.ve hala gebelik belirtilerim dewam ediyor.kanamamda olmadı daha.kanama olmadan da bebek düşermi kızlar
daha önce yapılmadımı hiç histereskopi...
canım senin Ankarada olduğunu farketmemişim.. ben İstanbuldayım Mecidiyeköy Düzen Lab aradım 3 saatte çıkıyor dediler fiyatı 345 TL miş.. sence uygunmu yoksa araştırsammı biraz daha..
senin sonuçlar çıktımı umatım sıkıntı yoktur..
Çal tatlım dua mı çaldın bunu da çal
inşallah canım inşallah bakalım devamı gelecek mi.
Öyle miiiii..:)) dur bi deneyim gibip elma koklayım..
günaydın kızlar yarın bende bebeklerimi almaya gidicem nasip olursa allah izin verirse 3.gün embriyosuymuş bu defa 3.gün embriyosu olup da tutan varmı benim daha önceki tedavim 5.gündü kimyasal oldu donmuşlarımda kimyasal oldu inşallah bu defa beni hiç bırakmazlar allahım
Canim rezerv azligi var demissin amh sonucun kac ben cok uzuldum kendiminkine ogrenince
rabbim istesin yeterki nasip ediyor işte maşallah canım sana...
Allahım tamamına erdirsin.
Kızlar ilk pozitif sonra negatif sonuçlanmasıı ne kadar kötü bişeymiş ya.ağlaamaktan gözler şişti.ağlamayım üzülmeyim diyorum ama olmuyo.kafam cok ağrıyor.ve hala gebelik belirtilerim dewam ediyor.kanamamda olmadı daha.kanama olmadan da bebek düşermi kızlar
Geçmiş olsun canım ama doktorlar ağrıyı çekmenin daha tehlikeli olacağını söylüyorlar
Geçmiş olsun cnm şimdi nasıl oldun başının ağrısı geçtimi :26:
Elma işe yaradımı merake ettim:44:
Yok cnm bana etkisi olmadı.hala bile hafiften var baş agrısı. bide bunun ustune boynumda ağrıyor biraz sag tarafı.ters bisey yaptım herhalde.amannn napalımmm agrısınlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?