Günaydın kızlar fena bir regl sancısıyla uyandım bu sabahhh hemen lavaboya attım kendimi transferin 6.günü bugün ya çok mutsuzum
Ama senin daha var adet olmana korkacak bişi yok fıstığım hem ne biliyorsun bebiş tutundum sinyali veriyor
Ya ne bileyim normalde ben 28 .gün regl olurdum ya bugünde 26-27.gün ya korktum bi an tuvaletten gelemiyorum yani olumlumu düşüneyim diyosun canım
mervsh
Merhaba arkadaşlar6-9.gun lekelenmem oldu.Bugun10.gun,artik leke yok.Dun test yaptirdim.Sonuc18.86..cok sevindim ama sanki deger biraz dusuk mu..bi de sol tarafimda ara ara agri oluyor..korkuyorum. .dis gebelik olmasin..iki tane embriyom transfer edilmisti..2.denemem..benzer hikayesi olan var mi acaba..
Canım seninki kaçıncı gün embriyosuydu ne bileyim ilk ikisinde de böyle son üç gün regl sancılarım vardı bunda da erken başladıAslında herkzin belirtisi farklı oluyor cnm mesela ben kimyasal gebelik yaşadığımda sol bacağım ve belim çok ağrımıştı hatta 8.gün gün hafif kan gelmişti çok korkmuştum hemen kan testi yaptırdım pozitif çıkmıştı kısa da olsa hamile kalmıştım (embriyom kaliteli olmadığı için bıraktı ) kimisi adet belirtilerin iyi olduğunu söylüyor :26: Ama hamile kalıp hiç belirti yaşamayan da var
Belkide senin hamilelik belirtin adet ağrısı gibi inşallahhhh öyledir
gunaydınnnnnnn kızlarrrr.....sizleri özledimmmm...nasılsınız bakalım görüşmeyeliiiii
transferin 10.günü kızlar beta hcg 131.27 çıktı çok mutluyum.Allahıma şükürler olsun isteyen herkesin olsun inşallah.
Günaydım canımmm çok şükür iyi diyelim iyi olsun
Pazar günü olduğu içim kimse yok sanırım:26:
Canım seninki kaçıncı gün embriyosuydu ne bileyim ilk ikisinde de böyle son üç gün regl sancılarım vardı bunda da erken başladı
mervsh
İnşallah bebeğim yerleşmişsindir eğer yerleştiysen sonuna kadar çekerim bu ağrıları😃😃5.gün embryosuydu canım blastosist yaniyaaa ben hiç sormadım kaçıncı gün embriyosu olduğunu her gittiğimde sorucam diyorum unutuyorum
Şuan senin en zor günlerin beklemek çook zor bunları düşünme dicem çok saçma olacak çünkü bende düşünmeden yapamıyorum
Şuanki ağrıların bebeğindendir inşallahh hatta sana mesaj gönderiyor ağrı olarak mesajıda şu "anne merak etme ben yerleştim "
ayyy hava cok güzel yaaa...herkes dısarı kaçtı galıba...cnm senın tedavı basladı mı...esıla pozitif mı aldı
ben senin duanında çalmıştım dimi doğru
İnşallah bebeğim yerleşmişsindir eğer yerleştiysen sonuna kadar çekerim bu ağrıları😃😃5.gün embryosuydu canım blastosist yani
mervsh
Canın sağolsun arkadaşım herşey sana feda olsun, güzel şeyleri paylaşmayacaksak bizim dünya da ne işimiz var
Doğru diyorsun canımcım
Buarada hoşgeldin
gunaydınnnnnnn kızlarrrr.....sizleri özledimmmm...nasılsınız bakalım görüşmeyeliiiii
İnşallahhh cnm benimmmm
bende bu salı gidicem ulun beye unutmazsam sorucam
En iyisi telefonun not defteri kısmına yazayım :26:
Evett cnm esila arkadaşımız 9.gün kan sonucu 148 doktoru belki ikiz gebelik olabilir demiş
Benim tedavim başladı salı günü gidicem o zaman transfer günü belli olur inşallahhh
sen neler yapıyorsun cnm herşey yolundadır inşallahhh
ayyy cıddı mısın...hem de ıkız haaa...ayy süper yaaaa ...cnm benım surec de basladı sayılır...bu ay bı test yapılacak...gelecek ay hısteroskopı...hazıran adetı ıle de tedavı baslayacak inşaallah...hepimizin hakkında hayırlsı olsunn..umarım bu son tedavımız olur da kuzularımıza kavusuruz ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?