2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
transferin 10.günü kızlar beta hcg 131.27 çıktı çok mutluyum.Allahıma şükürler olsun isteyen herkesin olsun inşallah.

gözün aydın ilk mutlu haberi almışsın...allah kucağına almayıda nasip etsin sağlıkla...

daha önce yapılmadımı hiç histereskopi...

iyi akşamlar kızlar...
tüp bebek merkezinin kapısından bile girmek ümitlerin yeşermesine neden olabiliyor.
ilk negatifimi 26 şubatta aldım.geçen hafta dr.daydık.pazartesi histereskopim var ve tromboli testide yapılacak.normalde sebepsiz infetrilite ama histereskopide bişey çıkacak diye hissediyorum....
mayısdada nasipse buzlukta bekleyen bebişlerimden alıcaz...

transferin 10.günü kızlar beta hcg 131.27 çıktı çok mutluyum.Allahıma şükürler olsun isteyen herkesin olsun inşallah.

Canım hayırlı olsun allah kucağına almayı nasipetsin inşallah. Ve haber bekleyenlerede ( yani bana ) güzel sonuşlar göstersin :)

Buz bebeklerin sana hayırlınuğurlu olsun inşallah canım, dualarım seninle
Bende pazartesi bebislerimi alicam ins banada dua edin arkadaslar...

Dualarım seninle inşallah senin için herşeyin hayırlısı olur

Kızlar ilk pozitif sonra negatif sonuçlanmasıı ne kadar kötü bişeymiş ya.ağlaamaktan gözler şişti.ağlamayım üzülmeyim diyorum ama olmuyo.kafam cok ağrıyor.ve hala gebelik belirtilerim dewam ediyor.kanamamda olmadı daha.kanama olmadan da bebek düşermi kızlar

Büyük ihtimalle düşük yaparken kanaman olması gerek ama sen bunları düşünme hayırlısı buymuş de ve bir dahaki denemen için şimdiden kendini hazırlamaya başla, Allaha sığın lütfen

Son düzenleme:
Kimse kalmamış canım bizde çıkalım yatalım bari

Canim benim nasip buymus seni çok iyi anlıyorum geçen tedavimde benimde öyle olmuştu 22 çıkmıştı sonra düştü pes etmek yok bugün ağla uzul ama yarın tekrar ayağa kalkıp 2. tedavin için kendini topla inşallah bu sefer bebisin sana gelecek Rabbim hepimizin yüzünü guldursun

:)) benim de ilkti canim..
2. temmuz gibi dusunuyorum..
senin ne zaman 2. ?

benim doktorun iki ay arasi bu ay bitti ben şimdi regl oldum bu ay koydurucaktim bu 3.adetimdi ama doktorum endokrine sevk etmişti bende pko tanisi var p.tesi teşhisten sonra gidip doktoruma görüşcem o ne derse ona göre haraket etcem bana kalsa ben eylül yada ekim düşünüyordum ama eşim ailesi ara vermeyin 2.için diyorlar 8 yumişim vardi benim birincide bir tane koydular bunda iki tane koysalar beş defada aşilama oldum ben ama sadece tüp bebeğim tuttu canim ne kadar aliştim desemde zor oluyo bazen yinede bu duyguyu tattiran rabbime hamd olsun herkeze hayirli yavrular versin buz bebeklerimize kavuşturacak sağliklar versin bizide güldürsün nerde tedavi oluyorsun sen

Buz bebeklerin sana hayırlınuğurlu olsun inşallah canım, dualarım seninle

Dualarım seninle inşallah senin için herşeyin hayırlısı olur

dualarim seninle canim bende onlara hayirlisiyla kavuşmayi bekliyorum hepiniz için hep hayirli olani diliyorum rabbimden

Rabbime tevekkül et canim onlarin tek gerçek sahibine o herşeyin hayirlisini güzelini bilendir.ağla hiç isyan etme canim sabirlar diliyorum hepimize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…