• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
bişi sorabilirmiyim benm fsh 14.5 çıktı eşimdede sperm azlıgı var ilk tüp bebek denemem başarısız oldu fsh ile ilgili bi bilgin varmı nasıl düşürebilirim :emir_bebek:

Canım benim ilk tüp bebek tedavimde fsh 17 çıkmıştı ve tedavim başarısızlıkla sonuçlandı daha doğrusu transfer iptal oldu. Doktorum bıosteron ilaç verdi onu kullanıyorum ve testere dişli aslan pençesi kürü yaptım ibrahim saraçoğlu tarifi var internette ama istersen bende sanabyaza bilirim. İlk ay kullandım 7 küsüre düştü sonra devam ettim 6 düştü hala devam ediyorum.

Hayırlı olsun canım. Doktorun çoğul gebelikle ilgili bişe söyle di mi? Benim 9. Gün 148 bana ikiz olabilir dedi de

🌸🌸🌸

seninki de hayirli olsun canimmmm :))
benim dış gebelik, sen renk11 e yazicaktin :)

Kızlar artık bi bebeğim yok.değerim 10.37 den 6.18 e düşmüş.anne olamıyorum.Allahım böyle uygun görmüş.inşallah bigün anne olurum.....
üzüldüm cnm sabrını versin yaradan ama öyle deme inşlh bi daha ki sefere bebeğin seninle olur...
Allah yüzünüzü güldürsün canım, ben iyi şeyler olacağına inanıyorum. Bu arada çıkan sperm olduğunda donduracaklar mı yoksa boşa mı gidecek?
sağol cnm ya evet kaliteli spermler çıkarsa donduracakalr şimdi elimizde 1000 tane varda embriyologumuz daha kaliteli olsun tedavide tereddüt etmeyelim dedi hafatya belli olur inşlhh
Olmaz mı tabiki oldu. Bugün kendi doktoruma gittim o da bükük ihtimal ikiz dedi. Pzt tekrar kan vercem..

🌸🌸🌸
maşalalh ne güzel sonuna kadar sağlıklı olsun bebeklerin...

transferin 10.günü kızlar beta hcg 131.27 çıktı çok mutluyum.Allahıma şükürler olsun isteyen herkesin olsun inşallah.
:46::46:gözünaydın çok mutlu oldum darısı bizlere olsun bizelere de dua edin :49::49:
Transferin 9.gunu deger 13:( 3.deneme ve artik yorgunum, caresizim, allahima hergun yalvariyorum olmicaksa bi evladim al icimdeki evlat hasretini istegini dayanamiyorum cunku yuregim yaniyo. İlk denememde ikizlerimi 18haftalikken kaybettim:( ne buyuk aciymis rabbim 1yil gecti ama acisi hala icimde :( korkuyorum. Hayatima devam edemiyorum bebek ozlemi varken icimde. İstesemde olmuyo. Allahim yardim et bizlere....

cnm değerin yükselmicek diye bişey yok inşlh yükselir bebeğin seninle olur...:34:

225 ile başladım bende gonalfe 8 gün 225 sonra bir gün 150 ye 2 günde 75 vuruldum canım ben tedavide gerçekten Allah yardım etti sakın korkma sende dua et bol bol benim tam 42 yumurtam oldu kesin ohss olacağım diye düşündüm ve ohss olmadım düşün.hiç bir sorun yaşmadım sadece çok ağırlaşmıştım yumurtalardan dolayı :)yumurta toplamadan sonra dondurduk embriyoları 15 tane kaliteli olanları ve ben 4 gün sonra regli oldum iyiki o ay transfer olmamışım vücut hazır olmuyor hemen.diğer adetimle transfer oldu.30 yaşındayım canım inşallah seninde sorunsuz geçer hangi merkeze gidiyorsun.

canim tsk ederim cevaplarin icin ben almanyadayim burada universitede yaptiriyorum bakalim nasil olacak ama bana hic kan tahlili yapilmadi e2 degerimi bilmiyorum sadece bir kez cuma günü ultrasyonla yumurtalarima bakildi pazartesi tekrar bakilacak buyuk bir ihtimalle catlatma ignemi vuracagim

canim tsk ederim cevaplarin icin ben almanyadayim burada universitede yaptiriyorum bakalim nasil olacak ama bana hic kan tahlili yapilmadi e2 degerimi bilmiyorum sadece bir kez cuma günü ultrasyonla yumurtalarima bakildi pazartesi tekrar bakilacak buyuk bir ihtimalle catlatma ignemi vuracagim

hayrlısı olsun canım Allah yardımcın olsun...

üzüldüm cnm sabrını versin yaradan ama öyle deme inşlh bi daha ki sefere bebeğin seninle olur...

sağol cnm ya evet kaliteli spermler çıkarsa donduracakalr şimdi elimizde 1000 tane varda embriyologumuz daha kaliteli olsun tedavide tereddüt etmeyelim dedi hafatya belli olur inşlhh

maşalalh ne güzel sonuna kadar sağlıklı olsun bebeklerin...

:46::46:gözünaydın çok mutlu oldum darısı bizlere olsun bizelere de dua edin :49::49:

cnm değerin yükselmicek diye bişey yok inşlh yükselir bebeğin seninle olur...:34:

ne güzel haberler var bugun forumda. mutlu haber alan tum arkadaslari tebrik ediyorum

Back
X