Hemen yardımcı oluyorum arkadaşa canım![]()
bedava reklamını yapıyorum ona göre:))

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hemen yardımcı oluyorum arkadaşa canım![]()
bişi sorabilirmiyim benm fsh 14.5 çıktı eşimdede sperm azlıgı var ilk tüp bebek denemem başarısız oldu fsh ile ilgili bi bilgin varmı nasıl düşürebilirim![]()
Harika canım tebrik ediyorum darısı bizim başımıza inşallah
canım oda kişisel markalaşmadan yanada:)) yoksa senin tırnağın olamaz:)
sen sigaramı içiyorsun bu arada
gözün aydin canim, hayirli olsun :))
saglikla devam etsin insallahhh
Hayırlı olsun canım. Doktorun çoğul gebelikle ilgili bişe söyle di mi? Benim 9. Gün 148 bana ikiz olabilir dedi de
🌸🌸🌸
üzüldüm cnm sabrını versin yaradan ama öyle deme inşlh bi daha ki sefere bebeğin seninle olur...Kızlar artık bi bebeğim yok.değerim 10.37 den 6.18 e düşmüş.anne olamıyorum.Allahım böyle uygun görmüş.inşallah bigün anne olurum.....
sağol cnm ya evet kaliteli spermler çıkarsa donduracakalr şimdi elimizde 1000 tane varda embriyologumuz daha kaliteli olsun tedavide tereddüt etmeyelim dedi hafatya belli olur inşlhhAllah yüzünüzü güldürsün canım, ben iyi şeyler olacağına inanıyorum. Bu arada çıkan sperm olduğunda donduracaklar mı yoksa boşa mı gidecek?
maşalalh ne güzel sonuna kadar sağlıklı olsun bebeklerin...Olmaz mı tabiki oldu. Bugün kendi doktoruma gittim o da bükük ihtimal ikiz dedi. Pzt tekrar kan vercem..
🌸🌸🌸
transferin 10.günü kızlar beta hcg 131.27 çıktı çok mutluyum.Allahıma şükürler olsun isteyen herkesin olsun inşallah.
Transferin 9.gunu deger 133.deneme ve artik yorgunum, caresizim, allahima hergun yalvariyorum olmicaksa bi evladim al icimdeki evlat hasretini istegini dayanamiyorum cunku yuregim yaniyo. İlk denememde ikizlerimi 18haftalikken kaybettim
ne buyuk aciymis rabbim 1yil gecti ama acisi hala icimde
korkuyorum. Hayatima devam edemiyorum bebek ozlemi varken icimde. İstesemde olmuyo. Allahim yardim et bizlere....
225 ile başladım bende gonalfe 8 gün 225 sonra bir gün 150 ye 2 günde 75 vuruldum canım ben tedavide gerçekten Allah yardım etti sakın korkma sende dua et bol bol benim tam 42 yumurtam oldu kesin ohss olacağım diye düşündüm ve ohss olmadım düşün.hiç bir sorun yaşmadım sadece çok ağırlaşmıştım yumurtalardan dolayı :)yumurta toplamadan sonra dondurduk embriyoları 15 tane kaliteli olanları ve ben 4 gün sonra regli oldum iyiki o ay transfer olmamışım vücut hazır olmuyor hemen.diğer adetimle transfer oldu.30 yaşındayım canım inşallah seninde sorunsuz geçer hangi merkeze gidiyorsun.
canim tsk ederim cevaplarin icin ben almanyadayim burada universitede yaptiriyorum bakalim nasil olacak ama bana hic kan tahlili yapilmadi e2 degerimi bilmiyorum sadece bir kez cuma günü ultrasyonla yumurtalarima bakildi pazartesi tekrar bakilacak buyuk bir ihtimalle catlatma ignemi vuracagim
üzüldüm cnm sabrını versin yaradan ama öyle deme inşlh bi daha ki sefere bebeğin seninle olur...
sağol cnm ya evet kaliteli spermler çıkarsa donduracakalr şimdi elimizde 1000 tane varda embriyologumuz daha kaliteli olsun tedavide tereddüt etmeyelim dedi hafatya belli olur inşlhh
maşalalh ne güzel sonuna kadar sağlıklı olsun bebeklerin...
gözünaydın çok mutlu oldum darısı bizlere olsun bizelere de dua edin
cnm değerin yükselmicek diye bişey yok inşlh yükselir bebeğin seninle olur...![]()
seninki de hayirli olsun canimmmm :))
benim dış gebelik, sen renk11 e yazicaktin :)
hayırdır cnm ne oldu ki :26:Offf kızlar nasıl başım çatlıyor yaaa.(((
Offf kızlar nasıl başım çatlıyor yaaa.(((
Offf kızlar nasıl başım çatlıyor yaaa.(((
İlaç almadın mı?
hayırdır cnm ne oldu ki :26:
geçmiş olsun güzelim aniden baş ağrısı başladı demek ki umarım çabuk geçer :26:Bisey olmadı bilmiyorum.oyle cok bas agrisi ceken biride de degilim..(
Evde elma varsa elma kokla biraz canım sonra da karanlık odada biraz gözlerini kapatıp uzan.. Benim yöntem rahatlatıyo. Migrenli biri olarak..
🌸🌸🌸