- 3 Ekim 2013
- 8.390
- 880
- 248
- 34
Kırk yıl düşünsem aklıma gelmezdi süpermiş fikrin ben bayıldımmmmmmm![]()
Teşekkür ederim canım mersi

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kırk yıl düşünsem aklıma gelmezdi süpermiş fikrin ben bayıldımmmmmmm![]()
Sen onu bunu bırak ben ne konuştum eşimle söyliyim
Aklıma çocuğum olursa ona koyacağım ismi markalaştıracağım dedim, hani ünlü markaların isimleri amlem yapılıyor ya mesela armani, gucci gibi bende çocuğumun ismini amlem tasarlayacağım odasında bir yerde o amlem olacak bazı çamaşırlarına işleyeceğim, künyesinin ucuna takacağım yani çocuğum kendi isminin markasıyla bütünleşecek, ilerde mimar olursa veya tasarımcı olursa veya sanatçı olursa bebekliğinden beri bütünleştiği markası ile önemli bir isim yapmasında ön ayak olmuş olacağım. Eşimde çok kapitalist bir düşünce dedi ama fikir hoşuna gitti![]()
Kızlar artık bi bebeğim yok.değerim 10.37 den 6.18 e düşmüş.anne olamıyorum.Allahım böyle uygun görmüş.inşallah bigün anne olurum.....
Yemedin kafayı canım hayallerimiz bir gün gerçekleşecek inaşallh
İçim rahatladı tek kafayı yiyen ben değilmişim phalanın ve ensuecenin hayalinide okuyunca ohhhh çektim resmen![]()
Ha ha ha komiksiniz hepiniz ya benim eşim pek hayal kurmayı sevmez ben de köreldim onun yanında galiba
Benim eşimde hiç sevmez de yavaş yavaş bana bezetmeye çalışıyorum
Merveeee dualarımda olacaksın cnm inşalahhh pozitif sonuç alırsın![]()
İnşallah canım benim sende benim dualarımdasın bu arada ismin ne tatlım
Aklıma çocuğum olursa ona koyacağım ismi markalaştıracağım dedim, hani ünlü markaların isimleri amlem yapılıyor ya mesela armani, gucci gibi bende çocuğumun ismini amlem tasarlayacağım odasında bir yerde o amlem olacak bazı çamaşırlarına işleyeceğim, künyesinin ucuna takacağım yani çocuğum kendi isminin markasıyla bütünleşecek, ilerde mimar olursa veya tasarımcı olursa veya sanatçı olursa bebekliğinden beri bütünleştiği markası ile önemli bir isim yapmasında ön ayak olmuş olacağım. Eşimde çok kapitalist bir düşünce dedi ama fikir hoşuna gitti![]()
Ben deniz duygu :87:
Tanıştığıma çok çok memnun oldum tatlım
Waaauwww hııı hımmmm oooooooo süper fikir....valla bende degil kirk yıl bi omur dusunsem aklıma gelmezzsss..
Bende bende çoook fazla memnun oldum cnm benim![]()
Ayyy çok canım kaynadı sana ya inanki ayrı bi mutluluk yarattın bende.bu arada samsunluyum ve hemşireyim canım yaşım 27
Herşey karşılıklı cnm bende senin sayende mutlu ve pozitif oldum
Cnm bende ağustosta 28 olucam :85:
Normalde eşimle çalışıyorum ama bu kış gitmedim kaytardım![]()
Hemşire olman ne güzel çocuğumun aşılarını sen yaparsın![]()
Oyy minnak yerim ben onu ya inşallah canım ama ben kıyamam ona zaten zor oldular diye artık yere göğe sıgdıramayız onları.eşim diyoki anne ben üşüdüm deme hakkı yok bizim çocuğun çünkü -196 dereceden çıktın evladım sen üşüyemezsin dicez diyo.nerelisin canım
canım sende bi hülya avşar havası sezdim:))
Hahaha çok iyi yaaa üşüme hakkı yok
Babam erzincanlı![]()
Sesli güldüm süpersin süper![]()