• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Sen onu bunu bırak ben ne konuştum eşimle söyliyim
Aklıma çocuğum olursa ona koyacağım ismi markalaştıracağım dedim, hani ünlü markaların isimleri amlem yapılıyor ya mesela armani, gucci gibi bende çocuğumun ismini amlem tasarlayacağım odasında bir yerde o amlem olacak bazı çamaşırlarına işleyeceğim, künyesinin ucuna takacağım yani çocuğum kendi isminin markasıyla bütünleşecek, ilerde mimar olursa veya tasarımcı olursa veya sanatçı olursa bebekliğinden beri bütünleştiği markası ile önemli bir isim yapmasında ön ayak olmuş olacağım. Eşimde çok kapitalist bir düşünce dedi ama fikir hoşuna gitti:1:

Kızlar artık bi bebeğim yok.değerim 10.37 den 6.18 e düşmüş.anne olamıyorum.Allahım böyle uygun görmüş.inşallah bigün anne olurum.....

Canım üzülme rabbim bir gün nasip edicek inşallah

Aklıma çocuğum olursa ona koyacağım ismi markalaştıracağım dedim, hani ünlü markaların isimleri amlem yapılıyor ya mesela armani, gucci gibi bende çocuğumun ismini amlem tasarlayacağım odasında bir yerde o amlem olacak bazı çamaşırlarına işleyeceğim, künyesinin ucuna takacağım yani çocuğum kendi isminin markasıyla bütünleşecek, ilerde mimar olursa veya tasarımcı olursa veya sanatçı olursa bebekliğinden beri bütünleştiği markası ile önemli bir isim yapmasında ön ayak olmuş olacağım. Eşimde çok kapitalist bir düşünce dedi ama fikir hoşuna gitti:1:

Waaauwww hııı hımmmm oooooooo süper fikir....valla bende degil kirk yıl bi omur dusunsem aklıma gelmezzsss..

Ayyy çok canım kaynadı sana ya inanki ayrı bi mutluluk yarattın bende.bu arada samsunluyum ve hemşireyim canım yaşım 27

Herşey karşılıklı cnm bende senin sayende mutlu ve pozitif oldum :16:
Cnm bende ağustosta 28 olucam :85:
Normalde eşimle çalışıyorum ama bu kış gitmedim kaytardım :1:
Hemşire olman ne güzel çocuğumun aşılarını sen yaparsın :52:

Son düzenleme:

canım sende bi hülya avşar havası sezdim:))

Herşey karşılıklı cnm bende senin sayende mutlu ve pozitif oldum :16:
Cnm bende ağustosta 28 olucam :85:
Normalde eşimle çalışıyorum ama bu kış gitmedim kaytardım :1:
Hemşire olman ne güzel çocuğumun aşılarını sen yaparsın :52:

Oyy minnak yerim ben onu ya inşallah canım ama ben kıyamam ona zaten zor oldular diye artık yere göğe sıgdıramayız onları.eşim diyoki anne ben üşüdüm deme hakkı yok bizim çocuğun çünkü -196 dereceden çıktın evladım sen üşüyemezsin dicez diyo.nerelisin canım

Oyy minnak yerim ben onu ya inşallah canım ama ben kıyamam ona zaten zor oldular diye artık yere göğe sıgdıramayız onları.eşim diyoki anne ben üşüdüm deme hakkı yok bizim çocuğun çünkü -196 dereceden çıktın evladım sen üşüyemezsin dicez diyo.nerelisin canım

Hahaha çok iyi yaaa üşüme hakkı yok :1::1:
Babam erzincanlı :16:

Back
X