- 3 Ekim 2013
- 8.390
- 880
- 248
- 34
pazartesi bakicaz kana cnm, ama benim bugun baktirasim var, merak ediorum yaa :))
dış mış doguriym gitsin :)
Valla biz senin yerine doğurduk buralarda zaten
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
pazartesi bakicaz kana cnm, ama benim bugun baktirasim var, merak ediorum yaa :))
dış mış doguriym gitsin :)
gerçi beni bu güne kadar 3 ayrı doktor muayene etti hiçbiri gerek görmedi..
ama ben tekrarlayan kimyasallar çokya o yüzden acabamı diyorum yaptırıp içim rahat etse en azından..
Özledim sizi yaaasadece dün gece ayrıldım sayfadan ama bana sanki haftalar olmuş gibi geldi, o kadar yani düşünün
![]()
Hoşgeldin cancan![]()
Valla biz senin yerine doğurduk buralarda zaten
Haklısın cnm ama dediğin gibi 3 ayrı doktora gitmişsin gerek olsaydı söylerlerdi demek gerek yokmuş
cnm sana genetik testi yaptırdılar mı :26:
Hoş bulduk canım bende beni ne zaman görecek diyordum, Allah muhabbetinizi arttırsın, çocuklar olunca parkta buluşmalar doğum günü kutlamalar....
Hiç sorma ortada bebek yok ben doğum gününe kadar düşündüm
Heyecan yaptım napim burdan bi arkadaşla aynı yerde oturuyormuşuz gittiğimiz doktorlar bile aynı bende hayallere daldım
Allah akıl fikir versin bana bu sabahta eşimle doğumu konuştum sezaryanmı normal doğum mu olsun diye ben kafayı yiyorum sanırım![]()
:))
saka bi yana, hala icimde bi umut var bilio musun.. çok ilginc ama insan her zaman tutunacak biseyler ario..
mucize bekliorum resmen, belki dis gebelik diildir, belki kese gorunmemistir, gec buyumustur..
vs vs...
Allah beni islah etsin :))
yapıldı canım.. eşimin ve benim 3 ayrı genetik testimiz var.. hepsi sıkıntısız..
geçen bi arkadaş dediki rahmin içinde gizli enfeksiyon olabiliyormuş tutunmayı engelliyormuş onu histereskopi ile anlarsınız...
benimde kafam karıştı..
:)) canım siz yine bize göre bi derece daha iyisiniz.. bizde eşimle çocuğun hangi okula gideceği kavgasını yaptık dün akşam..
eşim mahalledeki ilkokula gitsin diyor bende iyi bi özel okula göndereceğim sen karışma eğitiminden ben sorumluyum diyorum..
tam bi paranoyaklık..
Neden olmasın canım, böyle düşünmen çok normal çünkü bir türlü bittide diye miyorsun!
:)) canım siz yine bize göre bi derece daha iyisiniz.. bizde eşimle çocuğun hangi okula gideceği kavgasını yaptık dün akşam..
eşim mahalledeki ilkokula gitsin diyor bende iyi bi özel okula göndereceğim sen karışma eğitiminden ben sorumluyum diyorum..
tam bi paranoyaklık..
:))) özel okula yollamayin ya, hep ticarethane oralar, devlet okuluna yollicaz biz :)))
benim gönlümden özel geçiyor çünkü ben iş hayatımnda yabancı dilimin tam olarak iyi olmaması sebebi ile çok sıkıntılar yaşadım..
bayağ kurs vs yapmam gerekti.. yinede yeterli olmadı hiçbi zaman..
en azından iyi bi yabancı dili olur.. çünkü şirkete özel okullardan gelenler çok akıcı ingilizce konuşuyordu tabi onlarda yan takviyeler kurslar almışlar ama dil konusunda hep bizden öndeydiler..
Heyecan yaptım napim burdan bi arkadaşla aynı yerde oturuyormuşuz gittiğimiz doktorlar bile aynı bende hayallere daldım
Allah akıl fikir versin bana bu sabahta eşimle doğumu konuştum sezaryanmı normal doğum mu olsun diye ben kafayı yiyorum sanırım![]()
evet napiym, hcg 2000lerde olunca..
esim guluyor, kurtaj oldun ya diyor :)
olsun çikmadik canda umut vardir, gorup alamamistir belki diom :))
Sen onu bunu bırak ben ne konuştum eşimle söyliyim
Aklıma çocuğum olursa ona koyacağım ismi markalaştıracağım dedim, hani ünlü markaların isimleri amlem yapılıyor ya mesela armani, gucci gibi bende çocuğumun ismini amlem tasarlayacağım odasında bir yerde o amlem olacak bazı çamaşırlarına işleyeceğim, künyesinin ucuna takacağım yani çocuğum kendi isminin markasıyla bütünleşecek, ilerde mimar olursa veya tasarımcı olursa veya sanatçı olursa bebekliğinden beri bütünleştiği markası ile önemli bir isim yapmasında ön ayak olmuş olacağım. Eşimde çok kapitalist bir düşünce dedi ama fikir hoşuna gitti![]()
Sen onu bunu bırak ben ne konuştum eşimle söyliyim
Aklıma çocuğum olursa ona koyacağım ismi markalaştıracağım dedim, hani ünlü markaların isimleri amlem yapılıyor ya mesela armani, gucci gibi bende çocuğumun ismini amlem tasarlayacağım odasında bir yerde o amlem olacak bazı çamaşırlarına işleyeceğim, künyesinin ucuna takacağım yani çocuğum kendi isminin markasıyla bütünleşecek, ilerde mimar olursa veya tasarımcı olursa veya sanatçı olursa bebekliğinden beri bütünleştiği markası ile önemli bir isim yapmasında ön ayak olmuş olacağım. Eşimde çok kapitalist bir düşünce dedi ama fikir hoşuna gitti![]()