• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
transferin 10.günü kızlar beta hcg 131.27 çıktı çok mutluyum.Allahıma şükürler olsun isteyen herkesin olsun inşallah.

Canım benim maşallah ya allah tamamına erdirsin inşallah çok mutlu oldum sağlıklı bir şekilde bebişini kucağına almanı diliyorum

transferin 10.günü kızlar beta hcg 131.27 çıktı çok mutluyum.Allahıma şükürler olsun isteyen herkesin olsun inşallah.

gözün aydin canim, hayirli olsun :))
saglikla devam etsin insallahhh

tebrikler canim kacinci denemendi sorununuz neydi
benimde bugun ignemin 8. günü pazartesi tekrar kontrolum var sanirim carsamba op olacak

Çok teşekkürler.1.denemem sorun sperm azlığıydı (aslında bu değerlerle normal gebe kalan çok ) opuyu atlatınca tedaviyi atlatmış oluyorsun aslında bol yumurtan olsun inşallah kaliteli kaliteli.Allahım sanada nasip etsin inş.

Canım benim maşallah ya allah tamamına erdirsin inşallah çok mutlu oldum sağlıklı bir şekilde bebişini kucağına almanı diliyorum

Amin canım inş değerler katlanır.Herkes bebeğini kucağına alır inş.Zor bir imtihan gerçekten.

kızlar yarın opum var dua edin bana iyi kaliteli yumurtalarım olsun herşey yolunda olması için dua edin

Esmaaa nerdesinn cevapta yazmıyorsun... Bugün banada opu yapıldı. Şuan hafif ağrım ve lekelenmem var ama ii sayılırım. 12 yumurta toplanmış. Yarın haber vereceklermiş döllenip döllenmediğini. merakla bekliyorummmmmmmm:26::26::26::26:

Çok teşekkürler.1.denemem sorun sperm azlığıydı (aslında bu değerlerle normal gebe kalan çok ) opuyu atlatınca tedaviyi atlatmış oluyorsun aslında bol yumurtan olsun inşallah kaliteli kaliteli.Allahım sanada nasip etsin inş.

insallah bizde görürüz canim ben gonal f 250 ile basladim bugun 200 e düsürdüm sorunumuz yok 29 yasindayim 14-15 tane yumurtam var simdilik ohss olmaktanda korkuyorum aslinda senin nasildi
kac yasindasin kaclik igne kullandin kac yumurtan oldu sonrasinda bir rahatsizlik oldumu

Canım regl olucakmış gibi ağrıların varmıydı

evet canım 6 7.günler özellikle adet sancıları vardı.pek belirtim olmadı gögüslerim inanılmaz acıyor hala ve çok üşüdüm ellerim morardı bunlardı belirtiler he birde ağız kuruluğu.

Harika canım tebrik ediyorum darısı bizim başımıza inşallah

Transferin 9.gunu deger 13:( 3.deneme ve artik yorgunum, caresizim, allahima hergun yalvariyorum olmicaksa bi evladim al icimdeki evlat hasretini istegini dayanamiyorum cunku yuregim yaniyo. İlk denememde ikizlerimi 18haftalikken kaybettim:( ne buyuk aciymis rabbim 1yil gecti ama acisi hala icimde :( korkuyorum. Hayatima devam edemiyorum bebek ozlemi varken icimde. İstesemde olmuyo. Allahim yardim et bizlere....

Canım her şeyde bir hayır vardır, belkide az bir zaman var bebeğine kavuşmana biraz daha sabret ne olur

canım phala nickli arkadaş var o fsh oranını ne yaptı etti güzelce düşürdü.. sık giriyor kendisine alıntılı bir mesaj atarsan mutlaka sana yardımcı olur..

Hemen yardımcı oluyorum arkadaşa canım:42:

insallah bizde görürüz canim ben gonal f 250 ile basladim bugun 200 e düsürdüm sorunumuz yok 29 yasindayim 14-15 tane yumurtam var simdilik ohss olmaktanda korkuyorum aslinda senin nasildi
kac yasindasin kaclik igne kullandin kac yumurtan oldu sonrasinda bir rahatsizlik oldumu

225 ile başladım bende gonalfe 8 gün 225 sonra bir gün 150 ye 2 günde 75 vuruldum canım ben tedavide gerçekten Allah yardım etti sakın korkma sende dua et bol bol benim tam 42 yumurtam oldu kesin ohss olacağım diye düşündüm ve ohss olmadım düşün.hiç bir sorun yaşmadım sadece çok ağırlaşmıştım yumurtalardan dolayı :)yumurta toplamadan sonra dondurduk embriyoları 15 tane kaliteli olanları ve ben 4 gün sonra regli oldum iyiki o ay transfer olmamışım vücut hazır olmuyor hemen.diğer adetimle transfer oldu.30 yaşındayım canım inşallah seninde sorunsuz geçer hangi merkeze gidiyorsun.

Back
X