Canım nolur yazma böyle allahım hiç ummadığın anda yaşatsın o sevinci. Dualarımdasın...
🌸🌸🌸
Tesekkurederim cnm allah hepinizden razi olsun ama elimde degilki

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım nolur yazma böyle allahım hiç ummadığın anda yaşatsın o sevinci. Dualarımdasın...
🌸🌸🌸
transferin 10.günü kızlar beta hcg 131.27 çıktı çok mutluyum.Allahıma şükürler olsun isteyen herkesin olsun inşallah.
transferin 10.günü kızlar beta hcg 131.27 çıktı çok mutluyum.Allahıma şükürler olsun isteyen herkesin olsun inşallah.
tebrikler canim kacinci denemendi sorununuz neydi
benimde bugun ignemin 8. günü pazartesi tekrar kontrolum var sanirim carsamba op olacak
Canım benim maşallah ya allah tamamına erdirsin inşallah çok mutlu oldum sağlıklı bir şekilde bebişini kucağına almanı diliyorum
eşimde azosperm bende rezerv azlığı cnm..
Amin canım inş değerler katlanır.Herkes bebeğini kucağına alır inş.Zor bir imtihan gerçekten.
Canim gozunaydintransferin 10.günü kızlar beta hcg 131.27 çıktı çok mutluyum.Allahıma şükürler olsun isteyen herkesin olsun inşallah.
kızlar yarın opum var dua edin bana iyi kaliteli yumurtalarım olsun herşey yolunda olması için dua edin
Çok teşekkürler.1.denemem sorun sperm azlığıydı (aslında bu değerlerle normal gebe kalan çok ) opuyu atlatınca tedaviyi atlatmış oluyorsun aslında bol yumurtan olsun inşallah kaliteli kaliteli.Allahım sanada nasip etsin inş.
Waaauwww hııı hımmmm oooooooo süper fikir....valla bende degil kirk yıl bi omur dusunsem aklıma gelmezzsss..
canım sende bi hülya avşar havası sezdim:))
Phalanın fikrini çalsakmı benimde çok hoşuma gitti![]()
Canım regl olucakmış gibi ağrıların varmıydı
Kime benzettin beni yaaa![]()
Canim gozunaydinRabbim kucağına almayi nasip etsin
![]()
Transferin 9.gunu deger 133.deneme ve artik yorgunum, caresizim, allahima hergun yalvariyorum olmicaksa bi evladim al icimdeki evlat hasretini istegini dayanamiyorum cunku yuregim yaniyo. İlk denememde ikizlerimi 18haftalikken kaybettim
ne buyuk aciymis rabbim 1yil gecti ama acisi hala icimde
korkuyorum. Hayatima devam edemiyorum bebek ozlemi varken icimde. İstesemde olmuyo. Allahim yardim et bizlere....
canım phala nickli arkadaş var o fsh oranını ne yaptı etti güzelce düşürdü.. sık giriyor kendisine alıntılı bir mesaj atarsan mutlaka sana yardımcı olur..
insallah bizde görürüz canim ben gonal f 250 ile basladim bugun 200 e düsürdüm sorunumuz yok 29 yasindayim 14-15 tane yumurtam var simdilik ohss olmaktanda korkuyorum aslinda senin nasildi
kac yasindasin kaclik igne kullandin kac yumurtan oldu sonrasinda bir rahatsizlik oldumu