• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
bilmemmi canim faydam dokunduysa ne fayda artik sen uc canlisin iki tane daha pit pit var icerde artik hareketlerine yediklerine ictiklerine cok dikkat et.Allahim kucagimiza almayi saglik sihatle nasip etsin.birdaki bize destek olan tum arkadaslarada nasip et Allahim Allah hepsinden razi olsun.

Olmaz mı tabiki oldu. Bugün kendi doktoruma gittim o da bükük ihtimal ikiz dedi. Pzt tekrar kan vercem..

🌸🌸🌸

inanmıyorum bu kadar olur bende kartalll cevizli

Yok artık bende esentepe :9:
Ayyy ben çok heyecanlandım şimdi yaaaa düşünsene ikimizde hamileyiz ve bebeklerimiz hemen hemen aynı zamanlarda doğacak beraber parklarda buluşucaz doğum günleri kutlarız düşüncesi bile süper :52: :9::9:

Son düzenleme:
Kızlar artık bi bebeğim yok.değerim 10.37 den 6.18 e düşmüş.anne olamıyorum.Allahım böyle uygun görmüş.inşallah bigün anne olurum.....

çok üzüldüm canim,
Allah sabir versin...
bununla gecmis olsun, benimki 900lerden düştü.. dış gebelige döndü..
moralini yüksek tut, insallah hepimiz birgun anne olucaz :))

Özledim sizi yaaa:16::16::16: sadece dün gece ayrıldım sayfadan ama bana sanki haftalar olmuş gibi geldi, o kadar yani düşünün:1:

by24;34844324]Kizlar selam ben bgn sabah histeroskopimi oldum
Polip varmis onu almislar cok sukur baska bisey yokmus
Polip de bebek olmasina ve tutunasina engelmis iyiki
Yaptirmisim histeroskopiyi dr da oyle soyledi.
Simdi alttan hafif kanamam var yatiorum
Yrn evime donecegim bol bol konisuruz ozledim sizlride
Sizlerde durum nedir?

çok geçmiş olsun cnm inş en kısa zamanda
emeklerimiz bosuna gitmez allah tez zamanda nerde varsa
Şifa versin :16:[/QUOTE]

canımm çok geçmiş olsun..
poliple ilgili bir belirtin varmıydı..

:)) ulun beydesin sanırım

canımmsın yaaa:)) aklım histereskopiye takıldı.. yeni doktorum Aret beyi ikna edemedim kabul etmiyor bende histereskopiyi..
sen yaptırmışmıydın cnm..

Fıstığım ben de iki kere polip çıkmıştı ikiside de histeroskopi oldum
korkulacak bişi yok zaten sen mışıl mışıl uyuyorsun :1:

Kesinlikle canım, o kadar mutlu oluyorum ki burda, sen yaptın değerlerin düşüyor mu?

pazartesi bakicaz kana cnm, ama benim bugun baktirasim var, merak ediorum yaa :))
dış mış doguriym gitsin :)

Yok artık bende esentepe :9:
Ayyy ben çok heyecanlandım şimdi yaaaa düşünsene ikimizde hamileyiz ve bebeklerimiz hemen hemen aynı zamanlarda doğacak beraber parklarda buluşucaz doğum günleri kutlarız düşüncesi bile süper :52: :9::9:

ne kadar heycanlandım bi bilsen allahım ya inşallah bu güzel hayallerimiz bir an önce gerçekleşsin lütfen allahımmm

çok geçmiş olsun cnm inş en kısa zamanda
emeklerimiz bosuna gitmez allah tez zamanda nerde varsa
Şifa versin :16:

canımm çok geçmiş olsun..
poliple ilgili bir belirtin varmıydı..[/QUOTE]

Canım aslında polipin bi belirtisi yok bende muayene sırasında gördü doktorum

Son düzenleme:
ben çok istiyorum ama doktor kabul etmiyor..
poliple ilgili bir belirtin varmıydı neden histereskopiye karar verdiniz..

Cnm ben tüp bebeğe ilk başladığımda doktor alttan bakınca gördü o zaman alınması gerekiyor dedi o yüzden histereskopiye karar verildi
bende çok polip vardı inan belirtisi yoktu adetim bile normaldi

Cnm ben tüp bebeğe ilk başladığımda doktor alttan bakınca gördü o zaman alınması gerekiyor dedi o yüzden histereskopiye karar verildi
bende çok polip vardı inan belirtisi yoktu adetim bile normaldi

gerçi beni bu güne kadar 3 ayrı doktor muayene etti hiçbiri gerek görmedi..
ama ben tekrarlayan kimyasallar çokya o yüzden acabamı diyorum yaptırıp içim rahat etse en azından..

Back
X