• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
aranıza yeni katıldımm yeni doktorumdan geldimm tüp bebek dedi :14::14: bende sorun yok klomen tedavisi yaptı geçen ay 3 yumoş vardı arkadan gelnlerde vardı fakat olmadı...eşiminde ok cok büyük sorunları yok ama tüp bebek diyor.şöyle yazayım sayı 106 milyon hareketlilik yüzde 20 lerde ama morfoloji büyük sorun yüzde 6 sadece.aşılama önermedi tutmaz dedi tüp bebek tedavisi dedi vakit kaybetmeyelim dedi..hocama yaptırırım üniversite hastanesinde hem cok parada vemremiş olursun dedi cok kararsız kaldım yaaaa :50::50: bir tane kimyasal gebeliğim var 1 yıldır bebek istiyoruz :14::14::14:

4 kere aşılama yaptırmış biri olarak diyorum sadece zaman kaybı ve yaş boşuna geçiyor ozaman lar 25 yaşındaydım şimdi 31 tüp bebek daha mantikli yasin kaç buarada canım:26:

canım biz doğuda görevb yapıyoruz burda doğru düşürt hastane bile yokki :50::50: bilmiyorum ki doktorumda bu ilkbahar ayları tüp bebek için cok uygun zamanlar beklemyelim mayısta takibini yapıp göndereyim dedi de off offf eşimle iyice bi konuşayım olmadı gidip birlikte bi konuşalım doktorumlaa :50::50::50:

evet canım eşinle gidip dr.görüşün..sen bilirsin sen pek tüp bebek yaptırmak istemiyorsun galiba..o zaman kendinize zaman verin.
yada karar verirseniz hiç beklemeyin derim..:34::34:

Ahah canım benim erkek milleti:47::47:boşver hiç kafana takma bebisin üzülür sonra:20:
Gel sende bizimle havaya katil :64::64::64::64:ama sana fazla zıplamak yasak :32::32::32:
Inşallah güzel haberlerini bekliyoruz eee tanıt kendini nerde tedavi gördün sorun ne vs esra Erol a bağladım kendimi:9::9::9:

merhabalar
Brüksel tüp bebekte tedavi gördüm.Sorun yumurta rezervi azlığı.Zırt pırt adet oluyodum bu yılllardır böyleydi.Yani insan ancak kendi yaşayınca anlıyor.Önceden tüp bebek sadece bir sözcüktü benim için.Ne kadar zorlu bi süreçmiş meğer.Öğretim görevlisiyim.Öğrenciler zırt pırt soru soruyo.Benim için en zor kısmı kaçıp tuvalette iğneleri yapmaktı.Çok kötü hissediyo insan kendini.Yaşamadan anlaşılmıyo bi de inanmak istemiyo insan neden ben diyo...Zormuş gerçekten destek lazımmış.Umarım tüm bekleyenler bebek sahibi oluruz.

canım ne zmandır istiyorsunuz siz? benim 1 yıldır istiyoruz 1 kimyasal gebeliğim var..rahim filmi dedi önce bende korkuyorum ama gerekirse anestezili yaptırırm hocam birde kimyasalım var yinede tüpler tıkalı olmuş olabilir miki dedimm olur dedi...rahim filmini biz hiç yaptrmayım sana onada başka şehire gitcen uğraşcann en iyisi direk tüp bebeğe geçelim aşılamada tutmaz dedi...eşimde biraz sorunlar var benimm :50::50:

Cnm ben neredeyse 5 senelik evliyim 4 sene boyunca doğal yollardan denedik saçma sapan doktorlara gittim yok şu gün deneyin yok bugün deneyin yok şunu iç yok bunu kullan vs vs olmadı
Bende senin gibi tüp bebeğe karşıydım hiç istemiyordum büyük konuştum galiba kendimi tüp bebek merkezinde buldum:1:
İlk tedavim kimyasal gebelikle sonuçlandı şimdi 2. Tedavimi oluyorum bakalım o nasıl sonuçlanacak :1:

merhabalar
Brüksel tüp bebekte tedavi gördüm.Sorun yumurta rezervi azlığı.Zırt pırt adet oluyodum bu yılllardır böyleydi.Yani insan ancak kendi yaşayınca anlıyor.Önceden tüp bebek sadece bir sözcüktü benim için.Ne kadar zorlu bi süreçmiş meğer.Öğretim görevlisiyim.Öğrenciler zırt pırt soru soruyo.Benim için en zor kısmı kaçıp tuvalette iğneleri yapmaktı.Çok kötü hissediyo insan kendini.Yaşamadan anlaşılmıyo bi de inanmak istemiyo insan neden ben diyo...Zormuş gerçekten destek lazımmış.Umarım tüm bekleyenler bebek sahibi oluruz.

Bende ilk deneme m orada yaptırdım.

merhabalar

cnm tüp bebek normal bir tedavi süreci mide hastalığı yada uzun süreli farklı bir rahatsızlık gibi.. herkezin iyileşme süreci farklı diyelim.
atlatman gereken bir süreç olduğunu kabullendiğin zaman tamamen rahatlarsın.. ben çevremde hiçkimseden saklamıyorum artık kafam çok rahatladı.. zamanla insan herşeye alışıyor.. kaç yaşındasın..

merhabalar

Canım bak buraya takıldıkça anlayacaksın ve her şey sana artık daha basit gelecek çünkü burada konuştukça rahatlayacaksın. Bizlerinde aklından tüp bebek geçmiyordu ama olsun kısmet böyleymiş bebeklerimiz gelsin de gerisi önemli değil. Bende ilk başta yıkılmıştım ama o kadar alıştım ki ben tüp bebeksiz bebek istemiyorum oldum yani

4 kere aşılama yaptırmış biri olarak diyorum sadece zaman kaybı ve yaş boşuna geçiyor ozaman lar 25 yaşındaydım şimdi 31 tüp bebek daha mantikli yasin kaç buarada canım:26:

Katılıyorum arkadaşım ben aşılama yaptırmadım ama çok gereksiz doktorlara gittim 4 sene boyunca hep zaman kaybı keşke direk tüp bebek tedavi olsaydım geçen zamanımıza yazık :50:

Son düzenleme:
Sperm sayısı gayet güzel, morfoloji düşük olunca tabi yumurtaya gire bilme şansı azalıyor. Mesela bizim sayı 2,5 milyon ve morfoloji 0 , sen karşılaştır işte durumu. Bir çok doktor doğal yolla bile olur derken senin gibi değerlere hemen tüp bebek demesi ilginç bu arada yaşlarınız kaç?
başka bi doktora daha mı göstersem sonuçları diyorummm..birde kendi hocam yaptıracam demesi tuhafıma gitti açıkçası üniversite hastdeymiş ama onda bile 3 bini buluyormuş zaten özelde cok iyi doktorlardan 4-5 bine yapan var..bende anlamadım vallahi canım yaaa :26::26: yaşım 25 eşim 32
canım aşılamaya zaten hiç sıcak bakmıyorum çünkü oranı cok düşük ama tüptende ttutmazsa diyede korkuyorum :50::50: 25 yaşındayım canımmm
evet canım eşinle gidip dr.görüşün..sen bilirsin sen pek tüp bebek yaptırmak istemiyorsun galiba..o zaman kendinize zaman verin.
yada karar verirseniz hiç beklemeyin derim..:34::34:
klomen tedavisi gördüm 2 ay da bıktım doktora gitmekten ne bileyim 1 yıldır bebek istiyoruz bir tanede kimyasalım var daha erken gibime geldi :26::26:
Cnm ben neredeyse 5 senelik evliyim 4 sene boyunca doğal yollardan denedik saçma sapan doktorlara gittim yok şu gün deneyin yok bugün deneyin yok şunu iç yok bunu kullan vs vs olmadı
Bende senin gibi tüp bebeğe karşıydım hiç istemiyordum büyük konuştum galiba kendimi tüp bebek merkezinde buldum:1:
İlk tedavim kimyasal gebelikle sonuçlandı şimdi 2. Tedavimi oluyorum bakalım o nasıl sonuçlanacak :1:
bende 2 ay klomen tedavisi gördüm ama olmadı tutmadı yumurtlarım cok güzel ouyor tedaviye cok güzel yanıt veriyor dedi doktorum geçen ay 3 yumoşum vardı mesela arkadan geln yumurtalarda vardı ama olmadı tutmadı nasip...tutma oranı kaçlarda tüpte

başka bi doktora daha mı göstersem sonuçları diyorummm..birde kendi hocam yaptıracam demesi tuhafıma gitti açıkçası üniversite hastdeymiş ama onda bile 3 bini buluyormuş zaten özelde cok iyi doktorlardan 4-5 bine yapan var..bende anlamadım vallahi canım yaaa :26::26: yaşım 25 eşim 32

canım aşılamaya zaten hiç sıcak bakmıyorum çünkü oranı cok düşük ama tüptende ttutmazsa diyede korkuyorum :50::50: 25 yaşındayım canımmm

klomen tedavisi gördüm 2 ay da bıktım doktora gitmekten ne bileyim 1 yıldır bebek istiyoruz bir tanede kimyasalım var daha erken gibime geldi :26::26:

bende 2 ay klomen tedavisi gördüm ama olmadı tutmadı yumurtlarım cok güzel ouyor tedaviye cok güzel yanıt veriyor dedi doktorum geçen ay 3 yumoşum vardı mesela arkadan geln yumurtalarda vardı ama olmadı tutmadı nasip...tutma oranı kaçlarda tüpte

Ahhh ahhh cnm bende klomen çok içtim banada çok güzel dediler ama olmayınca olmuyor:50:
Valla sana tam bişi diyemem ama şu bi gerçekki aşılamaya göre tutma oranı daha yüksek cnm
bana sorarsan aşılama hem para hemde zaman kaybı

Merhaba arkadaslar esimin sperm sayisi 1milyon hareketlilik sifir :( varikoseli var fakat ameliyatla ne kadar duzelir emin degilim.gittigimiz her doktor tupe yonlendirdi bizi bizde simdi karar asamasindayiz.sizce hangisi mantikli varikosel ameliyati mi yoksa direk tup bebek mi..iki senedir ugrasiyoruz yasim 27 esim de 29 birde sunu ogrenmek istiyorum tup bebekte bebek olana kadar deneniyor mu yoksa her defasinda ayrimi ucretlendiriliyor..?

cnm tüp bebek normal bir tedavi süreci mide hastalığı yada uzun süreli farklı bir rahatsızlık gibi.. herkezin iyileşme süreci farklı diyelim.
atlatman gereken bir süreç olduğunu kabullendiğin zaman tamamen rahatlarsın.. ben çevremde hiçkimseden saklamıyorum artık kafam çok rahatladı.. zamanla insan herşeye alışıyor.. kaç yaşındasın..

34 yaiındayım.Normal bi süreç haklısın.Ama herkes aynı bilinç seviyesinde değil.İşyerinde sadece yöneticiye söyledim O da izim almak zorunda kaldığım için.Kİmseyle paylaşmamasını rica etmiştim.Sanırım paylaşmış.Herkes bana yavru kediymişim gibi bakıyo şimdi..Bir de çok soru sorabiliyolar insanlar böyle durumlarda...

Ahhh ahhh cnm bende klomen çok içtim banada çok güzel dediler ama olmayınca olmuyor:50:
Valla sana tam bişi diyemem ama şu bi gerçekki aşılamaya göre tutma oranı daha yüksek cnm
bana sorarsan aşılama hem para hemde zaman kaybı

haklısın canım yaaa aşılamayı hiç düşünmüyorum zaten kendiliğinden olurmu acaba diyorum bir kimyasalda kendiliğindn olmuştu tedavisiz di kafam cok karışık sanırım nöce şu tüp bebek fikrine alışmam gerekiyor :50::50::50:

34 yaiındayım.Normal bi süreç haklısın.Ama herkes aynı bilinç seviyesinde değil.İşyerinde sadece yöneticiye söyledim O da izim almak zorunda kaldığım için.Kİmseyle paylaşmamasını rica etmiştim.Sanırım paylaşmış.Herkes bana yavru kediymişim gibi bakıyo şimdi..Bir de çok soru sorabiliyolar insanlar böyle durumlarda...

canım birde bu durum varya ben ondan da cok cekiniyorumm çevredekilere bahsetsen bir dert bahsetmesen başka dert bu sefer ilerde ağzımdan kacırcam yalancı gibi olcam öncesinde söylicem ne oldu ne oldu diye kafamın etini yicekler birde tutmasa dediğin gibi yavru kedi gibi bakılcamm off offfffffff:50::50::50::50:

haklısın canım yaaa aşılamayı hiç düşünmüyorum zaten kendiliğinden olurmu acaba diyorum bir kimyasalda kendiliğindn olmuştu tedavisiz di kafam cok karışık sanırım nöce şu tüp bebek fikrine alışmam gerekiyor :50::50::50:

Senin yaşadığın duyguların aynısını bende yaşadım tüp bebeğe karşıydım ama keşke daha önceden tüp bebek tedavisi olsaydım :85:
Koca dört senem çöpe gitti
eşinle konuş cnm eğer o da sıcak bakarsa çok iyi bi merkezde tedavini ol derim
şuan ezan okunuyor gönlünden ne geciyorda en kısa zamanda olur inşallahhhhh:16:

seni çok iyi anlıyorum cnm.. bende ailemde sadece k.valdeme söylemiştim kimseye deme demiştim.. 1 hafta içinde Türkiye genelindeki tüm ahbaplarına telefon açıp ağlayarak üzüntüsünü anlatmıştı:) kızamamıştım
işyerindede yemeğe çıktığım arkadaşlarıma söylemiştim bir baktım 150 kişilik departmandaki ofisboylara kadar herkez 1 ay içinde öğrenmişti.. sonra boşver dedim sorana tedavideyim dedim ama bu yüzden rahatca kaç tedavi boyunca izinler kullandım ve herkez daha özel davrandı.. çok soru soruluyor gerçekten ve ben en çokta çok doktor tavsiyelerinden bıktım usandım.. bende 36 yaşındayım 15 gün sonra 7. tedavimi olacağım. eşimin sperm sorunu var ama benimde yumurta rezervim azaldı yıllar içinde.

Bir yorum da bana yaparmisiniz lutfen.. :(

Merhaba arkadaslar esimin sperm sayisi 1milyon hareketlilik sifir :( varikoseli var fakat ameliyatla ne kadar duzelir emin degilim.gittigimiz her doktor tupe yonlendirdi bizi bizde simdi karar asamasindayiz.sizce hangisi mantikli varikosel ameliyati mi yoksa direk tup bebek mi..iki senedir ugrasiyoruz yasim 27 esim de 29 birde sunu ogrenmek istiyorum tup bebekte bebek olana kadar deneniyor mu yoksa her defasinda ayrimi ucretlendiriliyor..?

Back
X