2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .

canım benim Allahrazı olsun...
paşa nasıl daha iyimi?
cheesecake yapmayalı ne çok zaman oldu yaaa yapasım geldi yışbaşı günü yapayım bende...
ellerine sağlık canım...sosu ne yaptın...
topik açma fikri birden geldi açtım iyide oldu cidden yeniden en baştan başladık

ne zamana kadar izinlisin peki..

canım perşembe bitiyo ama bi on gün dha alcam 2 kayıp ardından çalışmaktan korkuyorum ben tekstilde çalışıyorum fiziki olark çok yoruluyoruz bide genelde her akşam 10 kadarda mesaimiz oluyor o yüzden beliki çıkabilirimde hele bide ikizse kesin çıkmam lazım hayırlısı bakalım zaman ne göstercek

benim yelkenli hazır yelken açmaya
enişteye bak sen daaannnnnn diye denirmi yaw
zaten kistlerin bebesizliğin herşeyin sebebi sensin bilmemmi ben seni haklı kv cin

gözleri daha pörtlek sarı kafa olsa onu kullanırdım bu pörtlemiş gözler az kalır..
naptın senn durursun biri seni enişteeee sahip çık karına

Son düzenleme:
hanni sen transfer günü sayılmaz demişsin ya ben o günüde sayyordum o azaman benim 9 değil 8. günüm oluyo ben 5. günden beride evde testte pozitif gördüm ozaman ben ilk ev testini 4 gün pozitif görmüş oldum bütün hesaplarım alt üst oldu

bencede iyi düşünmüşsün kesinlikle riskli dönemler ve dinlenmen şart...
mesaili bir iş nasla nolmaz izin vermiyorummmmm çalışamazsııınnnnnn

aynen öyle oluyor ama sana bildiğin bebek koymuşlardı embriyo değil

Kızlar muhabbetiniz çok güzel lakin reddedemeyeceğim bir teklif aldım çıkmalıyım

Oglusun pek keyfi yok agrisimi var huyszumu cozemedim canim,surekli mizmiz uyumuyo boyle geciyo iste
sosu cilekli yaptim,mutlaka yap yeniyilda..))
inaniyorum burasida cok faydali olacak arkadaslara sayende
yerim senin laci gözlü paşanı..
rabbim sağlık sıhhat versin evlatlarımıza..
iyidir inşallah kuzu..
tesekkur ederim deryacim,aminnnn kuzu huzursuz bakalim ne olacak 3 ocakta kontrol var....
suan ayagimda salliyorum

''Yüzünüzü güldürmeyi başaran hiç bir şeye sırtınızı dönmeyin''
iyi geceler...​

evet canım transfer günü sayılmaz...
hani ağrılarım var demiştin devam ediyormu...
Yaaa yarın 4. Gün Ozaman ben kendimi 5 e ayarlamıştımOgünki gibi şiddetli değil ama arada hissettiriyor inşallahh sonu güzel olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…