• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
günaydın canım..
iyiyim çok şükür adet oldum olacam inşallah olmam sıpam gelmiştir diye umut ediyorum her ay ki gibi...
asıl ben seni merak ediyorum testi yarınmı yaptırcaksın...

Ay güldencim ne kadar güzel olur böyle bir sürpriz olsa... Hepimiz nasıl mutlu oluruz. Allah o günleri de göstersin.
Ben yarın sabah işe gelmeden kan vereceğim. Her gün her gün dırdır edip başınızı ağrıtmak istemedim ama gerçekten zor geçiyor günlerim. Moralim bozuk, tadım yok. Sizin neşenizden nasipleniyorum. :)

zaten öyle olur ki bugün yemedim yarın farkeder diye bişi yok zamanla belli olur...
bana normal geldi bu durum...
sallama sen devam canım..

ikramaya lahana diyeti yapıyor kilo verdi sen yaptınmı hiç:40:

normal dimi canım

lahana diyetini duydum canım hatta bi arkadaşımda yapıyo ama bir hafta dyandı üç kilo vermiş bir arkadaşta bir aydan fazladır yapıyo 10 kilo vermiş yapsammı yapmasammı kararsızım gastritim varya acaba kötü olurmuyum diye korkuyorum ama yoğurt kürüyle de haftada iki kilo civarı veriliyomuş onu deneyeyim diyorum kararsızım yani

Son düzenleme:
Ay güldencim ne kadar güzel olur böyle bir sürpriz olsa... Hepimiz nasıl mutlu oluruz. Allah o günleri de göstersin.
Ben yarın sabah işe gelmeden kan vereceğim. Her gün her gün dırdır edip başınızı ağrıtmak istemedim ama gerçekten zor geçiyor günlerim. Moralim bozuk, tadım yok. Sizin neşenizden nasipleniyorum. :)

daha önce yazmıştım sana bende benzer bi süreçten geçtim diye nasıl eziyettir iyi bilirim gebeyim diyemiyorsun gebeyimde diyemiyorsun muallakta bir an önce neyse ne belli olsun artık diyorsun...bundan sonraki değerlerinde katlanma hızlı olur inşallah ve 1500 de kese görülüyor çabucak 1500 ü gör inşallah..

normal dimi canım

lahana diyetini duydum canım hatta bi arkadaşımda yapıyo ama bir hafta dyandı üç kilo vermiş bir arkadaşta bir aydan fazladır yapıyo 10 kilo vermiş yapsammı yapmasammı kararsızım gastritim varya acaba kötü olurmuyum diye korkuyorum ama yoğurt kürüyle de haftada iki kilo civarı veriliyomuş onu deneyeyim diyorum kararsızım yani

yoğurtu bilmiyorum canım..
tabii yapacaklarının midenide olumsuz etkilememesi lazım zaten çekiyorsun mide den dikkat etmek lazım yapacaksan iyice bir araştır:38:

kızlar günaydınnn.. dün yumurtalarım toplandı 7 tane dediler cuma günü de transferim olacak hayırlısıyla.. 7 tane yumurta çok mu az kafama takılıp duruyor çünkü 20' leri felan duydumm

canım perşembe bitiyo ama bi on gün dha alcam 2 kayıp ardından çalışmaktan korkuyorum ben tekstilde çalışıyorum fiziki olark çok yoruluyoruz bide genelde her akşam 10 kadarda mesaimiz oluyor o yüzden beliki çıkabilirimde hele bide ikizse kesin çıkmam lazım hayırlısı bakalım zaman ne göstercek

Eylem raporu nerden aliyorsun? Yogun calisanlarin almasi gerekir diyr dusunuyorum da..optuk optum

günaydın herkese:16::16:nasılsınız kızlar

günaydın melekcim..

kızlar günaydınnn.. dün yumurtalarım toplandı 7 tane dediler cuma günü de transferim olacak hayırlısıyla.. 7 tane yumurta çok mu az kafama takılıp duruyor çünkü 20' leri felan duydumm

günaydın canım demek toplandı yumiler:46::46::46:
7 tane az olurmu hiç tek yumi ile gebe kalıyor kızlar maşallah sayı çok iyi...
bugün haber gelir kaçı döllenmiş öğreniriz hepsi döllenir inşallah:16:

günaydın melekcim..

günaydın canım demek toplandı yumiler:46::46::46:
7 tane az olurmu hiç tek yumi ile gebe kalıyor kızlar maşallah sayı çok iyi...
bugün haber gelir kaçı döllenmiş öğreniriz hepsi döllenir inşallah:16:

inşallah canımm gözüm telefonda sabırsızlıkla bekliyorumm hemen yazıcam buraya

Kırmızılar geldi:63::63::63:
Gelmeyeydi gebe olaydım iyiydi ama çok şükür adet olmakta bir nimettir diyorum:16:

Cnm cok uzuldummm biraz su günlerin tadini cikarayim. Netice itibariyle bebisimi gobisime koydular.... ben hamleyim ... :))

EVETTTTTTTTTTTT :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
doğru söylüyorsun cm..

Selamlar kızlar dualarınızla aldık bugün maçı
Yarın. Finaldeyiz inşallah
Dişimide yaptırdım
Tüp için tüm hazırlıklar tm gaz devam

:46: :46: tebrikler cnmm...
tüp bebek için hazırsın yanı ne güzell

Kizlar kocami ikna ettim yarin gelip beni alacak. Evime gidecegim ... yaklasik 4 saat sürüyor.

en güzeli canım..
insanın evi gibi yok..

önemli değil tatlım anladım görmediğini, valla bende anlamadım eczacı istedi yarın götürücem ama dedim neden istediniz hastaneye verdik biz dedim bizde sgk gönderiyoruz dedi...

evet cnm görsem yazardım yani..
ala ala benden istemi eczanemmm...neyse canım en azından yapılcak bişey koşturulcak biley değil :34:

kızlar değerim 145.39 çok şükür yükselmi bugün tarnasferin 9. günü değer iyi dimi

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
:16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16:
:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:
tebrikler canımmmmmmmmmmm...

kızlar yarın zeynep kamilde kocişin randevusu var urolojiden aldık randevuyu..eksik olan kan testlerini de yaptırırz ertesi güne büyük ihtimalle diğer tüm test ve evrakalrımız hazır inşallah hayılsıyla teslim ederim de rapor sürecni bekleriz tek eksiğimiz şimdi eşimin muayenesi ve kan tahlilleri spermiyogramı falan kaldı:16::16::16:
perşembe gecesi de başka bir randevumuz var bakalımm...hayırlısıyla bitseydi iyi haberlerle dönseydik daraldım iyicee.....:26::26:
:19::19::19:

hayırlı haberler ile gel inşallah canımmm..
daralma sıkılma lütfen..
sonunu düşünn :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

$tutorial131atiyeus4.jpg

:21::21::21::21::21::21::21::21::21::23::23::23::23::23::23::23::23::23::24::24::24::24::24::24::24::24::24::21::21::21::21::21:

Back