2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .

aynen öyle canım bi biteydi hayırlısıyla cidden hastanelerde geçti bu ay gerilim dolu...

Haklısın canim opuldun sayin editorum saygilar

bende öptüm kiiiiiii

Herkeze iyi aksamlar,EGunal canim yeni topigin hayirli bol bebisli olsun canim

canım hoşgeldin tam tamına 3 paşanla
inşallah 2014 bebekleri yapcaz bol bol dua et bize olurmu

Anammm noluyo kizlar acik gunlugumuze gidim dedim ohooo nerelere gitmiss :)

ii geceler efenim

Canım topik sahibi artık editör çok işi var
Ben diyorumki dua başlatalım mı
Mesela salatı tefriciye olabilir herkes okudukça paylaşır birimizde toplar
Gülden yaparım derse bilemem ama ben zorlanırım mesela hesap işim iy değil
Yapsak mıki

canım bende ordan çıkardım raporumu çok uğraştırıyolar ya bide ordaki şişgo sekreterlere uyuz olmuştum insanların sıkıntıları yetmiyor gibi en ufak bi soruda bile hemen tersliyolar hiç güler yüzlü değiller tabiki tüp bebek bölümündekiler için söylüyorum

Allahımm ben nasıl zayıflıcam ya. Tedavim şubat yada martta başlıcak ama ben 90 kiloyum. Zayıflamak için de zaman kaybetmek istemiyorum. Varmı aranızda kilo sorunu yaşayan?

canımcım yapabiliriz evet ama az daha zaman geçsin diyorum...

Allahımm ben nasıl zayıflıcam ya. Tedavim şubat yada martta başlıcak ama ben 90 kiloyum. Zayıflamak için de zaman kaybetmek istemiyorum. Varmı aranızda kilo sorunu yaşayan?

var tabii canım birazdan ses verirler sana hemde epey var

off evde kalmak çok sıkıcı ya transferden beri hiç biryere çıkamadım bide çalışmaya alışık olunca evde durmak zor geliyo

ses ver nasılsın nasıl gidiyoooo
Herşey yolunda cok şükür canım bugün cok giremedim kaçırdığım sayfaları okuyorum oku oku bitmedi Canım benim transfer cumartesiydi o günü saymıyoruz demişsin yani benim 3. Günüm mü bugün :26:

Benim ayarlarda bi tuhaflik var ya neyse
canim hosbulduk uc pasamla,nasilsin
sunni sanci verildikten sonra hepinizin adini saymistim insallah rabbim kabul eder tez vakitte..
elbette dua etmeye devam canim
buarada senin cheescakeden yaptim cilekli dolapta dinleniyor..)))) sabah olsada yesem
Ne iyi etmissin bu topigi acmakla

bazen başımıza gelen şeyler de bize çok büyük ders oluyor..oturduğum apartmanın giriş katında oturan gencecik bir komşum var..1.5 yaşşında bebesiyle günlerdir kötü zamnlar geçiriyormuş bugün öğleye kadar temzilik yaptım sildim süpürüdm öğledne sonra geldi oturduk dertleştik..eşi eve gelmiyormuş çocuğunu bile doğru dürüst sevmiyormuş.Kv si ayrılsın diye büyüler yapıyormuşş. kucağındaki bebeye acımadan ...Rabbim herbirimize ayrı bir imtihan yazmış...hacı hocalarla kafayı bozan yuva yıkan bir kv... biz evlatsız mutsuzuz bazıları evladıyla mutsuz...yuvasında huzuru yok..Rabbim öncelikle eşlerimizle sağlıklı mutlu bir hayat sonrasında hayırlı evlatlarla şenlendirisn yıuvamızı aratmasın bu günlerimiz inşaallah diye dua ettim tüm kardeşlerimeee..ben bu apartmana taşınalı kaç hikaye kaç farklı dertli aileyle tanıştım ahhh ahhh...bir de sanıyorlar ki ben çocuk düşünmüyorumm....
ne güzel örnekledin durumu aynen öyle canım kesinlikle haklısın...

napıyosun nasıl gidiyor güldenciimm...yeni yılda yeni umutlara yelken açıyoruz değil mii...
beni koca pazar günü annesine gitmişti kv ye bana yaptığı gibi şak diye beynimde 3 tane kist var demiş.kadın oracığa yığılmışş..gülsem mi üzülsem mi bilemedimkadın da zaten kalp var şeker var nerdeyse cenazeye gidecektik nişan arefesi....sonrasında da ilk yorumu ''Sen çocuğum olmuyor diye kafana takıyorsun ondan oldu '' olmuşş bunu da üstüme ihale etmiş hatunn....bunlar analı oğullu hasta eder adamı yaa..yarın akşam doktor desin de buna bişeyin yok diye inşaallah kurtullaım bu evhamdan yaa...kv si kp si
görümceki hergün arayıp sorar oldu...bir de artık hemen doktora gidin baskısı çıktı ....sanki doktora gitmeyi biz istemiyoruz ihmal ediyoruz....özel doktorları tek tek gezecekmişiz işi gücü bırakıp..

evet canım transfer günü sayılmaz...
hani ağrılarım var demiştin devam ediyormu...

bir elinde kaşık bir elinde çikolata kasesi yeter bırakta yaz artık

hiç sorma gülden yaa..
nutella kasesi valla bu gün bitmek üzere..
sonrasında nestlenin sütlü çikolatasııı
az önce de koskocaman bi tabak profiteröl yedimm..
arada yediklerim meyveler cipslerde cabasıı
bide çok sancılıyım kuzum yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…