Canim gözün aydin rabbim saglikla sihhatle kucağına almayı nasip etsin dua et bize nolur
etmezmiyim canım hep dualarımdasınız rabbim yar yardımcınız olsun inş 2014 anneleri olalım hepimizde :16:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canim gözün aydin rabbim saglikla sihhatle kucağına almayı nasip etsin dua et bize nolur
Bende geldimmm :)
Güldenciğim sanırım ben adet oluyorum adet bitince başlasam daha iyi olur dimi ovulasyon testine
ya kızlar kaçgündür düşünüyorum daha önceki tedavimde ohss olmuştum ve çok kötü durumdu ve şimdi yine olurmu acaba? ne yapabilirim bilen varmı önlemek için yani bişe yapamazmıyız bilgisi olan varmı?
kızlar değerim 145.39 çok şükür yükselmi bugün tarnasferin 9. günü değer iyi dimi
tüühhhh ben 150 bekliyordum tutturamadımgeçmiş sayfalarda yorum yapmıştım sana en az 150 liyle gelcen gör bak demiştim 145 küsür geldi değer tutturamadım
Kızlar çok moralim bozuk. Tedavinin ilk 10 günü, iki günde bir muayeneye gideceğim zaman, müdürüm geliyor, beraber çalışcaz. Şimdi izin alıp gitmek zorundayım. Daha da kötüsü transferden sonra izin almayı düşünüyordum ama o haftaya uçakla İstanbul seyehati koydu. Sonraki hafta yapsak dedim yok önceki hafta yapalım diyor. Ama önceki hafta da hem OPU hem transfer olacak. O hafta hiç yapamam. Özetle çatlatma iğnesi, OPU ve transferin yapılacağı hafta izin alacağım, transferden 2 gün sonra işe başlayıp 4 gün sonra İstanbul'a uçakla gideceğim. Hem de sadece 2. gün embriyosu transfer edilecek Daha yavrucak tutunurken ben geziyor olacağım. Hem de -10 derece soğukta!!!
Aaah canım inşallah. Pek iyi denk gelmedi bu defa iş güç. Hiç dinlenemeyeceğim
canım aslında bence senin tahminin doğru olabilir çünkü ilk tahlilden 4 saat önce yaptırdım aynı saatte olsaydı belki 150 olurdu
heh tamam işte ondan yoksa yanılmam ben değerler konusunda
Biraz önce bir topikte fsh iile ilgili bi yazı okudum
Benim fsh 16
Yazan arkadaşında 30 muş ve dr yummurta donorü nü önermiş o ay kendiliğinden hamiş kalmış
Allah büyük ben nekadar umutsuzmuşum meğer
bencede canım
Biraz önce bir topikte fsh iile ilgili bi yazı okudum
Benim fsh 16
Yazan arkadaşında 30 muş ve dr yummurta donorü nü önermiş o ay kendiliğinden hamiş kalmış
bencede kesinlikle aynen öyle
buna benzer azımsanmayacak kadar çok örnek var...
rezerv azlığında fsh zaman zaman iner çıkar genelde yüksek seyretsede ve doktorlar her zaman olmasada sende bir kaç ay mutlaka yumurtlama olur o aylara dek gelirse gebe kalınabilir derler...istisna doktorlar hariç...
Ama ben ilk defa duyuyorum
O kadar i.mkansız görmüşümki
Allahım ol desin yeterki
canım hiç bir zaman umudumuzu kaybetmeyelim benim görümcem bu ay aşılama yaptırdı yumurtlama proplemi vardı aşılama ilaçlarda yalnızca tek yumurta büyüdü ada tam değil yaznılca 15 mm oldu o yumurtasıda tam 18 gün yumurta büyümesi için iğne kullandı hamile kalmasında bizimde dr unda kendisininde hiç umudumuz yoktu ama kısmetya o 15mm yumurtayla hamile kaldı hemde aşılama ve şimdi maşallah 6 haftalık hamile keseyide gördük çok şükür umutsuzluk yok her zaman umudumz olması lazım bu bana çok güzel bir ders oldu
Iyi geceler kizlar yarin sabah görüşürüz bu arada benim ignelerime de az kaldi 29 aralıkta basliyorum inşallah 2negatiften sonra yinede heyecanlaniyor insan ya
Ahh canım benimm Rabbim bir hale yola koymuştr inşallah..sen yazınca aklıma geldi zamanında biizm eski topikte bi arkadaş vardı adını hatırlamıyorumm tek embriyoyla hiç dinlnemeden araba tepelerinde çalışırken bebği tutundu..ki ona da kaç doktor bebek yapmayı unut hayat kaliteni yükselt demiş rahmi kist doluymuşş ve heryerini kaplamış....son bir umutla ya tutarsa diye yapılan transferle hamile kaldı ve doğurmuştur çoktann..o yüzden olumsuz şeyler düşünmee Rabbim ol demiştir ve herşey çok güzel olur inşaallahKızlar çok moralim bozuk. Tedavinin ilk 10 günü, iki günde bir muayeneye gideceğim zaman, müdürüm geliyor, beraber çalışcaz. Şimdi izin alıp gitmek zorundayım. Daha da kötüsü transferden sonra izin almayı düşünüyordum ama o haftaya uçakla İstanbul seyehati koydu. Sonraki hafta yapsak dedim yok önceki hafta yapalım diyor. Ama önceki hafta da hem OPU hem transfer olacak. O hafta hiç yapamam. Özetle çatlatma iğnesi, OPU ve transferin yapılacağı hafta izin alacağım, transferden 2 gün sonra işe başlayıp 4 gün sonra İstanbul'a uçakla gideceğim. Hem de sadece 2. gün embriyosu transfer edilecek Daha yavrucak tutunurken ben geziyor olacağım. Hem de -10 derece soğukta!!!
Aaah canım inşallah. Pek iyi denk gelmedi bu defa iş güç. Hiç dinlenemeyeceğim
Canım inanamıyorum ya resmen para kazanmak için yapmışlar. Tamam önerilerde bulunsunlar ama bunun için tonlarca para istemeleri hiç adil değil. Ben de internetten çok okudum, yurtdışındaki doktorlar yazıştım. Antioksidanlara, omega 3'lere onca para verdim. Neredeyse sırf organik yedim. Yine olmadı... Sanırım yediğin içtiğin hiç fark etmiyor.
Varya bu doktorların bazılarını annelerine götürüp bu olmamış yeniden yapın diyesi geliyor insanın:88::88: bana da kıbrısa git taşıyıcı anne düşün diyeni de çıktı..ama umudumuz Allahtann...ne mucizeler görüyoruz..doktorlar ancak olanın takibini yapabiliyor Rabbim ol dedikten sonra hepsne susmak düşecek inşaalahBiraz önce bir topikte fsh iile ilgili bi yazı okudum
Benim fsh 16
Hay maaşallah canım....Rabbimin mucizeleri bitmiyor...benim kuzenimde klomen kullanırken doktor bakıyor yumurtası daha 8mm bu daha büyümez bu ay geçelim önümüzdeki ay aşılama deneyelim demiş...kuzenim hemşire gene de gününü hesaplayıp çatlatma iğnesini yapmış..ve o zamnalrı değerlendirip memlkete gitmiş..döndüğünde hamileydi..kızı 2 yaşına girecek... inşaalah darııs başına hayatımcanım hiç bir zaman umudumuzu kaybetmeyelim benim görümcem bu ay aşılama yaptırdı yumurtlama proplemi vardı aşılama ilaçlarda yalnızca tek yumurta büyüdü ada tam değil yaznılca 15 mm oldu o yumurtasıda tam 18 gün yumurta büyümesi için iğne kullandı hamile kalmasında bizimde dr unda kendisininde hiç umudumuz yoktu ama kısmetya o 15mm yumurtayla hamile kaldı hemde aşılama ve şimdi maşallah 6 haftalık hamile keseyide gördük çok şükür umutsuzluk yok her zaman umudumz olması lazım bu bana çok güzel bir ders oldu
aynen canım Allah ol desin olmayacak şey yok...
bizede ol dese keşke dimiiiiii
adet bitince başlanıyor canım sara yazmış detaylarını hatta bende yazdım daha önceki sayfalarda kargo gelmiş diye yazmışsın bende ona cevap verdiydim
önceden ohss olmak bir sonraki tedavide de olma ihtimali var demek ama olmayada bilirsin..
hemen kendimden örnek veriyorum..
ilk tedavimde bi güzel ohss oldum..
ikinci tedavimde doktorum değişti ve ohss oldum önce diyince o zaman çok dikkat etmemiz lazım dedi..
dozu 150 kullandık aynı zamanda lucrin li uzun protokol yapmamız şart yoksa kontrol edemem durumu dedi..
e2 değerim hep yüksek seyretti dozu iyice düşürdük vs..dostinex diye bir ilaç aldırdı her ihtimale karşı e2 değerini düşürmek için kullanabiliriz dedi ve e2 yi belli sınırda tuttuk opu oldum 3 şişe serum yedim ohss olmayım diye transfer oldum yine 3 şişe serum yedim ve hafif şişlikle atlattım ilkindeki gibi hastanelik olup yatmadım..
3.tüpte de sınırda seyretti değerim her zaman stres gerilim haliyle yine olmadan kurtardım...
doktorun azami özen göstermesi lazım e2 değerine bilhassa...
sende bu dönemde maydanoz ve incir tüketme olurmu...
Bugün benim ders çıkartma günüm
Bbgün dişçiye gittim dönerken otobüse bindim hastaayım diye
Çokk binmem ve doğal olarak durağı şaşırdım
Ve otobüsü durdurdum ben tam yaanlışlıkla bastımm diyecekken
Teyzemin biri koşarak otobüse bindi
Ben basmasam binemeyecekti
Yaani herşeyin bir sebebi var Allahım ol desin yeter
Sebep Ondan