• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
hanni sen transfer günü sayılmaz demişsin ya ben o günüde sayyordum o azaman benim 9 değil 8. günüm oluyo ben 5. günden beride evde testte pozitif gördüm ozaman ben ilk ev testini 4 gün pozitif görmüş oldum bütün hesaplarım alt üst oldu:52::53:
Aynen şekerim benimde hesaplar alt üst oldu 5. Gün derken 4. Günmüş hayal kırıklığı içindeyim :52:

bazen başımıza gelen şeyler de bize çok büyük ders oluyor..oturduğum apartmanın giriş katında oturan gencecik bir komşum var..1.5 yaşşında bebesiyle günlerdir kötü zamnlar geçiriyormuş bugün öğleye kadar temzilik yaptım sildim süpürüdm öğledne sonra geldi oturduk dertleştik..eşi eve gelmiyormuş çocuğunu bile doğru dürüst sevmiyormuş.Kv si ayrılsın diye büyüler yapıyormuşş. kucağındaki bebeye acımadan ...Rabbim herbirimize ayrı bir imtihan yazmış...hacı hocalarla kafayı bozan yuva yıkan bir kv... biz evlatsız mutsuzuz bazıları evladıyla mutsuz...yuvasında huzuru yok..Rabbim öncelikle eşlerimizle sağlıklı mutlu bir hayat sonrasında hayırlı evlatlarla şenlendirisn yıuvamızı aratmasın bu günlerimiz inşaallah diye dua ettim tüm kardeşlerimeee..ben bu apartmana taşınalı kaç hikaye kaç farklı dertli aileyle tanıştım ahhh ahhh...bir de sanıyorlar ki ben çocuk düşünmüyorumm....:50::50::50:

:16::16::16:napıyosun nasıl gidiyor güldenciimm...yeni yılda yeni umutlara yelken açıyoruz değil mii...:16::16::16:
beni koca pazar günü annesine gitmişti kv ye bana yaptığı gibi şak diye beynimde 3 tannbe kist var demiş.kadın oracığa yığılmışş..gülsem mi üzülsem mi bilemedim:19::19::19::19:kadın da zaten kalp var şeker var nerdeyse cenazeye gidecektik nişan arefesi....sonrasında da ilk yorumu ''Sen çocuğum olmuyor diye kafana takıyorsun ondan oldu '' olmuşş bunu da üstüme ihale etmiş hatunn....bunlar analı oğullu hasta eder adamı yaa:19::19:..yarın akşam doktor desin de buna bişeyin yok diye inşaallah kurtullaım bu evhamdan yaa...kv si kp si
görümceki hergün arayıp sorar oldu...bir de artık hemen doktora gidin baskısı çıktı ....sanki doktora gitmeyi biz istemiyoruz ihmal ediyoruz....özel doktorları tek tek gezecekmişiz işi gücü bırakıp..

Canım gerçekten böyle şeyler duyunca durumumuza şükür
Büyü ne. Yaa. Allahım bildiği gibi yapsın. Onları
Eşinin durumu ne peki önemli bişey yoktur umarım

Aynen şekerim benimde hesaplar alt üst oldu 5. Gün derken 4. Günmüş hayal kırıklığı içindeyim :52:

eguel bütün hesaplarımızı alt üst ettin bacım :D melindam canım günde yarım ananas ye bebeğin tutunmasına çok faydası varmış dene derim ben denedim vede devam ediyorum bide günde elini karnına koyup 7 defa ayetel kürsü oku sık sık salavat getir ve eşin hergün abdest alıp işaret parmağını karnına koyup 20 defa ya mübdi çeksin canım inş rabbim yüzünü güldürür ve bebişib sana sıkısıkı tutunur

var tabii canım birazdan ses verirler sana hemde epey var:1::1:
benden mi bahsediyosun hayatımm:44::44::1::1::1:....arkadaşın mesajını bulamadımm senin vasıtanla yazıyım dedim..81 den 72 ye düştümm ben lahan diyeti yaptımm 6 kilo verdim toplamda 2 seferde..sonrasında az az gitti çyı şekersiz içip arada spor aptıkçaa.ama daha verilecek 15 kilom var bencee ne kadarını versek kardır:21::21::32::32:
Benim ayarlarda bi tuhaflik var ya neyse
canim hosbulduk uc pasamla:16::16::16::emir_bebek:,nasilsin
sunni sanci verildikten sonra hepinizin adini saymistim insallah rabbim kabul eder tez vakitte..
elbette dua etmeye devam canim
buarada senin cheescakeden yaptim cilekli dolapta dinleniyor..)))) sabah olsada yesem:1::56:
Ne iyi etmissin bu topigi acmakla:nazar::nazar::nazar:

minecanımm hoşgelmişsen minik paşan nasıl maviş gözlerine kurban olurum ben onun :16::16::nazar::nazar::emir_bebek::nazar::nazar:

İyi geceler canlarım bende dinleneyim
Yarın final maçımız var görüşürüz haber veririm sonraaaa sonucu:34:

aynen öyle canım bi biteydi hayırlısıyla cidden hastanelerde geçti bu ay gerilim dolu...

bende öptüm kiiiiiii:54:

canım hoşgeldin tam tamına 3 paşanla:nazar::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::nazar:
inşallah 2014 bebekleri yapcaz bol bol dua et bize olurmu:16:

ii geceler efenim:42:
he yaa sormaaa bacımm bu yılı da böyle kapatacazgibi gorunuyor ikince cerrah randevumuzda yılın son günü bakalımm...:16::16:
Canım topik sahibi artık editör çok işi var
Ben diyorumki dua başlatalım mı
Mesela salatı tefriciye olabilir herkes okudukça paylaşır birimizde toplar
Gülden yaparım derse bilemem ama ben zorlanırım mesela hesap işim iy değil
Yapsak mıki
canım benim uuzn zamandır takip ettiğim bir dua topiğim var orda düzenli okuyoruz sırayla bu hafta benim için okuyorlar sağolsunlar eşimin Mr sonuçları nda ufak bir kistimiz çıktı...onun için beyin cerrahlarıyla görüşüyoruz...inşallah şikayetlerinin önemli bir nedeni yoktur diye dua ediyorum...burda takip etmek zor olabilir haklısın..sonuçta kimler katılır nasıl olur bilemiyorumm...dua topikleri dışında iizin verilmeyebilir de..talebe göre değerlendirelim yer gök dua ile inşaallah katılım çok olursa okuruz herbirimizee:16::16::16:
canım bende ordan çıkardım raporumu çok uğraştırıyolar ya bide ordaki şişgo sekreterlere uyuz olmuştum insanların sıkıntıları yetmiyor gibi en ufak bi soruda bile hemen tersliyolar hiç güler yüzlü değiller tabiki tüp bebek bölümündekiler için söylüyorum
o şişko sekreter pek kimseyi terslediğini görmedim bana çok yardımcı oldu her gittiğimde...sendne neler istediler..ben çapada çıkarıyordum histereskopi kararı çıkardılar kuruldan herşeyi bırakıp bu tarafa geldimm bakalım inşallah istemezler ..yapılmış histereskopi raporlarımı ve rahim filmimi kabul ederlerse..alırım çabucak raporumu inşaallah:26::26:
benim yelkenli hazır yelken açmaya:1::1:
enişteye bak sen daaannnnnn diye denirmi yaw:1::1::1:
zaten kistlerin bebesizliğin herşeyin sebebi sensin bilmemmi ben seni haklı kv cin:1:
he yaaa her halukarda kara kaşlarımdan kızıl saçlarımdan ben suçluyumm:1::1::1:
:54::54::54::54::54::16::16::16::16:

Son düzenleme:
Kızlar muhabbetiniz çok güzel lakin reddedemeyeceğim bir teklif aldım çıkmalıyım:23::23::17::1::1:
ooooooooo:30::30::30::23::23::23::23:Rabbim geceniiz berektlendirsin şekerimm..2014 e boş girmeyesiniz inşaalah:16::16::nazar::nazar::emir_bebek::emir_bebek::nazar::nazar:
''Yüzünüzü güldürmeyi başaran hiç bir şeye sırtınızı dönmeyin''
iyi geceler...​
iyi geceler bebişimm :54::54::54::16::16::16::16::16:
Canım gerçekten böyle şeyler duyunca durumumuza şükür
Büyü ne. Yaa. Allahım bildiği gibi yapsın. Onları
Eşinin durumu ne peki önemli bişey yoktur umarım
inşaallah yoktur önemli bir şeyi şimdilik beyin cerrahını Mr yorumunu bekliyoruz randevumuzda öğreneceğiz inşaallah:16::16:

ben de yatıyorum güzeller....günlerdir bana reddemeyecğim teklifler sunmayı düşünemeyecek kadar kafası karışık kocişime sarılıp uyuyayımm Allah Rahatlık versin:16::16::16:

Güüüünnnaayydddıınnnnnn
Yorgun ama güçlü kadınlar uynanıııınnnnn bir gün daha yaklaştık bebeklerimize az kaldı:52::52::52:

Günaydın Güldencim, nasılsın bugün?

Kızlar hepinize günaydın; eylemmmm değerin süpermiş tekrar tebrik ederim. :nazar:
usa2013 çok geçmiş olsun. Ben de transferden sonra çok kötü grip olmuştum, bol bol dinlen canım.

hayırdır ne teklifiymiş bu eniştedenmi :17::17::17:

teklifi etti gitti bende yarım saat geç gittim yanına teklif sahibi çoktaannn uyumuş:1::1:

Tamam canımın içi sen dediğinde başlarız:54:

:16::16::16::16::16::16:

Yaaa yarın 4. Gün Ozaman ben kendimi 5 e ayarlamıştım:1:Ogünki gibi şiddetli değil ama arada hissettiriyor inşallahh sonu güzel olsun :16:

ağrıların öyle ara ara devam etsin inşallah..
evet şekerim hesaplar şaştı :1:

Hadi bakalım rast gele:49:

uyumuştuuuu:50::50::1:

benden mi bahsediyosun hayatımm:44::44::1::1::1:....arkadaşın mesajını bulamadımm senin vasıtanla yazıyım dedim..81 den 72 ye düştümm ben lahan diyeti yaptımm 6 kilo verdim toplamda 2 seferde..sonrasında az az gitti çyı şekersiz içip arada spor aptıkçaa.ama daha verilecek 15 kilom var bencee ne kadarını versek kardır:21::21::32::32:

minecanımm hoşgelmişsen minik paşan nasıl maviş gözlerine kurban olurum ben onun :16::16::nazar::nazar::emir_bebek::nazar::nazar:

:9::9::9::9::9::9::9::9:
üzerinemi alındın seeeennnnnnnn:9:

ooooooooo:30::30::30::23::23::23::23:Rabbim geceniiz berektlendirsin şekerimm..2014 e boş girmeyesiniz inşaalah:16::16::nazar::nazar::emir_bebek::emir_bebek::nazar::nazar:

iyi geceler bebişimm :54::54::54::16::16::16::16::16:

inşaallah yoktur önemli bir şeyi şimdilik beyin cerrahını Mr yorumunu bekliyoruz randevumuzda öğreneceğiz inşaallah:16::16:

ne bereketi yaw uyumuş teklif sahibi ben sizinle takılınca umudunuz kesti zaar:1:

Günaydın Güldencim, nasılsın bugün?

Kızlar hepinize günaydın; eylemmmm değerin süpermiş tekrar tebrik ederim. :nazar:
usa2013 çok geçmiş olsun. Ben de transferden sonra çok kötü grip olmuştum, bol bol dinlen canım.

günaydın canım..
iyiyim çok şükür adet oldum olacam inşallah olmam sıpam gelmiştir diye umut ediyorum her ay ki gibi...
asıl ben seni merak ediyorum testi yarınmı yaptırcaksın...

günaydın kızlar

bu sabah bir kilo daha verdiğimi görünce günüm güzel başladı inşallah hep böyle güzel devam eder

sizlerinde günü güzel geçer inşallah

günaydın kızlar

bu sabah bir kilo daha verdiğimi görünce günüm güzel başladı inşallah hep böyle güzel devam eder

sizlerinde günü güzel geçer inşallah

takipteyim seni burdanda tebrik ediyorum:1::1:
süpersin canım çok sevindim e o zaman devaammmmmm:52::52::32::32::32::21::21:

günaydın canım..
iyiyim çok şükür adet oldum olacam inşallah olmam sıpam gelmiştir diye umut ediyorum her ay ki gibi...
asıl ben seni merak ediyorum testi yarınmı yaptırcaksın...

inşallah adet olmazsın bebeğin vardır inşallah canım :49::49::49::49::49::49::49::49::49:

olmazmı bunlardan biride benim ama bugün bi kilo daha vermişim oysa bi kaç gündür diyeti salmıştım demekki bedenim salmamış diyeti:9::9::9::9::9::9::9::9::9::9:

zaten öyle olur ki bugün yemedim yarın farkeder diye bişi yok zamanla belli olur...
bana normal geldi bu durum...
sallama sen devam canım..

eveeeeet devam yoğurt kürüne başlayacaktım bugün ama midem az daha düzelsin diye bekliyorum :34::34::34::34::34::34::34::34::34::34:

ikramaya lahana diyeti yapıyor kilo verdi sen yaptınmı hiç:40:

Back