- 15 Ekim 2013
- 1.640
- 348
- 398
heyecansız olurmu hiç evladına bir adım daha yaklaşmış olacaksın...
iğneler opu transfer hepsi heyecanlıııııı..
iyi gecelerrrr
Haklısın canim opuldun sayin editorum saygilar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
heyecansız olurmu hiç evladına bir adım daha yaklaşmış olacaksın...
iğneler opu transfer hepsi heyecanlıııııı..
iyi gecelerrrr
kızlar yarın zeynep kamilde kocişin randevusu var urolojiden aldık randevuyu..eksik olan kan testlerini de yaptırırz ertesi güne büyük ihtimalle diğer tüm test ve evrakalrımız hazır inşallah hayılsıyla teslim ederim de rapor sürecni bekleriz tek eksiğimiz şimdi eşimin muayenesi ve kan tahlilleri spermiyogramı falan kaldı
perşembe gecesi de başka bir randevumuz var bakalımm...hayırlısıyla bitseydi iyi haberlerle dönseydik daraldım iyicee.....:26::26:
Haklısın canim opuldun sayin editorum saygilar
Herkeze iyi aksamlar,EGunal canim yeni topigin hayirli bol bebisli olsun canim
Anammm noluyo kizlar acik gunlugumuze gidim dedim ohooo nerelere gitmiss :)
kızlar yarın zeynep kamilde kocişin randevusu var urolojiden aldık randevuyu..eksik olan kan testlerini de yaptırırz ertesi güne büyük ihtimalle diğer tüm test ve evrakalrımız hazır inşallah hayılsıyla teslim ederim de rapor sürecni bekleriz tek eksiğimiz şimdi eşimin muayenesi ve kan tahlilleri spermiyogramı falan kaldı
perşembe gecesi de başka bir randevumuz var bakalımm...hayırlısıyla bitseydi iyi haberlerle dönseydik daraldım iyicee.....:26::26:
kızlar sizde ses verin azcık
Canım topik sahibi artık editör çok işi var
Ben diyorumki dua başlatalım mı
Mesela salatı tefriciye olabilir herkes okudukça paylaşır birimizde toplar
Gülden yaparım derse bilemem ama ben zorlanırım mesela hesap işim iy değil
Yapsak mıki
Allahımm ben nasıl zayıflıcam ya. Tedavim şubat yada martta başlıcak ama ben 90 kiloyum. Zayıflamak için de zaman kaybetmek istemiyorum. Varmı aranızda kilo sorunu yaşayan?
Herşey yolunda cok şükür canım bugün cok giremedim kaçırdığım sayfaları okuyorum oku oku bitmedi Canım benim transfer cumartesiydi o günü saymıyoruz demişsin yani benim 3. Günüm mü bugün :26:ses ver nasılsın nasıl gidiyoooo
bazen başımıza gelen şeyler de bize çok büyük ders oluyor..oturduğum apartmanın giriş katında oturan gencecik bir komşum var..1.5 yaşşında bebesiyle günlerdir kötü zamnlar geçiriyormuş bugün öğleye kadar temzilik yaptım sildim süpürüdm öğledne sonra geldi oturduk dertleştik..eşi eve gelmiyormuş çocuğunu bile doğru dürüst sevmiyormuş.Kv si ayrılsın diye büyüler yapıyormuşş. kucağındaki bebeye acımadan ...Rabbim herbirimize ayrı bir imtihan yazmış...hacı hocalarla kafayı bozan yuva yıkan bir kv... biz evlatsız mutsuzuz bazıları evladıyla mutsuz...yuvasında huzuru yok..Rabbim öncelikle eşlerimizle sağlıklı mutlu bir hayat sonrasında hayırlı evlatlarla şenlendirisn yıuvamızı aratmasın bu günlerimiz inşaallah diye dua ettim tüm kardeşlerimeee..ben bu apartmana taşınalı kaç hikaye kaç farklı dertli aileyle tanıştım ahhh ahhh...bir de sanıyorlar ki ben çocuk düşünmüyorumm....Bugün benim ders çıkartma günüm
Bbgün dişçiye gittim dönerken otobüse bindim hastaayım diye
Çokk binmem ve doğal olarak durağı şaşırdım
Ve otobüsü durdurdum ben tam yaanlışlıkla bastımm diyecekken
Teyzemin biri koşarak otobüse bindi
Ben basmasam binemeyecekti
Yaani herşeyin bir sebebi var Allahım ol desin yeter
Sebep Ondan
ne güzel örnekledin durumu aynen öyle canım kesinlikle haklısın...
off evde kalmak çok sıkıcı ya transferden beri hiç biryere çıkamadım bide çalışmaya alışık olunca evde durmak zor geliyo
Herşey yolunda cok şükür canım bugün cok giremedim kaçırdığım sayfaları okuyorum oku oku bitmedi Canım benim transfer cumartesiydi o günü saymıyoruz demişsin yani benim 3. Günüm mü bugün :26:
bir elinde kaşık bir elinde çikolata kasesi yeter bırakta yaz artık