• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
inşallah inşallah pozitif olur da tüp bebeğe geçmem ama klomenle 7 kez başarısız denemem oldu onun için bu ayda umutlu değilim son kez kullanalım dedi doktor onun için deniyorum beli de dediğin gibi hiç umudum yokken pozitif olur bilemiyorum çok değil biliyorum ama 2,5 yıl sanki bana 10 yıl gibi geldi çok yoruldum artık

Canim neden bu kadar basarisiz denemenin ardindan hâlâ klonende israr ediyor anlamadım hsg cektirmismiydin

öylemi canım bilmiyodum ben o yüzden saf saf sana donmuş tedavisini anlattım iyimi :9::9::9::9::9::9::9::9:

donmuşlarına gelince bazı merkezler çözdükten sonrada kalanları yeniden donduruyolar ama onlar çözüldüğünde şansları biraz düşük oluyo ama her şey Rabbimin takdiri yeterki O Ol desin canım gerisi teferruat

o zaman doktoruna hatırlat ve önlem almasını sağla canım hangi doktora gidiyosun sen

Aşk olsun cnm nerden bilecektin :)
Cnm benim hep içimde kalmıştır taze embriyo transfer yapılmadı diye kısmet olmadı :(
İnşallah bu donmuşlardan olumlu sonuç alırız ...

:5:
kızlar değerim 145.39 çok şükür yükselmi bugün tarnasferin 9. günü değer iyi dimi

Maşallah canım gözün aydın mutluluğun daim olsun rabbime çok şükür ikizler geliyor inş saglıklı sıhatli geçsin sürecin kesecklerini görmeyi ve klp atışlarınıda duymayı nasip eysin allhım :nazar::emir_bebek::46::46::46::32:

arkadaşlar çok alakasız gibi görünsede anne adayları olarak beslenmemize dikkat etmemiz gerektiğinden bi tavsiye.bu baklava yufkası ile börek yapın, çılgın güzel oluyo, yarım tepsiyi tek başıma yemişim

Kızlar çok moralim bozuk. Tedavinin ilk 10 günü, iki günde bir muayeneye gideceğim zaman, müdürüm geliyor, beraber çalışcaz. Şimdi izin alıp gitmek zorundayım. Daha da kötüsü transferden sonra izin almayı düşünüyordum ama o haftaya uçakla İstanbul seyehati koydu. Sonraki hafta yapsak dedim yok önceki hafta yapalım diyor. Ama önceki hafta da hem OPU hem transfer olacak. O hafta hiç yapamam. Özetle çatlatma iğnesi, OPU ve transferin yapılacağı hafta izin alacağım, transferden 2 gün sonra işe başlayıp 4 gün sonra İstanbul'a uçakla gideceğim. Hem de sadece 2. gün embriyosu transfer edilecek :( Daha yavrucak tutunurken ben geziyor olacağım. Hem de -10 derece soğukta!!! :( :( :(

çok az kaldı aktif sürece girmene çok heyecanlıyım ben inşallah bu kez olacak inşallah...
sıkma bunaltma kendini herşeyi dört dörtlük yaptıkta ne oldu sen yapılması gereken herşeyi yaptın öncesinde gerisi tıp ve Allahın takdiri...ne tatlısı yapcan..kurabiyemden yaptınmı benim..yeşil editör demek evet canım tüp bebek özel bölümünün editörüyüm artık.

Aaah canım inşallah. Pek iyi denk gelmedi bu defa iş güç. Hiç dinlenemeyeceğim :(

cnm editorluk icin tebrikler cok havali:))
kesinlikle sana katiliyorum asla sikmanin faydasi yok ben esimle 2013 Nisan ile 2013 Ekim arasi tam 7 ay tup bebek hazirlik doktoruna gittim o doktor ne ye derse onu yedik ictik tonlada ilac kullandik aylarca tonla seyi kisitladi harfiyen uyduk hic fayda etmedi tam tersi yumurta sayim bir taneye dustu ve esimin sperm sayisida hic yukselmemisti yine elde var sifir en iyisi keyfine bakmak:))

Canım inanamıyorum ya resmen para kazanmak için yapmışlar. Tamam önerilerde bulunsunlar ama bunun için tonlarca para istemeleri hiç adil değil. Ben de internetten çok okudum, yurtdışındaki doktorlar yazıştım. Antioksidanlara, omega 3'lere onca para verdim. Neredeyse sırf organik yedim. Yine olmadı... Sanırım yediğin içtiğin hiç fark etmiyor.

Son düzenleme:
9ay calisirken bu tedavi okadar zorki yillardir neler cektim isyerinde aglayarak gecti yillarim bir gun izin verseler hemen ssk mi maasimi sirket kesiyor burasi kurumsal firma kesmeliyiz, ozel hastane raporu kabul edilmez deniliyor, transfere girecen telefonlar durmuyor, ilaclardan agrin olsa kimseye derdini anlatamazsin, anlatmakla bitmez, benim artik genel mudurum transfer tarihlerime karar vermeye baslamisti iki ay bekle, sekiz ay bekle;))

cnm bende aylarca herseyin organigini yedim eve org. olmayan girmez olmustu fayda ettimi anlamadim tupe degil ama belki sagligima olmustur:)

Kızlar çok moralim bozuk. Tedavinin ilk 10 günü, iki günde bir muayeneye gideceğim zaman, müdürüm geliyor, beraber çalışcaz. Şimdi izin alıp gitmek zorundayım. Daha da kötüsü transferden sonra izin almayı düşünüyordum ama o haftaya uçakla İstanbul seyehati koydu. Sonraki hafta yapsak dedim yok önceki hafta yapalım diyor. Ama önceki hafta da hem OPU hem transfer olacak. O hafta hiç yapamam. Özetle çatlatma iğnesi, OPU ve transferin yapılacağı hafta izin alacağım, transferden 2 gün sonra işe başlayıp 4 gün sonra İstanbul'a uçakla gideceğim. Hem de sadece 2. gün embriyosu transfer edilecek :( Daha yavrucak tutunurken ben geziyor olacağım. Hem de -10 derece soğukta!!! :( :( :(

Aaah canım inşallah. Pek iyi denk gelmedi bu defa iş güç. Hiç dinlenemeyeceğim :(

Canım inanamıyorum ya resmen para kazanmak için yapmışlar. Tamam önerilerde bulunsunlar ama bunun için tonlarca para istemeleri hiç adil değil. Ben de internetten çok okudum, yurtdışındaki doktorlar yazıştım. Antioksidanlara, omega 3'lere onca para verdim. Neredeyse sırf organik yedim. Yine olmadı... Sanırım yediğin içtiğin hiç fark etmiyor.

Canım ben bizim diğer topikten bir arkadaştan sonra hiiç yatmaktan yana değilim
Arkadaş donmuş treansferi oldu üç gün sonra ev taşıdı sonra işe başladı
Tüpten sadece k.validesi haberdardı oda destek mi köstek mi
Kız dinlenecekken evde misafir ağırladı 3 kişilik k.peder görümce
Niye yatıyosun lafflarıyla

Ne stres yaşadık anlatamam
Çok şükür pozitif hemde ikiiemriyo ikisinin dde tutma olasılığı yüksek
Değeri çok yüksek çünkü
Allahım büyüktür canım

canimm yaa berceste haklisin, emhacigim okadar iskence cektiki buna ragmen tuttuya masallah diyelim:)) bu isler kismet ya canimm

canimm yaa berceste haklisin, emhacigim okadar iskence cektiki buna ragmen tuttuya masallah diyelim:)) bu isler kismet ya canimm

Umutsuzluk yooookkk sakın sakın
herşeye rağmen bebeğimiz içimizde deyip sımsıkı tutunacaz no ştres yes bebek
bizler güçlü kadınlarız her türlü güçlükle başedebiliriz

Bu arada emhhaya gerçekten kocaman bir maşallah
Demeyi unutmuşumda:nazar:

Tebrikler canım dahada yükselsin inşallah
Sırada. Kalp atışlarını duy sağlıkla inşallah

Canim gözün aydin rabbim saglikla sihhatle kucağına almayı nasip etsin dua et bize nolur:52::52:

Son düzenleme:
Back