- 12 Ekim 2011
- 2.792
- 452
- 373
amin canım ALLAH ım hepimize yardım etsin.
Bu arada yumurta kalitesini arttırmak için bişey yapacak mısın?ne bilmi incri kürü yada kuru incir yemek felan bilen var mı arkadaşlar yumurta kalitesini arttırmak için ne yapabiliriz?
Eh ben de bilgilerimi vereyim madem liste yapılıyorsa,
Sebep : Erkekte sperm azlığı ve hareketsizliği
İlk deneme
Yer : Bursa acıbadem hastenesi
Dip not da geçeyim, eğer aramızda Bursalı arkadaşlar varsa kesinlikle Acıbademde Şahin Bey'i öneririm...
yazdıklarınızı okuyorumda bende o günlere dönmüş gibi oldum. iğneler, kontroller, yumurta toplama ve transfer. Allah kolaylık versin, herşey hayırlısıyla gönlünüze göre olur inş. tüp bebek tedavisine başlamadan önce yumurtayı kuvvetlendirmek için ne yenir yaa.
canım kür falan yapmıyorum, ama sadece yediklerimize dikkat etmeye çalışıyoruz, ceviz, pekmez, sebze, balık, işte...
yazdıklarınızı okuyorumda bende o günlere dönmüş gibi oldum. iğneler, kontroller, yumurta toplama ve transfer. Allah kolaylık versin, herşey hayırlısıyla gönlünüze göre olur inş. tüp bebek tedavisine başlamadan önce yumurtayı kuvvetlendirmek için ne yenir yaa.
şahin beyi bende duydum canım ama bende doktorumdan memnunumm.. doç dr BARŞ ATA
uludağ üniv. başladım bende tedavimeee hayırlısı bakalımm
Valla ben daha çok yeniyiim, iğnelere dün başladım, onu da hemşire yaptı zaten. Bu gecekini nasıl yapacağım konusunda hiçbiiir fikrim yok :) herşeyin çok yabancısıyım gerçekten de.. Birşeyler mi yemem lazım bi de büyümesi için,, ilaçlara takviye olarak??
aa ben dikkat etmiyorum kızz
etmek mi lazımmmmmmmmmmmm..
valla canım ben özel bişey yapmıyorummm kızlar belkıı yapıyordur :44:
İlk deneme
Dip not da geçeyim, eğer aramızda Bursalı arkadaşlar varsa kesinlikle Acıbademde Şahin Bey'i öneririm...
aa ben dikkat etmiyorum kızz
etmek mi lazımmmmmmmmmmmm..
canım ya işte lazım değil ama psikolojik olarak kafan rahat etsin diyecanım bi önceki sayfada sana bişe yazdım okurmusun
yav arkadaşlar msj yazıyorum da acaba yanlış mı oluyor. bi yerde hatamı yapıyorum . okuyabiliyor musunuz? mesajlarımı lütfen cevaaaap. yeni katıldım bilemiyorum.
yav arkadaşlar msj yazıyorum da acaba yanlış mı oluyor. bi yerde hatamı yapıyorum . okuyabiliyor musunuz? mesajlarımı lütfen cevaaaap. yeni katıldım bilemiyorum.
İlk deneme
saol canım, arkamdan bekliyorumsenin eczane senden evlilik cüzdanı ve sgk prim gün istedilermi benimki istediler:44:
ilk deneme
umut tüp bebek merkezi
tüpler kapalı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?