2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .

canım kür falan yapmıyorum, ama sadece yediklerimize dikkat etmeye çalışıyoruz, ceviz, pekmez, sebze, balık, işte...

yazdıklarınızı okuyorumda bende o günlere dönmüş gibi oldum. iğneler, kontroller, yumurta toplama ve transfer. Allah kolaylık versin, herşey hayırlısıyla gönlünüze göre olur inş. tüp bebek tedavisine başlamadan önce yumurtayı kuvvetlendirmek için ne yenir yaa.

şahin beyi bende duydum canım ama bende doktorumdan memnunumm.. doç dr BARŞ ATA
uludağ üniv. başladım bende tedavimeee hayırlısı bakalımm

Valla ben daha çok yeniyiim, iğnelere dün başladım, onu da hemşire yaptı zaten. Bu gecekini nasıl yapacağım konusunda hiçbiiir fikrim yok :) herşeyin çok yabancısıyım gerçekten de.. Birşeyler mi yemem lazım bi de büyümesi için,, ilaçlara takviye olarak??

canım kür falan yapmıyorum, ama sadece yediklerimize dikkat etmeye çalışıyoruz, ceviz, pekmez, sebze, balık, işte...

aa ben dikkat etmiyorum kızz
etmek mi lazımmmmmmmmmmmm..

valla canım ben özel bişey yapmıyorummm kızlar belkıı yapıyordur :44:

şahin beyi bende duydum canım ama bende doktorumdan memnunumm.. doç dr BARŞ ATA
uludağ üniv. başladım bende tedavimeee hayırlısı bakalımm

Hımm duymamıştımm ismini.. Ama Şahin bey'in methi çoktu, ilk deneme olduğu için şansımızı yükseltmek istedik, neticede pahalı bir tedavi süreci... Umarım ilk seferde Allah nasip eder...

kolaymış cnm kızlar öyle söylüyor bişey olmazz

benimde sorunum yanı. inşallah ii sonuçlar alırız.

yav arkadaşlar msj yazıyorum da acaba yanlış mı oluyor. bi yerde hatamı yapıyorum . okuyabiliyor musunuz? mesajlarımı lütfen cevaaaap. yeni katıldım bilemiyorum.

ay arkadaşlar okumuşsunuz ya. şu an bi mutlu oldum ki. insanın aynı duyguları paylaşabileceği bir ortamın olması ne güzel. moral olarak bile birbirimizi gerçekten anladığımıza inanıyorum. bu arada ne yazacağımı da şaşırdım. heyecan yaptım.

bende bursa acıbademde şahin beyin hastasıydım iki defa tüp bebek denedik birincisinde sonuç negatifti ikincisindede donmuşlarla tedavi olduk oda kimyasal oldu şimdi üçüncü tüp bebek denemesi yapacaz ama zamanı belli değil ilk denemede şahin beyin ve ekibinin ilgisinden alakasından çok memnundum ama ikinci denemede aynı ilgiyi göremedim bu yüzden üçüncü denemeyi büyük ihtimalle başka bir hastanede yapacam

ancak inşallah sizin tedaviniz başarılı olur ve bebeğinize kavuşursunuz.

saol canım, arkamdan bekliyorum senin eczane senden evlilik cüzdanı ve sgk prim gün istedilermi benimki istediler:44:

tedaviye başlamışsın canım hayırlı olsun sonu bebişli olsun inşallah

ilk deneme
umut tüp bebek merkezi
tüpler kapalı

Slm kizlar bende araniza yeni katildim 12 senikileride evliyim 5 tupbebek tedavisi sonuc négatif insallh hepimizin bebisleri olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…