- 10 Aralık 2013
- 7.036
- 2.913
- 398
maalesef
yapacak birşey yok
aynen öyle canımm..bende yemeği çok seviyorum ne yapcaz bılmem
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
maalesef
yapacak birşey yok
canım burdayım bir iki güne kadar aktif olacam aranızda...
kızzzzzz nerden çıktın sen
ben senı yoksun sandımmmmm..
peki peki öyle olsunnnnnnnnnnnnnnn
yeşil ışığım olmadığında da burda olabiliyorum gizli takılabiliyorum
Kizlaaaar, cok fena grip oldum sag kulagim iki gun hic duymayacak kadar kapandi. Neyse ki bgn biraz daha iyiyim. Tabi bu surecte ilac milac yok. Sadece tarcinli ihlamur. Hele hele oyle bitki caylari falan yasak. Aman diyeyim dikkat edin. 3-4 gunde ne cok sey yazilmis, yetisemedim sizlere. Benim bgn 3. Gunum ve asil ilaclara basladim. 6 ocakta toplama var, 5. Gun embriyolari ise 11'inde transfer edilecek insallah. Pgt testimiz de var tabi :) cok ama cok heyecanliyim.. Sakin ol diyeni dovesim var hepinizi optum..
6 hücreli 3. Gün embriyosu..bebegimi aldım geldim............sırtım agrıdı yatmaktan kalkayım mı
Ovulasyon testi nasil yapiliyor ? Reglenin kacinci gun yapiorsun ben de obur ay yapayim diorum .
Cnm mesajını yeni gördüm bende ilk defa denicem sanırım adet bitince başlanıyor hergün aynı saatte yapılıyor iki çizgi olana kadar yapılıyormuş ...
Gülden bizi bilgilendirir cnm o kullanmış daha önceden
Ben iyice öğrenim olmadı ben sana özelden yazarım cnm
Ovulasyon testi idrar testi gibi sabah idrarı ile yapılmaz sakııınnnnnnn...
Saat 11.00 gibi yapın hergün aynı saatte yapın öncesinde fazla sıvı almayın..
İdrar testi gibi idrarı damlatıyorsunuz ikinci çizgi kontrol çizgisiye aynı koyuluğa geldiğinde hatta da koyu olduğunda o gün mutlak ilişki günüdür kaçırmayın asla...
idrar testi bildiğiniz gibi BHCG yi tespit eder..
Ovulasyon testide kitin üzerinde yazdığı LH değerini tespit eder...
LH değeri tavan yaptığında ikinci çizgi çok koyu çıkar bu da yumurtlama bir kaç saat içinde olabilir demektir..
iyi yumurtlamalar dilerim
Sağolun kızlar çok güzel açıkladınız ben bi doktorla onuda bi konuşsam iyi olur :)
Buarada güldenim kargom geldi koca bi kutu içinde :) adet olunca senden yardım isticem cnm
merhaba,
bugün kontrole gittim. yumurtaların büyümesi iyi durumdaymış. çatlamaması için 3. iğneye başladık. Cumartesi yumurta alıcaklar sanırım. Salı günü tranferi yapabiliriz dedi.
transfer yapılmadan kaç gün beklemedi gerekiyor ki?4 gün olacak benim ki. normal mi ki?
Bugün 2 arkadaşımın daha hamile olduğunu öğrendim...Ne kadar garip bi duygu bu kadar uğraştığım halde bu haberlere çok seviniyorum
transfer işlemi antestezi altında mı yapılıyor yoksa bayıltmadan mı?
kızlar ilaçlarım 900 tl. tuttu, bi kaç güne regli olucam nasipse başlıycaz tedaviye.:100:
konu sahibi liste yapıyor galiba. bende bilgilerimi vereyim. yaş 33, ankara başkent üniv. hastanesinde 2013 yılında 2 tüp bebek tedavisi oldum tutmadı. inşallah hayırlısıyla 2014 te devam. tarih belli değil. yine aynı hastanede mi yaptırsam bilemiyorum. doktorumdan memnundum. 3. kez de ona mı gitsem.
Eh ben de bilgilerimi vereyim madem liste yapılıyorsa,
Sebep : Erkekte sperm azlığı ve hareketsizliği
İlk deneme
Yer : Bursa acıbadem hastenesi
Dip not da geçeyim, eğer aramızda Bursalı arkadaşlar varsa kesinlikle Acıbademde Şahin Bey'i öneririm...
Slm kizlar bende araniza yeni katildim 12 senikileride evliyim 5 tupbebek tedavisi sonuc négatif insallh hepimizin bebisleri olur
kızlar bilgilerini listeye ekleyecem ilk fırsatta
yaa arkadaşım bende ovülasyon testi alıp deniyim diyorum 2. denemeye kadar ama bende yumurtlama olmuyoki napcaz
Aysen seni cok ama cok merak ettim. Anneme de bahsettim senden, durmadan okuduk sana. Allah'a sukur iyi haberini aldik :) hayirli olsun canim..
Kizlaaaar, cok fena grip oldum sag kulagim iki gun hic duymayacak kadar kapandi. Neyse ki bgn biraz daha iyiyim. Tabi bu surecte ilac milac yok. Sadece tarcinli ihlamur. Hele hele oyle bitki caylari falan yasak. Aman diyeyim dikkat edin. 3-4 gunde ne cok sey yazilmis, yetisemedim sizlere. Benim bgn 3. Gunum ve asil ilaclara basladim. 6 ocakta toplama var, 5. Gun embriyolari ise 11'inde transfer edilecek insallah. Pgt testimiz de var tabi :) cok ama cok heyecanliyim.. Sakin ol diyeni dovesim var hepinizi optum..